Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Ιουνίου

Κριός
Δεν χρειάζεται σήμερα να πιέζεις τις καταστάσεις να γίνουν εδώ και τώρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ενώ γενικότερα η μέρα μέχρι το απόγευμα κινείται σε θετικά πλαίσια και εσύ είσαι εφευρετικός ώστε να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν.

Ταύρος
Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας συνεχίζεις να ασχολείσαι με όσα «πρέπει» να κάνεις και το θετικό σε αυτό είναι ότι σήμερα έχεις βοήθεια εκεί που δεν το περίμενες! Παρόλα αυτά κινήσεις χωρίς να μοιράζεσαι άκριτα από εδώ κι από εκεί το επόμενο βήμα σου, χωρίς να έχουν αποδείξει πρώτα την αξία τους αυτά τα πρόσωπα.

Δίδυμοι
Η διάθεσή σου παραμένει ανεβασμένη, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ μέσα από συλλογικές προσπάθειες σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις τα εγχειρήματα που έχεις στο μυαλό. Ωστόσο αυτό το διάστημα έχει δυο παγίδες: η πρώτη είναι να παρασυρθείς από την βιασύνη και η δεύτερη να παρασυρθείς από κάποιες αυταπάτες που τρέφεις. Βρες λοιπόν κάποιον που να εμπιστεύεσαι και ζήτα την συμβουλή του.

Καρκίνος
Μια αρκετά καλή ημέρα μέχρι το μεσημέρι για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να βασιστείς στην διαίσθησή σου, καθώς ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο, στοιχεία που δείχνουν πως μπορείς να καταλάβεις τους άλλους, τις ανάγκες τους και από αυτό να επωφεληθείς, μέσα από την ευγνωμοσύνη που σου δείχνουν.

Λέων
Μέχρι το μεσημέρι μπορείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων, αφού κι εσύ βγαίνεις κερδισμένος/η από αυτό, ενώ εκείνοι λειτουργούν ως μοχλός που σε βοηθούν ώστε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Από το μεσημέρι και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να εστιάσεις στα δικά σου θέλω. Πρόσεχε όμως αυτό το διάστημα τις επιπολαιότητες.

Παρθένος
Μέχρι το απόγευμα είσαι απασχολημένος με πρακτικές εκκρεμότητες, τις οποίες αν τακτοποιήσεις, νιώθεις μέσα σου ένα είδος κάθαρσης και ολοκλήρωσης ενός κύκλου, -συνειρμικά τουλάχιστον. Από το απόγευμα και μετά όμως η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις περισσότερο και τον ρόλο που οι άλλοι έχουν στην ζωή σου.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει σε ευνοϊκή θέση για τα σχέδιά σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο μπορείς να σταθεροποιήσεις το κλίμα μετά από την αστάθεια μηνών, έστω για λίγο, αλλά και να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για διασκεδάσεις. Από το μεσημέρι και μετά καταπιάνεσαι με υποχρεώσεις πρακτικής φύσης.

Σκορπιός
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας είσαι περισσότερο κλεισμένος στον εαυτό σου και ανοίγεσαι μόνο όπου νιώθεις ουσιαστική οικειότητα, μολονότι αυτή την περίοδο είσαι προστατευμένος από τα δύσκολα, αν εξαιρέσει κανείς την κούραση στην καθημερινότητά σου ή κάποιες μικροαδιαθεσίες στην υγεία.

Τοξότης
Στην σημερινή ημέρα καλείσαι να μιλήσεις για αυτά που σκέφτεσαι, καθώς μέσα από την επικοινωνία σου ανοίγονται δρόμοι που δεν είχες σκεφτεί, ώστε να κάνεις τα δημιουργικά σου σχέδια να πάρουν σάρκα και οστά. Αρκεί όμως να βλέπεις καθαρά, καθώς κάποιες ανασφάλειές σου σε κάνουν να τρέφεις αυταπάτες…

Αιγόκερως
Μέχρι το μεσημέρι η μέρα έχει μια σταθερή ροή και η υποθέσεις σου προχωρούν αργά και σταθερά, ενώ δεν λείπουν και κάποιες ευχάριστες μικρές εκπλήξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, κυρίως αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Αν είσαι γεννημένος το δεύτερο, η πίεση στο σπίτι συνεχίζεται, ενώ αν είσαι γεννημένος το πρώτο, τότε καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στο δικό σου ζώδιο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και εσύ βλέπεις με διαφορετικό μάτι τις υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο λύσεις που δεν είχες αρχικά σκεφτεί. Από το μεσημέρι και μετά θες να απολαύσεις τα απλά και καθημερινά.

Ιχθείς
Μέχρι το μεσημέρι προετοιμάζεις και το τελευταίο βήμα, κάνεις επαφές, μελετάς στρατηγικά τι θα κάνεις και ποιος μπορεί να σε υποστηρίξει στα σχέδιά σου, πριν υποδεχτείς την Σελήνη στο ζώδιό σου. Από απόψε λοιπόν γίνεσαι πιο εξωστρεφής, μολονότι είσαι αρκετά αμετακίνητος στις δικές σου θέσεις και εριστικός με την αντίθετη άποψη.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *