Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Αυγούστου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Αυγούστου

Κριός
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με περισσότερη άνεση για όσα θέλεις να εκφράσεις, θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να μη δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα σε όσα θα σου πουν, ενώ απόφυγε να κλείσεις σήμερα μια συμφωνία που είχες κατά νου, καθώς το αποτέλεσμα θα απέχει αρκετά από το επιθυμητό!

Ταύρος
Επιδιώκεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα, που θα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, ενώ εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών. Θυμήσου όμως πως σήμερα ενδέχεται οι προσπάθειές σου να μην αποδώσουν τους αναμενόμενους καρπούς, τουλάχιστον στο βαθμό που αρχικά είχες υπολογίσει. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου παραμένει γεμάτη με υποχρεώσεις και αυτό απορροφά ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο δικό σου ζώδιο, αλλά πορεύεται χωρίς να σχηματίζει όψεις από το πρωί και μετά, στοιχείο που μαρτυρά πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός πού επενδύεις κόπο και χρόνο, ενώ ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες απερισκεψίες στον τρόπο που προσεγγίζεις τις υποθέσεις σου σήμερα, μπορείς να καταφέρεις να κάνεις την φωνή σου να ακουστεί.

Καρκίνος
Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα και αποφεύγεις οποιαδήποτε περιττή κοινωνική επαφή που νιώθεις πως δεν σε εκφράζει, ενώ μοιάζεις να μην έχεις αρκετή όρεξη και πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα σου αποσπούν την προσοχή, έτσι λοιπόν ίσως είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τις πολύ κουραστικές εργασίες για την αυριανή ημέρα που θα έχεις άλλο αέρα και περισσότερη όρεξη!

Λέων
Σήμερα θέλεις να επενδύσεις στους στόχους που έχεις θέσει, ωστόσο είναι προτιμότερο να εξετάσεις το κατά πόσο είναι υλοποιήσιμοι, προτού προβείς σε ενέργειες. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου δεινότητα που είναι τονισμένη αυτή την περίοδο για να βρεις λύσεις στα αδιέξοδα που σε απασχολούν, αρκεί να έχεις υπολογίσει κάθε λεπτομέρεια πριν δράσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, ωστόσο δεν δίνει το πρόσφορο έδαφος που έχεις ανάγκη για να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου, παρότι σήμερα καταφέρνεις να προσπερνάς τις δυσκολίες, χωρίς τελικά να βάζεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, συλλέγεις σημαντικές πληροφορίες, θα πρέπει όμως να αποφεύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός
Η χθεσινή ευχάριστη διάθεση συνεχίζει να σε ακολουθεί και σήμερα, μολονότι μπορεί να πεις κάποια πράγματα που είναι περιττά ή να αποκαλύψεις κάποιες πληροφορίες, οι οποίες είναι πολύ νωρίς για να το κάνεις και δεν έχεις ακόμα όλα τα δεδομένα στα χέρια σου. Γενικότερα πάντως ξαναβρίσκεις το παιδί μέσα σου και αυτό είναι καλό, αρκεί να μην έχεις να διαχειριστείς σοβαρές υποθέσεις!

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα κινείται στις ίδιες συχνότητες περίπου με την χθεσινή, με τη μόνη διαφορά πως σήμερα οι ανασφάλειές σου είναι πιο τονισμένες και ψάχνεις σε άλλα πρόσωπα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, σε γενικές γραμμές πάντως σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με το ένστικτό σου και να το ακολουθήσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου, «βαδίζει» όμως στο κενό και δεν σου δίνει την ευκαιρία να προβείς στις ενέργειες που θέλεις πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ ακόμη και αν πραγματοποιηθούν αυτές οι ενέργειες, θα είναι αμφίβολο το αν τελικά τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, δεν έχεις πάντως συνέπειες!

Αιγόκερως
Η μέρα ξεκινά με τη διάθεσή σου να είναι έτοιμη να παράξει έργο σε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, ωστόσο σταδιακά αυτή η όρεξη μοιάζει να… εξατμίζεται, μιας και η Σελήνη ούσα κενή πορείας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δεν βοηθά τα έργα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφιερώσεις χρόνο στην φροντίδα της υγείας και του οργανισμού σου.

Υδροχόος
Μια ακόμη μέρα αυτή την εβδομάδα που είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και έχεις ευχάριστη διάθεση, όπως και χθες, ωστόσο σήμερα είναι προτιμότερο να τρέξεις τις υποθέσεις σου αύριο και να αφήσεις την διασκέδαση για αργότερα, καθώς το αποψινό βράδυ δεν ενδείκνυται για πολλά πράγματα πέρα από ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα!

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα κρατά το ενδιαφέρον σου εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ευοδωθούν οι προσπάθειές σου για τακτοποίηση αυτών των υποθέσεων. Παρόλα αυτά μπορείς να ασχοληθείς με έγγραφα και πρακτικές λεπτομέρειες σε δημιουργικά σου σχέδια, πρόσεξε όμως μήπως αντιδράς υπερβολικά σε κάποια πράγματα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *