ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Οκτωβρίου

Κριός
Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν ώστε να προωθήσεις τις ιδέες σου. Μην ξεχνάς όμως να τσεκάρεις ανά διαστήματα ότι όλα πηγαίνουν ρολόι, καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι όλοι… εντάξει απέναντί σου!

Ταύρος
Αναζητάς τη σταθερότητα προκειμένου να προβείς σε σημαντικές κινήσεις, ταυτόχρονα όμως, η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα -ευτυχώς για λίγο ακόμα- δείχνει πως έχεις πιεστεί με κάποια πράγματα, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι έντονες αντιπαραθέσεις και ρήξεις. Δεν είσαι όμως μόνος σου

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου δίνει κάποιες ευκαιρίες, σε κάνει όμως κάπως εγωκεντρικό. Παράλληλα όμως κινείσαι και σε κάποιες αποχρώσεις… υπερβολής, έτσι είναι καλύτερο να είσαι προσγειωμένος (όσο αυτό γίνεται)!

Καρκίνος
Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα καλύτερα να μην είναι πολύ… φανερές καθώς είναι προτιμότερο να κινηθείς σε μυστικά επίπεδα και να μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου. Μην διστάσεις όμως να προσφέρεις απλόχερα την βοήθειά σου. Επίσης, καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να είσαι πιο συνεπής αλλά και με περισσότερη αντικειμενικότητα ως προς τους στόχους που έχεις θέσει. Είσαι όμως σε μια δυναμική φάση καθώς με τον Δία και τον Άρη στο πλευρό σου, νιώθεις πως μπορείς να διορθώσεις πολλά. Οπλίσου όμως και με σύνεση!

Παρθένος
Κάποιες ενέργειες προσώπων του περιβάλλοντός σου ενδεχομένως να σε εκθέτουν, βλάπτοντας την εικόνα που προωθείς. Έτσι λοιπόν σήμερα καλείσαι να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να εξετάζεις κατά πόσο αυτό που σου παρουσιάζουν, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ζυγός
Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζεται ακόμα δυσμενώς από τον «σκληρό» Πλούτωνα και δυναμιτίζει το κλίμα και τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μιας και οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Για σήμερα όμως ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες, και καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον. Επαφές με μακρινά μέρη, θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις προχωρούν

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στην εσωτερική σου φωνή, ωστόσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που αρνείσαι να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες σε αδιέξοδες καταστάσεις, προτιμώντας να τις προσπεράσεις, έστω και προσωρινά. Είναι λοιπόν σήμερα μια καλή ευκαιρία να αφουγκραστείς τα θέλω σου.

Τοξότης
Σήμερα έχεις αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα θέματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς υπάρχουν παρανοήσεις στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Αιγόκερως
Σήμερα έχεις αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά σου να τακτοποιήσεις τα θέματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς υπάρχουν παρανοήσεις στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει σε μια ιδιαίτερα… ζωηρή θέση του ωροσκοπίου σου, αντίστοιχα και εσύ έχεις όρεξη να χαρείς με τα απλά καθημερινά της ζωής, τρέχεις τα δημιουργικά σου σχέδια, πρόσεχε όμως και τις πρακτικές λεπτομέρειες, ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων! Σίγουρα πάντως έχεις και συμμάχους.

Ιχθείς
Πιθανώς να κάνεις πολλά λάθη στον τρόπο που χειρίζεσαι σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS