ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Ιανουαρίου

Κριός
Αρκετά βοηθητική ημέρα, καθώς μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές και να κινήσεις διαδικασίες για να βρεις σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου, τα οποία θα σε στηρίξουν. Σπεύσε λοιπόν να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα, παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα.

Ταύρος
Το βλέμμα σήμερα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, υλικές αλλά κυρίως συναισθηματικές και πώς θα τις καλύψεις. Παράλληλα, παίρνεις μια σημαντική ανάσα από ένα πρόσωπο που τακτοποιεί μια υπόθεσή σου και σου λύνει τα χέρια, ενώ εσύ μελετάς τα βήματά σου προσεκτικά.

Δίδυμοι
Η μέρα φέρνει τα θέλω σου στο προσκήνιο. Παρά το γεγονός πως υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου να μην βλέπεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις αυτή την περίοδο, σήμερα η ρομαντική σου προσέγγιση και οι σημαντικές πληροφορίες που παίρνεις χρωματίζουν την ημέρα ευχάριστα!

Καρκίνος
Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορεί να σου δώσει διεξόδους και λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Μπορείς λοιπόν να βασιστείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για την στήριξή τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνεις.

Λέων
Μια αρκετά βοηθητική ημέρα για τα σχέδιά σου, περισσότερο σε επίπεδο επαφών και συμφωνιών –αρκεί να μην ξεχνάς την παρούσα κατάσταση! Μπορείς λοιπόν να προσεγγίσεις το περιβάλλον σου και να βρεις στήριξη σε όσα δρομολογείς, ενώ παράλληλα πείθεις με τις ιδέες σου σημαντικά πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να σταθούν αρωγοί στις επιδιώξεις σου.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα για εσένα φέρνει ευνοϊκές συνθήκες, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες τυχόν συναντήσεις, θα σου προσφέρει αρκετούς λόγους για να χαμογελάσεις αλλά και να περάσεις όμορφες στιγμές. Θυμήσου όμως να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς που κάνεις για σημαντικά θέματα, καθώς υπάρχουν και δυσκολίες.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα για εσένα φέρνει ευνοϊκές συνθήκες, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες τυχόν συναντήσεις, θα σου προσφέρει αρκετούς λόγους για να χαμογελάσεις αλλά και να περάσεις όμορφες στιγμές. Θυμήσου όμως να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς που κάνεις για σημαντικά θέματα, καθώς υπάρχουν και δυσκολίες.

Σκορπιός
Σήμερα ανακαλύπτεις κάποια πράγματα ή σημαντικές πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες, κυρίως σε θέματα που αφορούν τρίτους. Ωστόσο θα κληθείς να βάλεις τα πράγματα στη ζωή σου σε τάξη.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε καλή θέση, γεγονός που σε βοηθά να θέσεις νέους στόχους. Δεν αποκλείεται όμως να εθελοτυφλείς σε σχέση με μια σχέση ή μια συνεργασία, ή να πέφτεις σε κάποιες «παγίδες». Ωστόσο σημαντικοί φίλοι είναι εκεί για εσένα και σε στηρίζουν.

Αιγόκερως
Σήμερα ασχολείσαι έντονα με την εικόνα σου, με τις φιλοδοξίες σου και με τα άμεσα μελλοντικά σου πλάνα. Ωστόσο, όλα αυτά απαιτούν έναν καλό προγραμματισμό από μέρους σου. Γεγονός είναι πως αισθάνεσαι πως εξωγενείς παράγοντες σε «φρενάρουν» σε όσα θέλεις.

Υδροχόος
Αυτές οι ημέρες δείχνουν πως «τυφλώνεσαι» με την σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου και δεν βλέπεις κάποιες καταστάσεις καθαρά, ή ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι να… εθελοτυφλείς. Ψάχνεις πάντως κάποιες πληροφορίες.

Ιχθείς
Τις προηγούμενες ημέρες πήρες κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τώρα αφουγκράζεσαι τα πράγματα. Παράλληλα όμως κάποια πρακτικά εμπόδια δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει. Παρόλα αυτά, εσύ μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS