Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Μαρτίου

Κριός
Με τους πλανήτες να σε επηρεάζουν θετικά, αποκτάς μεγάλη αυτοπεποίθηση και βάζεις έτσι τα πράγματα στη ζωή σου σε μια τάξη. Φρόντισε να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, όσο κι αν δυσκολευτείς κάποιες στιγμές, και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως τα σχεδίαζες.

Ταύρος
Έχεις χαράξει σωστή πορεία και αν συνεχίσεις έτσι, θα φτάσεις αναμφίβολα στην επιτυχία. Όμως, ο ανταγωνισμός στην εποχή μας είναι μεγάλος και πολλά άτομα που προσποιούνται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, στην πραγματικότητα προσπαθούν να σου στήσουν παγίδες. Μην αφήνεις λοιπόν χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει στα σχέδιά σου και να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς ζητήματα κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα, θα σε προβληματίσουν πολύ. Ειδικότερα, κάποιες διαφωνίες και εντάσεις θα σε δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος, για να μην περιπλέξεις τα πράγματα και βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το να κρύβεσαι ή να λες ψέματα, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

Καρκίνος
Με την μέρα να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές, τόλμησε να πάρεις ρίσκα και να ανατρέψεις τα δεδομένα υπέρ σου. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις πολύ τον εαυτό σου, αλλά στο τέλος θα ωφεληθείς από αυτό στο έπακρο.

Λέων
Το διάστημα που πέρασε πιέστηκες πολύ για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις και τώρα δεν έχεις αντοχές και καθαρό μυαλό να συνεχίσεις. Κάνε τα αδύνατα δυνατά για να βρεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Φρόντισε στο εξής να μην ξαναπεράσεις τα όρια αντοχής σου και να μη διστάζεις να ζητάς τη βοήθεια οικείων προσώπων.

Παρθένος
Σήμερα ο συναισθηματισμός σου θα είναι τόσο έντονος, που ίσως παρασυρθείς σε λάθος κινήσεις. Αν αφήσεις τον εαυτό σου ανεξέλεγκτο, οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες θα σε κυριεύσουν και θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να αποφύγεις λάθη.

Ζυγός
Ορισμένες προβληματικές καταστάσεις θα σε δυσκολέψουν σήμερα, αλλά με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις. Η  Σελήνη θα σταθεί αρωγός σου σε αυτή την προσπάθεια.

Σκορπιός
Οι συνθήκες σήμερα είναι ιδανικές για ενδοσκόπηση, ενώ θα βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Ανανέωσε την εμφάνισή σου και φρόντισε την υγεία σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη, ώστε να ηρεμήσεις και κυρίως να αναζωογονηθείς.

Τοξότης
Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και η στάση σου απέναντι σε γεγονότα και καταστάσεις είναι ιδιαίτερα θετική. Αυτό σε βοηθάει, ώστε ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, να το πετύχεις με ευκολία.

Αιγόκερως
Η ανατρεπτική σου διάθεση σήμερα θα σε οδηγήσει σε απαραίτητες αλλαγές για τη βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα γίνονται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, αλλά μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες. Μη βιάζεσαι λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος
Τη σημερινή μέρα, με τις θετικές πλανητικές επιρροές, μπορείς να προχωρήσεις στη δρομολόγηση νέων σχεδίων, απαλλαγμένος από ανασφάλειες και δισταγμούς. Φρόντισε να παραμένεις θετικός σε κάθε προβληματική κατάσταση που μπορεί να προκύψει και όλα θα γίνουν.

Ιχθείς
Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας, ενώ φαίνεται να είσαι απογοητευμένος από πολλά πράγματα. Το πρόβλημα όμως είναι στη φαντασία σου, αφού άδικα πιστεύεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα. Φρόντισε λοιπόν να συνέλθεις και να ηρεμήσεις, ώστε να βλέπεις πιο σωστά και αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *