Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Μαΐου

Κριός
Κάτι καινούριο και αναπάντεχο φαίνεται στον ορίζοντα. Αφοσιώσου με πάθος στα νέα δεδομένα που αρχίζουν στη ζωή σου και μην ασχολείσαι με περασμένες υποθέσεις που σε στενοχωρούν. Αντιμετώπισε με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Ο καλύτερος σύμβουλος είναι η χαρά η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός, προκειμένου να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και έτσι να αλλάξει η καθημερινότητά σου ρυθμούς.

Ταύρος
Η θετική σου ενέργεια θα σε βοηθήσει να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Δώσε προτεραιότητα στις σημαντικές υποχρεώσεις σου και διατήρησε σωστά τις ισορροπίες. Το αποψινό βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σοβαρή λόγω των θετικών συγκυριών που συμβαίνουν και βεβαίως πρέπει να εκμεταλλευτείς για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Η οικογένειά σου καθώς και οι αγαπημένοι σου φίλοι χρειάζονται σήμερα την προσοχή σου, γιατί να ξέρεις ότι θα σου παραπονεθούν αφού δεν διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο για αυτούς.

Καρκίνος
Σήμερα έχεις εύνοια και μπορείς να γίνεις πιο διαλλακτικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Άλλωστε και οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού που θα πάνε βήμα-βήμα τη ζωή σου στην τελειότητα.

Λέων
Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με χαζά για τους άλλους πράγματα και αυτό θα στο υποδείξουν σαν κάτι που θα πρέπει να διορθώσεις. Αν έχεις κουραστεί από νοητική εργασία, δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να ξεκουραστεί και μην πιέζεσαι.

Παρθένος
Απόφυγε εντάσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μπες λιγάκι στη θέση τους. Κρύψε σήμερα τις όποιες ανασφάλειες σου και μην τις αφήνεις να σε κλείνουν ή, να δυσκολεύουν τις υποθέσεις σου.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες θα μονοπωλείται από ζητήματα οικονομικής φύσεως και καλά θα κάνεις να δώσεις όλη την προσοχή που απαιτείται, ώστε να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει. Θα πρέπει να δράσεις άμεσα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή ακόμη και να οργανώσεις ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης των χρημάτων σου.

Σκορπιός
Η αποφασιστικότητα και η ενέργειά σου είναι στα ύψη, ώστε να αποφασίσεις να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις ή ακόμη και να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες, αφού σε δυσκόλευαν και σε πίεζαν πολύ σε καθημερινό επίπεδο.

Τοξότης
Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σου έχουν χαλάσει την διάθεση. Πολύ σύντομα θα μπορέσεις να δεις τις προσπάθειες σου να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στην υγεία που την έχεις αμελήσει.

Αιγόκερως
Μπορεί να δεις κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Επίσης πολύ πιθανόν να μην μπορέσεις σήμερα να δεις με πολύ ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλούστευσε σήμερα αυτά που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος
Σήμερα ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος, καθώς ζητήματα σημαντικά για το μέλλον σου, κωλυσιεργούν και σε κρατούν στάσιμο. Έχεις όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάσταση, αφού παραμένεις απαθής και δε δραστηριοποιείσαι όσο θα έπρεπε για να δώσεις λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που έχουν προκύψει.

Ιχθείς
Σήμερα θα συναντηθείς με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν ειλικρινά. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σου ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Συμφωνίες που θα γίνουν σήμερα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, ενώ νομικές υποθέσεις παίρνουν θετική εξέλιξη.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *