Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 27 Μαΐου

Κριός
Eίναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις. Η πορεία που έχεις χαράξει είναι εξαιρετικά καλή, γι’ αυτό μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτήν. Μείνε πιστός στα πιστεύω και τις ιδέες σου και με σωστό προγραμματισμό και προσοχή, όλα θα γίνουν με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος
Σήμερα επιχειρείς να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, για τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου, ώστε να πάρεις τη γνώμη τους. Μην αφήνεις όμως κανέναν να σε επηρεάσει παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Δίδυμοι
Σήμερα αισθάνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και δυνατός, ώστε να βάλεις ένα τέλος σε κάθε ζήτημα που σε ταλανίζει. Μην αφήσεις μόνο τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, ενώ η συμπεριφορά προς τους γύρω σου πρέπει να είναι προσεκτική, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως επίφοβη για τυχόν ολισθήματα. Θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη και οι επιλογές σου ίσως σε διαψεύσουν, φέρνοντας ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αποφεύγεις παγίδες και να μελετάς καλά κάθε σου κίνηση, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Με σύνεση και ψυχραιμία όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους.

Λέων
Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που σου προκαλούν στρες και θολώνουν τη σκέψη σου. Αυτό σε καθιστά ανίκανο να πάρεις οποιαδήποτε σωστή απόφαση και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο πουθενά. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου, πάρε χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και δώσε ένα τέλος σε ό, τι σε βασανίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Από εδώ και πέρα καλά θα κάνεις να μην αφήσεις ξανά δουλειές για την τελευταία στιγμή, γιατί θα οδηγηθείς ξανά σε αδιέξοδο.

Παρθένος
Τα σχέδιά σου αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Αυτό σε δυσαρεστεί και σε βγάζει εκτός πλάνου. Μην είσαι υπερβολικός όμως στις αντιδράσεις σου, αφού δεν γίνεται πάντα να κυλούν όλα τέλεια. Άσε λοιπόν την απαισιοδοξία στην άκρη και κινήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχεις τα άστρα με το μέρος σου, καθώς η θέση της Σελήνης στους Διδύμους σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός
Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ένα μικρό διάλλειμα, ώστε να σκεφτείς καθαρά τι γίνεται στη ζωή σου. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως το πρόβλημα ήταν πιο πολύ στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο πίστευες.

Σκορπιός
Η πίεση που δέχεσαι μέρες τώρα σε έχει αποσυντονίσει πολύ και έχεις κάνει πολλές βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Το πλανητικό σκηνικό όμως σήμερα σου στέλνει θετικές επιρροές, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις κάποια απόσταση από τα προβλήματα, ώστε να ξεκουράσεις τη σκέψη σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις δριμύτερος και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για κάθε προβληματική κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις.

Τοξότης
Οι θετικές επιρροές των σημερινών αστρολογικών όψεων οδηγούν τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις ότι προχωρούν προς την επιτυχή τους υλοποίηση ενώ οι απανωτές αλλαγές, εξελίσσουν τα πράγματα διαρκώς προς το καλύτερο. Αξιοποίησε όλο αυτό το θετικό κλίμα και άδραξε κάθε ευκαιρία που θα σου λύσει τα χέρια σε όποιο ζήτημα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευθύνες, τις οποίες πρέπει να αναλάβεις και να διαχειριστείς με μεγάλη ωριμότητα. Σε βοηθάει πολύ η σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να ακολουθείς ένα πλάνο για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου.

Υδροχόος
Η μέρα παίζει περίεργα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή ιδίως αν συνδέεται με φίλους ή τη δουλειά σου. Μία αλλαγή στο σπίτι ή στην οικογένεια θα επηρεάσει τις κοινωνικές σου δραστηριότητες ή τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να προετοιμάσεις πρώτα όσους εμπλέκονται για να μην βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ιχθείς
Στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, αλλά με συγκέντρωση και σωστή δουλειά θα ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται οργάνωση και άμεσο περιορισμό εξόδων.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *