ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 22 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Ιουλίου

Κριός
Σήμερα θες να περάσεις όμορφα χωρίς να κάνεις κάτι κουραστικό. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Λέοντα, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Ταύρος
Σήμερα ασχολείσαι με τα του οίκου σου και με όσα σου δίνουν ασφάλεια. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

Δίδυμοι
Εσύ από την πλευρά σου είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά λάθη βιασύνης. Παράλληλα, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, έτσι οι σχέσεις με τους οικείους βελτιώνεται.

Καρκίνος
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, προτού να έχεις μπροστά σου όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ζήτημα που σε απασχολεί.

Λέων
Το σημαντικότερο νέο της ημέρας είναι πως ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Παρθένος
Από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Ζυγός
Από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Σκορπιός
Σήμερα σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις σου, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς λύσεις ή καθοδήγηση μέσα από τη διαίσθησή σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

Τοξότης
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να δεις τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Υδροχόος
Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε κάνει να σκέφτεσαι όσα θες να τακτοποιήσεις, αλλά επειδή είναι κενή πορείας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, έτσι πρέπει να προσέχεις πού επενδύεις την ενέργειά σου. Θα πρέπει επίσης να σπεύσεις να επωφεληθείς από την γοητεία που ασκείς στους άλλους, θυμήσου όμως να μην λες αριστερά και δεξιά όσα ετοιμάζεις να κάνεις, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται τελικά.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS