Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 3 Μαΐου

Κριός
Το σκηνικό σήμερα θα είναι μπερδεμένο, οπότε φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να λύνεις άμεσα τα θέματα που προκύπτουν. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε πνίξουν. Πρόσεχε τις επιπολαιότητες και βασίσου στη σωστή οργάνωση, για να ανταπεξέλθεις στην έντονη πίεση. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί αυτό δε θα σε οδηγήσει πουθενά. Με ψυχραιμία και υπομονή, όλα τα σχέδιά σου θα πραγματωθούν κι εσύ θα ξεκουραστείς ψυχολογικά.

Ταύρος
Σήμερα εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας, για να περάσεις ευχάριστα. Έχεις ωραία διάθεση και αυτό το εκπέμπεις έντονα στους γύρω σου. Πρόσεχε λίγο σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Για τις όποιες ενέργειές σου μη βιαστείς να κάνεις κάτι και δώσε χρόνο στα πράγματα. Με υπομονή και σωστή διαχείριση, να είσαι βέβαιος ότι θα φτάσεις στο δρόμο της επιτυχίας.

Δίδυμοι
Διατήρησε την ψυχραιμία και τη συγκέντρωσή σου, για να τα βγάλεις πέρα με τα σημερινά δεδομένα. Ορισμένα σχέδιά σου ίσως δεν έχουν την κατάληξη που περίμενες, αλλά μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και με λίγη υπομονή τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Μελέτησε τι δεν πήγε καλά, μάθε από τα λάθη που έκανες και σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου πιο σωστά.

Καρκίνος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, για να μην σε πνίξει το άγχος και τα προβλήματα. Τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά και ψυχοφθόρα, οπότε φρόντισε με τη διορατικότητά σου να προλαβαίνεις τις εξελίξεις. Η ημέρα απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και περισσότερη δουλειά, για να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις. Εμπιστεύσου όμως τις δυνάμεις σου, γιατί σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις.

Λέων
Το τοπίο σήμερα θα είναι πιο ξεκάθαρο, κάτι που θα συμβάλει στο να διευθετήσεις κάποια θέματα. Δες τα πράγματα με λογική και ψυχραιμία και τακτοποίησε τις υποθέσεις σου στην ώρα τους. Κράτα κάποια απόσταση από τους γύρω σου για να αποφύγεις εντάσεις και λύσε μόνος σου τα θέματά σου. Μπορεί να χρειάζεσαι τη γνώμη φιλικών προσώπων, αλλά καλό θα ήταν να εμπιστευθείς τη δική σου κρίση.

Παρθένος
Σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί θα προκληθούν εντάσεις και προστριβές. Αποστασιοποιήσου επομένως και μην πιέζεις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι υψηλή. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, περιποιήσου τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θες και σε ευχαριστούν.

Ζυγός
Έχεις κοπιάσει πολύ μέχρι τώρα και για πολλά ζητήματα, αλλά μην πτοείσαι. Αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει, θα φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Σύντομα θα δικαιωθείς για όλες αυτές τις προσπάθειες και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις την επιτυχία σου.

Σκορπιός
Σήμερα θα πιεστείς αρκετά από διάφορες υποθέσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Φρόντισε να μην επηρεαστείς και πτοηθείς από τις σημερινές δυσκολίες. Αν χειριστείς σωστά τα πράγματα, ξέρεις ότι είσαι ικανός να τακτοποιήσεις ό,τι προκύψει. Κινήσου λοιπόν με μεθοδικότητα και προσοχή, και όλα θα γίνουν όπως τα έχεις στο μυαλό σου.

Τοξότης
Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα, που είτε σε απασχολούν από καιρό, είτε θα προκύψουν σήμερα. Έχοντας ξεπεράσει λοιπόν τα εμπόδια, θα καταφέρεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και νέα ξεκινήματα. Οι πλανήτες και κατ’ εξοχήν ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία, θα σε βοηθήσουν να γευτείς την επιτυχία των κόπων σου. Μη διστάζεις να συζητάς τα θέματά σου και να παίρνεις τη γνώμη των φιλικών σου προσώπων.

Αιγόκερως
Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου και με σωστές κινήσεις, λύσε τα θέματά σου. Όσο αφήνεις τα ζητήματα να αυξάνονται, χάνεσαι και μπλοκάρεις. Προσηλώσου σε ένα θέμα κάθε φορά και θα δεις πως έτσι όλα θα μπουν σε σειρά. Μην ξεχνάς να είσαι ήρεμος σε κάθε περίσταση και να δρας με γνώμονα τη λογική, για να μη μπλεχτείς σε καταστάσεις, που αργότερα θα μετανιώνεις.

Υδροχόος
Σήμερα βρες χρόνο να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις, για να είσαι πιο άνετος αργότερα. Δράσε άμεσα, πάρε αποφάσεις και λύσε έγκαιρα τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο. Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου και τις υποχρεώσεις σου και ζήτα βοήθεια από τα σωστά άτομα, για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Μη φοβάσαι να εμπιστευθείς τη γνώμη τους και θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν να πράξεις σωστά. Απρόοπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι υπέρ σου, ώστε να δεις καθαρά τα πράγματα. Πάρε το χρόνο σου και κάνε σχέδια για το μέλλον. Επιδίωξε όσο γίνεται να κινείσαι με πρόγραμμα και να είσαι ρεαλιστής, για να μην οδηγηθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *