Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Οκτωβρίου

Κριός
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο σήμερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στην δουλειά, ωστόσο μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα δεν ευνοεί αρκετά την ανεμελιά, οπότε δεν αποκλείεται να επωμισθείς εσύ το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο της Παρθένου, από όπου σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Έτσι λοιπόν μπορείς σήμερα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό σου σχέδιο, αλλά και να σταθεροποιήσεις μέσα από δικές σου προσπάθειες τα κεκτημένα.

Δίδυμοι
Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι στο σπίτι, ή την οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επιλύσεις θέματα που πιθανώς να σε απασχολούν σχετικά με αυτούς τους τομείς και να βρεις λύσεις αν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, ενώ αυτές τις ημέρες βρίσκεις λύσεις και μέσα στην καθημερινότητά σου.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, σε πολλά επίπεδα και προτιμότερο είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Παράλληλα κάνεις επαφές ή συναντήσεις που είναι ουσιαστικές για το μέλλον, προωθώντας τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα έρχονται στο δρόμο σου οι κατάλληλοι άνθρωποι για αυτό που χρειάζεσαι.

Λέων
Η Σελήνη από την Παρθένο δείχνει πως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου σήμερα είναι εστιασμένο στο κομμάτι των οικονομικών σου. Ακόμη λοιπόν και αν οι ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα είναι ασύμβατες με τους στόχους που είχες αρχικά θέσει, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που χρειάζεσαι, φρόντισε να επωφεληθείς.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο δημιουργεί ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο. Από τη μια λοιπόν όσα σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν, ενώ από την άλλη, μπορείς να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο.

Ζυγός
Σήμερα πρόκειται για μια ευνοϊκή ημέρα κυρίως για τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και ειδικότερα για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Άλλωστε, ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας για αυτή την εσωτερική διαδρομή είναι οι οικείοι σου, πρόσωπα της οικογένειάς σου ή το σπίτι γενικότερα.

Σκορπιός
Οι στόχοι σου είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα και μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλούς από αυτούς, κυρίως μέσω σημαντικών επαφών και συμφωνιών που θα κάνεις, από όπου και λαμβάνεις ουσιαστική βοήθεια. Παράλληλα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και στηρίζουν τα βήματά σου.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις στα σκαριά, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου να είναι στραμμένο σε ζητήματα καριέρας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχει μέσα σου μια δυσαρμονία λογικής και συναισθήματος, σε γενικές γραμμές πάντως τα λες «έξω από τα δόντια».

Αιγόκερως
Η Σελήνη, σήμερα σχηματίζει εξαιρετικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από το ζώδιό σου, γεγονός που δείχνει πως θα υπάρξουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να εκμεταλλευτείς. Είναι μια πολύ καλή μέρα λοιπόν για να ρυθμίσεις νομικά ή διαδικαστικά, συναλλαγές με το δημόσιο ή επαφές με το εξωτερικό και θέματα σπουδών.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου λόγω έντονων συναισθημάτων, ακόμη και αν δεν τα βγάζεις προς τα έξω. Παράλληλα όμως σταθεροποιούνται υποθέσεις που αφορούν τους οικείους, την οικογένεια ή το σπίτι και κράτα κατά νου πως έχεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που σε στηρίζουν ουσιαστικά.

Ιχθείς
Η Σελήνη ξεκινά την πορεία της σήμερα απέναντί σου, φέρνοντας στο προσκήνιο τα προσωπικά σου, όπου μπορείς να επωφεληθείς, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις εντελώς. Επίσης, έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι θέλεις και κυρίως τι δεν θέλεις στη ζωή σου, έχοντας πάρει οριστικές αποφάσεις και δεν προτίθεσαι να κάνεις βήμα πίσω.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *