Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Μαρτίου

Κριός
Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου και τα θέλω των άλλων παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής δε λείπει από τον τρόπο που λειτουργείς. Επιπλέον έχεις πολλά δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και προσπαθείς να τα επικοινωνήσεις στο περιβάλλον σου, εντούτοις είναι πιθανό πως οι συνθήκες είναι πιο μπερδεμένες από ότι περίμενες λόγω σημαντικών προσώπων που σου βάζουν κάποια εμπόδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι έχεις σήμερα κάποια διλήμματα ανάμεσα στις ασφαλείς επιλογές και σε αυτά που θέλεις πραγματικά να κάνεις παρότι περιέχουν ρίσκο, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δοθέντος πως θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο μπορείς να προωθήσεις αυτά που σχεδιάζεις, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια οικονομικής φύσεως, ενώ οι του Απριλίου προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα επαγγελματικά τους βάζοντας τάξη στις οφειλές.

Ταύρος
Σήμερα καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου με το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν αρκετά. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, η μέρα σήμερα σε καλεί σε ενδοσκόπηση καθώς ερευνάς μέσα σου αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου είναι εκείνοι που σε στηρίζουν αρκετά, ωστόσο εσύ θέλεις να αποδείξεις την αξία σου. Υπάρχουν όμως εξαιρετικές ευκαιρίες σε διαδικαστικές υποθέσεις, σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό, αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Μαΐου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο συμμετέχει και σε δυσμενή σχηματισμό με τον Πλούτωνα, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο μοιάζει να καθυστερεί σε κάποιο βαθμό λόγω ανάδρομου Ερμή, οπότε καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δώσε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου για να βρεις λύσεις και να χτίσεις γέφυρες προς αυτούς που αγαπάς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι τα οικονομικά σου περνούν από σαράντα κύματα και κάποιες αφορμές σήμερα θα σου το θυμίσουν αυτό, υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για έσοδα μέσω άλλων και τελικά τακτοποιείς οφειλές. Υπάρχουν επίσης και πρόσωπα που σε στηρίζουν.

Καρκίνος
Σήμερα πρόκειται για μια κάπως απαιτητική ημέρα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα, καθώς έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, υπάρχουν όμως και ευκαιρίες. Όμως, το πιο δύσκολο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα είναι η διάσταση των θέλω σου με εκείνα των οικείων σου προσώπων, ενώ παράλληλα θυμήσου πως σήμερα δεν είναι αρκετά ξεκούραστη μέρα για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το άτομο που σε ενδιαφέρει ενδεχομένως να κρατά πιο επιφυλακτική στάση, ενώ εσύ απαιτείς την αποκλειστική του προσοχή. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο για πρωτοβουλίες και στην άλλη πλευρά, μπορείς όμως να καταφέρεις πολλά χάρη στην δύναμη που έχεις μέσα σου! Μην την ξεχνάς!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να επανεξετάσεις συμφωνίες και να ωφεληθείς στα οικονομικά, φρόντισε όμως να έχεις δει τις μεταβλητές και να μειώσεις σημαντικά τα έξοδα, που είναι το πιο πιεστικό θέμα αυτή τη στιγμή.

Λέων
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις, έστω και αν υπάρχουν κάποιες αναβολές.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα πάνω στα οικονομικά, γενικότερα όμως με τον ανάδρομο Ερμή μαζί με τον απατηλό Ποσειδώνα, υπάρχουν σημαντικές παγίδες, ακόμη και αν υπάρξουν αρχικά ευκολίες.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, έτσι λοιπόν τα θέλω σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει μια μπερδεμένο πλαίσιο προσώπων και καταστάσεων στο κοντινό σου περιβάλλον, παρότι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οι φίλοι σου διαδραματίζουν επικουρικό ρόλο στις προσπάθειές σου, ενώ η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σου δείξει πώς να κινηθείς στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε να πιέσεις τα σχέδιά σου αν δεν έχουν ήδη επιτευχθεί, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σήμερα αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Είναι όμως πολύ πιθανό τα σενάρια που καταστρώνεις σήμερα ως προς τα εισοδήματά σου, να μην έχουν το επιθυμητό αντίκρισμα.

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί σε δράση, ωστόσο φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι καλά μελετημένες από πριν, αν θέλεις να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται τελικά. Επίσης, είναι καλύτερα να φανείς προσγειωμένος στους στόχους που θέτεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη, μπορείς όμως να βρεις λύσεις επιστρατεύοντας τη διαίσθησή σου για τις υποθέσεις της καθημερινότητας.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως η Αφροδίτη σε ντύνει με έναν γοητευτικό μανδύα που «μαγεύει» τους άλλους!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να ωφεληθείς από πρόσωπα κύρους καθώς είναι βοηθητικές μέρες που σου προσφέρουν μια ευκαιρία σε μια επαφή ή μια συμφωνία, ενώ για τα επαγγελματικά σου επιβάλλεται περισσότερη προσοχή, καθώς είναι διάστημα με παγίδες λόγω της συνάντησης ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα.

Σκορπιός
Σήμερα οι τάσεις φυγής από την καθημερινότητα είναι έντονες και προσπαθείς να ξεφύγεις από την πεζή ρουτίνα, αφού έχεις ανάγκη από ξεκούραση, καθώς η Σελήνη από το Ζυγό φέρνει για σένα κάποια κούραση, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις. Βρες λοιπόν τις ισορροπίες και μην αμελείς τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, αλλά αντίθετα, οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτιμάς σήμερα λίγα και καλά πρόσωπα, καθώς είσαι πιο εσωστρεφής από ότι συνήθως, από την άλλη όμως ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι ότι εισπράττεις σημαντική βοήθεια ή υποστήριξη από τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως και οι φίλοι είναι κοντά σου στα δύσκολα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι λόγω του Άρη απέναντί σου, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα, χωρίς να συγκρούεσαι με σημαντικά πρόσωπα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να αναπτύξεις δράση και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, παρότι θα πρέπει να υπολογίσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποιες πρακτικές μεταβλητές που παίζουν ρόλο. Επίσης, είναι περίοδος που προετοιμάζεις πολλά και σημαντικά, φρόντισε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος για να αποφύγεις μπλεξίματα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο έχεις μπει σε μια διαδικασία συγχώρεσης όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά όμως παραμένεις αισιόδοξος/η, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με τη δική σου τσέπη είναι ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα, ενώ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν προσήλωση στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ γενικότερα σήμερα η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς σε διεξόδους αν έχεις κάποια πολύ σημαντικά θέματα που σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα προσωπικά είναι στην ατζέντα της σημερινής ημέρας, εκτός και αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, όπου και έχεις την βοήθεια του Άρη στις ημερομηνίες σου, στοιχείο ιδιαίτερα επικουρικό που ευνοεί τις σχέσεις σου με το δικό σου περιβάλλον, αυξάνοντας τη λίμπιντο σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εργοδότες ή προϊστάμενους, ωστόσο θα πρέπει να θυμάσαι ότι υπάρχουν και οι συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Επίσης, ωφελείσαι από οικονομικά τρίτων που σε αφορούν έμμεσα.

Υδροχόος
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τη διάθεσή σου να παραμένει ανεβασμένη, έχεις τα ηνία των εξελίξεων και παρά το ότι δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ βρίσκεις διεξόδους. Θυμήσου όμως ότι θα πρέπει να είσαι σαφής και ειλικρινής στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιστρατεύεις τη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά με τις απαιτήσεις που έχουν πρόσωπα κύρους από το πρόσωπό σου. Η λύση όμως είναι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

Ιχθείς
Σήμερα έχεις έντονο συναισθηματισμό και αυτό σε δυσκολεύει να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις της καθημερινότητας, με τη συνάντηση του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που οι υποθέσεις σου χρειάζονται περισσότερο ρεαλισμό. Από την πλευρά σου εσύ μένοντας συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που εκκρεμούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δώσε χώρο έκφρασης στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην υιοθετείς συμπεριφορές θύματος, οι οποίες επηρεάζουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή. Άλλωστε σου δίνονται ευκαιρίες μέσα στην ημέρα για να έρθεις σε επαφή με την εσωτερική σου φωνή που σε καθοδηγεί, παρά τις επιστροφές προσώπων που συνεχίζονται στα ερωτικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *