Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου

Κριός
Σήμερα έχεις μια έντονη τάση να είσαι εριστικός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς έχεις να προλάβεις να μείνεις εντός προγράμματος, ως προς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Ταύρος
Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει από τον τομέα των αγαθών που σου παρέχουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια, μια δυσαρμονική όψη με τον έντονο Άρη, που φέρνει προκλήσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, είσαι σε ένα δημιουργικό πυρετό και αυτή σου η τάση είναι και το κλειδί για την υπερνίκηση των εμποδίων.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο πιεστική από τις προηγούμενες, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Το σπίτι λοιπόν ή η οικογένεια απαιτούν την προσοχή σου, διότι υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Έτσι, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις μια εριστική συμπεριφορά από τους οικείους σου, ακόμη και να καβγαδίσεις. Διατηρώντας όμως την ηρεμία σου, μπορείς να βγεις κερδισμένος.

Καρκίνος
Άγχη, φοβίες και ενοχές που κουβαλάς μέσα σου ενδεχομένως σήμερα να σε δυσκολεύουν να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η εριστικότητα και η επιθετική συμπεριφορά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα αντί να λύνει κάποια από αυτά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και δες μέσα σου βαθιά, θα βρεις την ικανότητα να προχωράς μπροστά χωρίς να είσαι αιώνιος δέσμιος λαθών του παρελθόντος.

Λέων
Σήμερα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, κυρίως επειδή εσύ αισθάνεσαι πως δεν σε στηρίζουν ουσιαστικά, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Παρόλα αυτά υπάρχουν μαξιλαράκια ασφαλείας αφού, μπορεί να μην έχεις υλικό στήριγμα, έχεις όμως ηθική βοήθεια και κατανόηση, τα οποία δεν πρέπει να αγνοείς.

Παρθένος
Η προσοχή σου σήμερα παραμένει στραμμένη στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σου καταξίωσης. Όλο αυτό το διάστημα επίσης καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλων ή η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες.

Ζυγός
Απαιτητική μέρα η σημερινή, αφού τρέχεις να προλάβεις όλες τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, είναι πιο βοηθητική για να δράσεις πιο ελεύθερα και πιο αυθόρμητα, σε σχέση με τις επόμενες μέρες. Καλύτερα όμως να αποφύγεις να επιλύσεις νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ενώ φρόντισε να βρίσκεσαι πάντα εντός πλαισίου νόμου για να μην εμπλακείς σε μπελάδες. Πάντως, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να κυνηγάς τους στόχους που έχεις θέσει.

Σκορπιός
Ουδέτερη προς μέτρια η σημερινή μέρα για σένα. Πρόσεξε όμως τυχόν διενέξεις με πρόσωπα τους φιλικού σου περιβάλλοντος, ή με τα οποία συνεργάζεσαι σε συλλογικό επίπεδο, γενικότερα όμως έχεις ένα μαξιλαράκι αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο, αφού η τύχη σε προστατεύει από τα χειρότερα.ωνα.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζοντας σήμερα την πορεία της απέναντί σου, σχηματίζει και μια δυσαρμονική όψη, αυτή την φορά με τον πλανήτη Άρη, γεγονός που δείχνει πως θα έχεις έντονη την τάση για βιαστικές κινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως
Το πρόγραμμα της ημέρας είναι πιεστικό κυρίως σε επίπεδο εργασίας, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Παράλληλα, κάποια νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών, σήμερα μπορεί να μην έχουν την έκβαση που επιθυμείς.

Υδροχόος
Παρά τις δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, η μέρα δεν είναι τόσο δυσαρμονική, απλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου σε πρακτικό επίπεδο. Παράλληλα, αν είσαι γονιός, κάποια υπόθεση που αφορά παιδί σου, μπορεί να σε φορτίσει.

Ιχθείς
Κάποιες εντάσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην ημέρα, σε οικογενειακό κυρίως επίπεδο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο. Καταστάσεις στο σπίτι γενικότερα μπορεί να σε φορτίζουν ή να πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις υποχρεώσεις που αφορούν οικεία πρόσωπα ή ένα ακίνητο.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *