ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 27 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Ιανουαρίου

Κριός
Σήμερα η Σελήνη περνά σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο και σε γεμίζει με αισιοδοξία που έχεις ανάγκη. Είναι μια μέρα που φέρει έμπνευση αλλά και ανάγκη για περιπέτεια! Μάλιστα, αν συμφωνεί το προσωπικό σου ωροσκόπιο, τότε θα έχεις εύνοια από γυναικεία πρόσωπα.

Ταύρος
Νιώθεις πως έχεις ανάγκη από περισσότερο χρόνο για σένα, ειδικά αυτή την περίοδο που ένας στόχος ή ένα σου όνειρο δεν προχωρά με τον Κρόνο σε θέση κόντρα. Επίσης, είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες.

Δίδυμοι
Χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου σήμερα δραστήρια αλλά και με σοφία. Παράλληλα η Σελήνη απέναντί σου δείχνει πως ακολουθείς το πρόγραμμα των άλλων. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Καρκίνος
Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Παράλληλα η Σελήνη σήμερα στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου σε ωθεί να… ξεκουνηθείς και να βάλεις τις εκκρεμότητές σου σε τάξη. Φρόντισε το περιβάλλον που ζεις, καθώς είναι αντανάκλαση της ψυχικής και σωματικής σου υγείας.

Λέων
Η Σελήνη περνά σε μια ιδιαίτερα φιλική θέση για το ζώδιό σου, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, και συμμάχους. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη τις ιδέες σου, το στοίχημα όμως της ημέρας είναι να φανείς πιο δυνατός από κάποια… «κολλήματα» που ίσως έχεις.

Παρθένος
Μετά από μια περίοδο με πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων, η Σελήνη στον αισιόδοξο Τοξότη σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους. Ασχολήσου λοιπόν πιο πολύ με τις ανάγκες των οικείων!

Ζυγός
Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Γενικότερα μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Οι φίλοι έχουν να σου πουν σημαντικά πράγματα.

Σκορπιός
Θέλεις να απολαύσεις τα ήδη κεκτημένα, χωρίς να βγεις από την βολή σου και να πρέπει πάλι να αποδεικνύεις στους γύρω σου τα αυτονόητα. Σου αρέσουν τα μικρά, απλά, καθημερινά, ωστόσο αν σήμερα έχεις μια σημαντική προσωπική υπόθεση ή ένα δημιουργικό πλάνο, τότε τα πράγματα μοιάζουν κάπως… στάσιμα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε κάνει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

Αιγόκερως
Τώρα είναι η στιγμή για να κάνεις ένα βήμα πίσω, να βάλεις τα δεδομένα σου κάτω και να δεις τι είναι αυτό που θες να κάνεις στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα μπορείς να προσελκύσεις θετική ενέργεια προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά σου σε δικούς σου ανθρώπους που την χρειάζονται.

Υδροχόος
Προσπαθείς να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους και να μοιραστείς στόχους και ιδέες, ταυτόχρονα όμως σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα. Προτίμησε λοιπόν να προλάβεις τα γεγονότα.

Ιχθείς
Έχεις αγχωθεί για το τι θα φέρει το μέλλον και πιθανώς να επωμίζεσαι ευθύνες ή άγχη άλλων. Η Σελήνη όμως σήμερα βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου και σου θυμίζει όχι μόνο να θυμάσαι τις φιλοδοξίες σου και πού θες να φτάσεις, αλλά σου θυμίζει επίσης να κοιτάς ψηλά, στην υψηλότερη εκδοχή του εαυτού σου, που την χτίζεις βήμα προς βήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS