Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Αυγούστου

Κριός
Σε αντίθεση με την στασιμότητα που σε χαρακτήριζε τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και δεν θες με τίποτα να μείνεις κλεισμένος σπίτι! Προτιμάς να βγεις, να δεις κόσμο, να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου, αλλά ενδεχομένως αυτό να γίνεται εις βάρος των υποχρεώσεων που συσσωρεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες!

Ταύρος
Μετά την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου που σε ενεργοποίησε και σε έχρισε πρωταγωνιστή, από σήμερα το πρωί τα πράγματα ηρεμούν και σταθεροποιούνται, ενώ η σημερινή ημέρα δεν έχει πολλές εκπλήξεις ως προς τι να περιμένεις καθώς αυτό το Σάββατο για σένα κυλά σε γνώριμα πλαίσια, εκτός και αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο λέει κάτι διαφορετικό.

Δίδυμοι
Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού μετά την εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών, τώρα εσύ έχεις τον πρώτο λόγο σε όσα γίνονται, ακόμα και αν αρχικά συναντάς κάποιες αντιστάσεις από τους άλλους. Η μόνη παγίδα είναι να φοβηθείς να κάνεις βήματα μπροστά καθώς μετά από πολλές αναποδιές, νιώθεις τα φτερά σου μουδιασμένα.

Καρκίνος
Με τον κυβερνήτη σου, την Σελήνη, να κινείται στους Διδύμους, νιώθεις περισσότερο να κλειστείς για λίγο στο «καβούκι» σου, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα, καθώς αναζητάς λίγο χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι. Μην ξεχνάς άλλωστε τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει ένας καλός ύπνος, μια βουτιά στη θάλασσα, ο διαλογισμός ή η τέχνη.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα κινείται σε μια ευνοϊκή θέση για τα θέλω σου και κινείσαι χωρίς να πρέπει να ακολουθείς «πρέπει» και κανόνες που οι άλλοι θέτουν. Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θέτεις στόχους, θες να δεις φίλους και λειτουργείς καλύτερα ως μέλος μιας ομάδας, μολονότι δεν τρέχεις όσο γρήγορα απαιτούν από εσένα οι εξελίξεις.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις κοινωνικές επαφές και να βελτιώσεις το κοινωνικό σου στάτους. Πιθανώς να έχεις σημαντικές προσκλήσεις σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το πρόγραμμά σου είναι βαρύ και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αρκετές. Απρόβλεπτα δεν αναμένονται να συμβούν, αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι ο τρόπος που θα καταφέρεις να αντέξεις και να τα φέρεις όλα εις πέρας. Για αυτό, σταμάτα να αγχώνεσαι και στον ελεύθερό σου χρόνο κάνε ο,τιδήποτε μπορεί να σε ξεκουράσει και να αδειάσει το μυαλό σου. Κάποια άτομα ίσως μπουν εμπόδιο σε κάποιες εξελίξεις, αλλά προσπάθησε με την σωστή επικοινωνία και σωστούς ελιγμούς να τους αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της κινείται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και ξυπνά μέσα σου πάθη. Στην λέξη «πάθη» όμως μην σκεφτείς μόνο τα συναισθηματικά, αφού σήμερα παθιάζεσαι με το οτιδήποτε και δυσκολεύεσαι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο, καθώς κάθε συμβιβασμός, σήμερα μέσα σου μοιάζει με ήττα, ακόμη και αν… υπερβάλλεις!

Τοξότης
Τις μέρες που πέρασαν ασχολήθηκες περισσότερο με πρακτικά ζητήματα, από σήμερα όμως η Σελήνη παίρνει θέση απέναντί σου και εσύ ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους και τον ρόλο που εκείνοι έχουν μέσα στην ζωή σου, μάλιστα είναι πιθανό πως ακολουθείς το δικό τους πρόγραμμα, και αυτό λίγο ίσως να σε ξεβολέψει καθώς έρχεται σε κόντρα με την φιλελεύθερη φύση σου.

Αιγόκερως
Αυτό το Σάββατο έχει για σένα κάποιες υποχρεώσεις, τις οποίες θα προτιμούσες να μετατοπίσεις για άλλη στιγμή, αλλά πιθανώς αν το έκανες να σε χαρακτήριζε άσχημα σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Πάντως πρόκειται για μια μέρα που παράγει αποτέλεσμα σε πρακτικά ζητήματα, ενώ σε βοηθά παράλληλα να βάλεις σε τάξη κάποιες λεπτομέρειες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Υδροχόος
Η Σελήνη ταξιδεύει σήμερα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της χαράς και της διασκέδασης, βγάζοντάς σε από την εσωστρέφεια –μεταφορική ή κυριολεκτική– που σε είχε κυριεύσει τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις λοιπόν να περάσεις χρόνο με πρόσωπα και ασχολίες που σε γεμίζουν, σε κάνουν να χαμογελάς και προσπαθείς μέσα από τις δικές σου προσπάθειες να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια.

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν μια επιστροφή στις ρίζες σου ή σαν την ανάγκη για σιγουριά και σταθερότητα, ειδικά αν νιώθεις πως στην ζωή σου τα πράγματα μεταβάλλονται πιο γρήγορα από τους ρυθμούς που μπορείς να κουμαντάρεις. Κάποιοι σήμερα θα θελήσουν να σε ξεκουνήσουν, όμως εσύ έχεις ανάγκη από την επαφή με το παρελθόν για να πάρεις τις απαντήσεις σου.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *