Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Ιουνίου

Κριός
Σήμερα μέχρι το απόγευμα κάποιες υποθέσεις σε αγχώνουν αρκετά και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό, ταυτόχρονα θα ήθελες περισσότερη στήριξη από το περιβάλλον σου καθώς αισθάνεσαι ότι μέσα στην ημέρα επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα σου ζητούσε κανείς να φέρεις εις πέρας. Ωστόσο έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου.

Ταύρος
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου το απόγευμα, και εσύ θες να δράσεις χωρίς κανόνες και περιορισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η αντιδραστικότητά σου όμως μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, πρόσεξε λοιπόν να είσαι και διαλλακτικός και τους άλλους. Απόψε όμως με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο προωθείς την δική σου ατζέντα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον φιλικό για σένα Κριό μέχρι το απόγευμα σε κάνει εξωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία για μια υπόθεση που σε αφορά άμεσα. Επίσης, σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Καρκίνος
Μετά το απόγευμα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στην αρχή του ζωδίου, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με μέρη ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, σε θέματα νομικά, διαδικαστικά ή σπουδών, αν είσαι σπουδαστής. Τα κάνεις όλα άλλωστε με ενέργει και ζωντάνια.

Λέων
Πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει στις υποχρεώσεις που είχες για σήμερα να κάνεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Παρθένος
Αυτές τις μέρες έχεις θετικά νέα πάνω σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, σήμερα πάντως είσαι κάπως «σφιγμένος» καθώς κάποιες υποθέσεις σου δεν προχωρούν ακριβώς όπως θες. Από αργά το απόγευμα πάντως και μετά το κλίμα αλλάζει και μπορείς με άνεση να βρεις τις διεξόδους σου.

Ζυγός
Έχεις πολλά να βάλεις σε σειρά, αλλά και πάλι νιώθεις πως πιέζεσαι με όλα τα πρακτικά ζητήματα που ζητούν να τακτοποιηθούν άμεσα! Κάνε λοιπόν καλό προγραμματισμό. Παρόλα αυτά ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου από το απόγευμα και μετά, έτσι δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις να έχουν εκπλήξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, που επηρεάζεσαι περισσότερο. Μέχρι το απόγευμα λοιπόν καλείσαι να φανείς πιο διπλωμάτης, αλλά και ευέλικτος.

Τοξότης
Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

Αιγόκερως
Ακόμα μια μέρα που στο κοντινό σου περιβάλλον βρίσκεις λύσεις για πράγματα που σε προβλημάτιζαν, ενώ από τα κοντινά σου άτομα, ένα νεαρό πρόσωπο ή από έναν συγγενή παίρνεις απρόσμενα μια ευχάριστη είδηση. Επίσης, έχεις ευκαιρίες για να κλείσεις μια συμφωνία από το απόγευμα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Υδροχόος
Το σημερινό πλαίσιο είναι πιο βοηθητικό για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, που έχεις περάσει πολλές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς. Ο Ήλιος μάλιστα σε καλή όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό φέρνει ευκαιρίες.

Ιχθείς
Στο ξεκίνημα της μέρας θα ήθελες περισσότερη ηρεμία, ωστόσο κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μέχρι το απόγευμα πιθανώς να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου, γενικότερα όμως μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα για σήμερα ίσως είναι ότι δεν είσαι αρκετά ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *