ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 23 Οκτωβρίου

Κριός
Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με ευκαιρίες επικοινωνίας. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Ταύρος
Σήμερα η ημέρα σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Δίδυμοι
Σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες. Εντούτοις, με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό από σήμερα, ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

Καρκίνος
Θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βοηθά να πετύχεις μικρούς καθημερινούς στόχους που θέτεις. Παράλληλα από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στον Σκορπιό, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς. Κάποιες καταστάσεις μάλιστα θα ενεργοποιήσουν τις ανασφάλειές σου.

Παρθένος
Είσαι αρκετά επικεντρωμένος στα θέλω σου και στην δική σου οπτική των πραγμάτων σήμερα. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση πιο εσωστρεφή, καθώς προσπαθείς να οργανώσεις τη δράση σου για τις επόμενες ημέρες. Θυμήσου πως με την δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα γεμίζει τις μπαταρίες σου και σου δίνει ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις στόχους, με την προϋπόθεση πως θα κατευθύνεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Τοξότης
Μέσα στη σημερινή ημέρα υπάρχουν κάποιες κουραστικές υποχρεώσεις. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό και έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

Ιχθείς
Ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS