Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Απριλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Απριλίου

Κριός
Μια ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδια που έχεις κατά νου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ παράλληλα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ταύρος
Προσπαθείς να βρεις διεξόδους που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τα δικά σου θέλω, αλλά και για των άλλων, μπορείς όμως να δεις και κάποια οικογενειακά θέματα να προχωρούν προς την πιο εποικοδομητική οδό. Σήμερα πάντως ασχολείσαι περισσότερο με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες, παρά τη δυσκολία που έχεις στην κατανόηση προς τους άλλους, λόγω της ασάφειας που χαρακτηρίζει τους στόχους σου αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και δείχνει πως η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις εγωιστικές αποφάσεις που φέρνει η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου και που τελικά δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύουν.

Καρκίνος
Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως μέχρι το μεσημέρι, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να τον αφιερώσεις στη φροντίδα του οργανισμού σου.

Λέων
Σήμερα μέχρι το μεσημέρι μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

Παρθένος
Σήμερα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα. Μπορείς μάλιστα να αφιερώσεις χρόνο ώστε να φροντίσεις και την υγεία σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις μέχρι το μεσημέρι καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος μέχρι το μεσημέρι για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα τις καθημερινότητας, αλλά και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε και σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, ένα οικογενειακό θέμα όμως σε καλεί να το δεις ορθολογιστικά και όχι συναισθηματικά.

Τοξότης
Σήμερα βρίσκεις θετική αντιμετώπιση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προσπάθειές σου καθώς η Σελήνη συναντά τον πλανήτη της Τύχης στο ζώδιό σου, ενώ παράλληλα βάζεις και μια σειρά στο κοντινό σου περιβάλλον, με το οποίο το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη εριστικότητα από μέρους σου. Γενικότερα όμως θα πρέπει να βλέπεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε ως ηθική συμπαράσταση.

Υδροχόος
Πρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα που δίνει το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση. Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες, μιας και βρίσκεσαι ακόμη κάτω από την επιρροή της συνάντησης Ήλιου-Ουρανού σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου που σε κάνει να μην βλέπεις ήρεμα τα πράγματα..

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *