Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Κριός
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, προτιμάς να αποφύγεις την κουραστική πολυκοσμία, ώστε με ησυχία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Μπορείς όμως να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου για το επόμενο διάστημα με τον καλύτερο τρόπο αφού με σύμμαχο την απλή λογική κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο τι τελικά είναι αυτό που θέλεις και ποιο είναι εκείνο που δεν σου ταιριάζει.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις επιδιώξεις που έχεις κατά νου, καθώς εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να δεις στόχους και σχέδια να υλοποιούνται. Παράλληλα στηρίζεσαι αρκετά στις συλλογικές προσπάθειες προκειμένου να προωθήσεις όσα βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς νιώθεις πως η ατομική πρωτοβουλία υστερεί αρκετά σε σχέση με την ομαδικότητα και όσα αυτή μπορεί να καταφέρει.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εσύ νιώθεις πως οι παρούσες συνθήκες δεν σε αφήνουν να δράσεις ελεύθερα και περιορίζουν τις δυνατότητές σου, ωστόσο σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω και να απαλλαγείς από φοβίες ή ενοχές που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Επίσης, σήμερα καλείσαι να διευθετήσεις και κάποιες υποχρεώσεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινήσεις τις υποθέσεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς πιο άνετα να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό. Παράλληλα, σου δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά δεν έχει πάρει μορφή.

Λέων
Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι αρνητική για σένα, είναι αρκετά ασύμβατη για τα δικά σου θέλω, καθώς οι προτεραιότητες των άλλων μοιάζουν να διαμορφώνουν και σήμερα το τοπίο, ωστόσο το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι είναι πιο ξεκάθαρο και τα όρια πιο σαφή. Μπορείς λοιπόν να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα δικά σου χέρια, εντείνοντας τις δικές σου προσπάθειες.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου, φέρνοντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και παρότι κάποια διλήμματα έρχονται στο προσκήνιο, το τοπίο σήμερα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο και σε βοηθά να δράσεις πιο άνετα, χτίζοντας κάτι πιο σταθερό. Υπάρχουν όμως και κάποιες υποχρεώσεις που καλείσαι να διευθετήσεις, καθώς σχετίζονται και με τρίτους.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και τις υποχρεώσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως για πράγματα πρακτικής φύσης, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι οι μπαταρίες σου έχουν μπόλικη ενέργεια. Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χωρίς χρέωση κινητού η σταθερού.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα φιλικό ζώδιο, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα να τρέξεις δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και να σταθεροποιήσεις κάποια που βρίσκονται ήδη σε εκκρεμότητα. Αυτή η περίοδος άλλωστε για σένα κρατά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις φιλοδοξίες, αλλά και όλες τις υποθέσεις εκείνες που σχετίζονται με νέα εγχειρήματα, μπορείς όμως να κάνεις κινήσεις βελτίωσης.

Τοξότης
Τη σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, σε αντίθεση όμως με το γενικότερο κλίμα της περιόδου, σήμερα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε τάξη κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά και για να λύσεις πρακτικά προβλήματα που αφορούν το σπίτι. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου και σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά πλάνα που έχεις στα σκαριά, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, σε μια περίοδο όπου είσαι περισσότερο προσανατολισμένος σε νέες καταστάσεις και πρόσωπα. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις θετική ανταπόκριση.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα δεν έχει ιδιαίτερες εκπλήξεις για σένα, καθώς μοιάζει να κινείται για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σου σε γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα προσπαθείς να ικανοποιήσεις βασικές ανάγκες μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες με ενέργεια που κατευθύνεις στην προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων.

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, ωστόσο ενώ θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων, αφού λείπει η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *