Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Νοεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα διευκολύνει την επικοινωνία, την έκφραση και τις μεταφορές ή τα ταξίδια. Σήμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις επαναστατικούς τρόπους για να πείσεις για τις ιδέες σου, ενώ πλέον νιώθεις πιο ελεύθερος να εκφραστείς. Αυτό σε βοηθάει πολύ σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τη μια ξεκαθαρίζεις τη θέση σε με τον σύντροφό σου, ενώ από την άλλη μπορείς να κάνεις πιο σαφείς τις θέσεις σου μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να νιώσεις πιο ελεύθερος και πιο θαρραλέος να εκφράσεις τη γνώμη σου. Γενικότερα, θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει μια καλύτερη ροή στην επικοινωνία. Ο λόγος αποκτάει εφευρετικότητα και τάση για ανατροπές. Μέσα από συζητήσεις κα ταξίδια που θα δρομολογήσεις θα νιώσεις αποδεσμευμένος από καταστάσεις και σχέσεις που σε περιορίζουν.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα σου γεννάει την ανάγκη να βελτιώσεις τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο. Θα βρεις εφευρετικούς τρόπους για να κοινωνικοποιηθείς και να βελτιώσεις το προφίλ σου στους γύρω σου. Σε επίπεδο προσωπικό, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να καλυτερεύσεις την εικόνα σου και να εμπλακείς περισσότερο σε ομάδες και συλλόγους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας με επιτυχία εργασίες που απαιτούν ομαδικότητα και συνύπαρξη.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα σου στερεί τη συναισθηματική ευαισθησία και σε κάνει να αλληλεπιδράς με τους γύρω σου με περισσότερη απάθεια και λιγότερους συναισθηματισμούς. Αυτό είναι χρήσιμο για τις επαγγελματικές σου συναναστροφές που το συναίσθημα καλό είναι να μένει πίσω. Μπορείς να πάρεις αποφάσεις στηριζόμενος στη λογική και μόνο. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να πετάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει και σε κάνει να ασφυκτιάς.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ο ουρανός σου χαρίζει την εύνοιά του που χρειάζεσαι για να προσαρμόσεις ανάλογα με την περίπτωση που βιώνεις. Ήρθε η στιγμή να αποδεσμευτείς από φόβους και αμφιβολίες και να εκφραστείς με θάρρος και πυγμή. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και δείξε αυτοπεποίθηση. Το στοιχείο αυτό σε βοηθάει να βρεθείς ανάμεσα σε ανθρώπους και να συμμετάσχεις σε ομάδες. Κάτι νέο και ασυνήθιστο μπορεί, επίσης, να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά θετική. Θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο ελεύθερος από δεσμά που πιθανόν να βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Δεν είναι υγιές να κρύβεσαι πίσω από κατεστημένα και κοινωνικές προκαταλήψεις. Άφησε τις εσωτερικές σου ανάγκες να βγουν στην επιφάνεια και να εκφραστούν. Βελτίωσε την επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό και μάθε να ακούς τα δικά σου «θέλω». Καλή ημέρα, επίσης, για να συναντηθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα είναι αρκετά ευχάριστη σήμερα και δεν χωράει σε προγράμματα και αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Θα νιώσεις μια ιδιαίτερη ανάγκη να διώξεις από πάνω σου συνήθειες που σε περιορίζουν και σε κάνουν να βυθίζεσαι σιγά σιγά στη δυστυχία. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να διασκεδάσεις και να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση. Όπως καταλαβαίνεις, κάθε πρόταση για έξοδο πρέπει να γίνεται αμέσως αποδεκτή!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα μπορέσεις να απολαύσεις τις αλλαγές που θα προκύψουν. Οι συζητήσεις με τους γύρω θα είναι ζωηρές και ενδιαφέρουσες. Μέσα από μια συζήτηση μπορεί να προκύψει μια πρωτότυπη ιδέα που θα σε βοηθήσει να επιφέρεις την μεγάλη αλλαγή που ψάχνεις. Η συναισθηματική ένταση καταλαγιάζει και είσαι σε θέση να κοινωνικοποιηθείς και μάλιστα καταφέρνοντας σημαντικά οφέλη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, σήμερα μπορείς να σκεφτείς έντονα και να καταλήξεις σε ευρηματικότατες ιδέες. Επίσης, η ανάγκη να πειραματιστείς θα είναι έντονη, για αυτό αναζητάς ενασχολήσεις που «ξεδιψούν τη δίψα σου» για εξερεύνηση και πρωτοτυπία. Με την αυξημένη σου διαίσθηση και τις πρωτότυπες ιδέες θα μπορέσεις να δώσεις λύση σε κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί και να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα διευκολύνει την επικοινωνία περιορίζοντας τις παρεξηγήσεις και την ασυνεννοησία. Μπορείς να μιλήσεις με τους γύρω σου για τις ιδέες σου και να τους πείσεις για το όραμα που έχεις. Νιώθεις πιο ελεύθερος από ποτέ και αυτό βρίσκει τρόπο να εκφραστεί, είτε με λόγια είτε με πράξεις. Νιώθεις θάρρος και γενναιότητα, δυο στοιχεία που μπορείς να αξιοποιήσεις για να φέρεις εις πέρας δύσκολες υποθέσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα σε βοηθήσει, επίσης, να «κλείσεις» μια και καλή εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να είσαι σίγουρος ότι θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Οι κουβέντες αυτές θα είναι το έναυσμα για να «συλλάβεις» καταπληκτικές ιδέες και να εμπνευστείς προκειμένου να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Τα προβλήματα, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, ξεπερνιούνται και αυτό σου χαρίζει όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και αυτοπεποίθηση. Για το κλείσιμο της ημέρας μπορείς να οργανώσεις μια βραδιά με φίλους που θα σε κάνει να εκφράσεις το κοινωνικό σου πρόσωπο.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανητικές όψεις κάνουν αυτή την ημέρα ιδανική για να ξεφύγεις από την καλοκουρδισμένη καθημερινότητα. Δεν έχεις την υπομονή να ασχοληθείς με τα ίδια και τα ίδια καθώς έχουν καταντήσει τετριμμένα. Νιώθεις πιο δημιουργικός και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με τα καθιερωμένα. Απόλαυσε την αίσθηση αυτή και δώσε στον εαυτό σου χρόνο να σκεφτεί νέες ιδέες που θα σε βγάλουν μόνιμα από την πλήξη και τη μονοτονία.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *