Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Ιουλίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Ιουλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σε εφοδιάζει με ό,τι χρειάζεσαι για να απεμπλακείς από τα εμπόδια, ενώ η τύχη σου χαμογελάει και εσύ καλείσαι να αδράξεις τις ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη που θα παρουσιαστούν. Άλλωστε είσαι σε περίοδο που χτίζεις βήμα-βήμα κάτι σταθερό και το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον Δία αυτές τις μέρες φέρνουν ανέλπιστη τύχη σε μια υπόθεση από τα παλιά.

Ταύρος
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ένα δίλημμα θα σε απασχολήσει καθώς από τη μια είσαι αρκετά εσωστρεφής και από την άλλη θέλεις να βάλεις σε μια τάξη όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Μπορείς όμως τελικά να βρεις την χρυσή τομή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να τρέξεις για να στηρίξεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ώστε με ενισχυμένες τις προσπάθειες να ωφεληθείς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα και τις ομαδικές ασχολίες, όπως δείχνει και το τρίγωνο Άρη-Δία στον τομέα της επικοινωνίας, έχεις λοιπόν μια σημαντική δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις σημαντικές γνωριμίες που έχεις, ώστε να βρεις διέξοδο σε θέματα τις καθημερινότητας που σε απασχολούν. Παράλληλα, ενισχύεις την εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για σένα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενταχθείς σε συγκεκριμένες νόρμες.

Λέων
Αφήνεις σήμερα μια πιο αισιόδοξη πλευρά σου να βγει στην επιφάνεια και προσπαθείς να κερδίζεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο του περιβάλλοντός σου με την απαστράπτουσα προσωπικότητά σου. Παράλληλα είσαι περισσότερο δημιουργικός σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και μπορείς με περισσότερη άνεση να τακτοποιήσεις διαδικαστικές υποθέσεις ή επαφές με εξωτερικό, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

Παρθένος
Πιο εσωστρεφή σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό, αφού περνώντας τα πάντα που βιώνεις σήμερα από ενδελεχή έλεγχο, βγάζεις πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τα βήματα που θα ακολουθήσεις το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, έχεις ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ώστε να νιώθεις ασφαλής ανάμεσά τους.

Ζυγός
Σήμερα νιώθεις πως μπορείς να στηριχτείς και σε κάποιον άλλον πέρα από τις δικές σου δυνάμεις. Παράλληλα, κάνεις σημαντικές επαφές, ενώ με την βοήθεια τρίτων ξεφεύγεις από δυσκολίες που σε είχαν ταλαιπωρήσει, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσεις αμείωτες τις προσπάθειές σου.

Σκορπιός
Μια πιο βοηθητική ημέρα για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως η σημερινή, από την ρύθμιση των υποχρεώσεων, μέχρι την ενασχόληση με το σπίτι και την καθαριότητά του, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς να φροντίσεις την υγεία σου, ειδικά αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι πως είσαι σε μια περίοδο με το θερμόμετρο στα κόκκινα με τον Άρη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, και αυτό εξαντλεί τα αποθέματα που έχεις σε ενέργεια και αντοχές.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη και αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, ενώ παράλληλα βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο δημιουργικός εαυτός σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχεις πολύ σημαντική υποστήριξη από αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, που σε αγγίζει η τυχερή όψη Άρη-Δία.

Αιγόκερως
Σήμερα η οικογένεια έχει πολλά να σου δώσει και βρίσκεις υποστήριξη στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, περισσότερο ηθική παρά υλική. Μπορείς παράλληλα να τακτοποιήσεις υποθέσεις του σπιτιού ευκολότερα, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει ζητήματα ακίνητης περιουσίας, σήμερα βρίσκονται διέξοδοι κυρίως χάρη στις ενέργειες τρίτων.

Υδροχόος
Σήμερα είσαι αρκετά εξωστρεφής και θέλεις να βγεις έξω και να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, πρόκειται λοιπόν για μια μέρα επαφών, συναντήσεων, συμφωνιών και γενικότερα επικοινωνίας. Αν μάλιστα αυτά τα πρόσωπα ανήκουν στο φιλικό σου κύκλο, ακόμη καλύτερα για σένα.

Ιχθείς
Σήμερα κάνεις σημαντικές μεταβολές σε στόχους που νιώθεις πως δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα που ισχύουν πλέον, γενικότερα λοιπόν πρόκειται για καλή ημέρα ώστε να κάνεις σταθερά βήματα, αλλά και για να κερδίσεις κάποιου είδους ανταπόδοση. Ο ανάδρομος Ερμής μάλιστα από μια ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προχωρήσεις όσα έμειναν στάσιμα στο παρελθόν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *