Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 31 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 31 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 31 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τις καταστάσεις γύρω σου. Η αντίληψή σου διαφοροποιείται και διαμορφώνεις μια νέα εικόνα της δικής σου πραγματικότητας. Ακόμη και αν δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, σύντομα θα καταλάβεις την αξία των αλλαγών αυτών. Φρόντισε να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς από την σημερινή ημέρα.

Ταύρος
Υπάρχουν σκέψεις καλά κρυμμένες μέσα σου, καθώς και συναισθήματα, που σήμερα θα σου χτυπήσουν την πόρτα και θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Όσο και αν αρνείσαι να τα δεις, η μέρα τα φέρνει στην επιφάνεια για να τα δεις και να τα αντιμετωπίσεις με θάρρος. Η γνώση που θα λάβεις θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες και νέες προοπτικές. Η εξέλιξη προϋποθέτει τη δραστηριοποίηση. Ήρθε η ώρα να ξεβολευτείς από αυτά που είχες μάθει.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε,  η σκέψη και η αντίληψή σου αποκτάει πνευματικότητα. Η τάση προόδου θα χαρακτηρίσει την δράση σου. Η αντικειμενική σκέψη θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες και στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Η σκέψη δεν πέφτει σε παγίδες και δεν υποκύπτει σε αρνητικά συναισθήματα. Καταφέρνει να επικρατήσει, να ελέγξει και να καθοδηγήσει την συμπεριφορά με αποτελεσματικότητα και συνοχή.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η διαύγεια του νου σε βοηθάει να επιτύχεις την συναισθηματική ισορροπία και την απόλυτη αρμονία. Γνωρίζοντας τί πραγματικά χρειάζεσαι από τη ζωή, είσαι σε θέση να το επιδιώξεις και να το κατακτήσεις. Η κατάκτηση αυτή είναι που θα σου προσφέρει βαθιά ικανοποίηση και θα φωτίσει τις σκοτεινές πλευρές της ψυχής σου. Επίσης, με την αφοπλιστική σου ειλικρίνεια σήμερα καταφέρνεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις, χωρίς φωνές, εντάσεις και ανακατωσούρες. Απλά και όμορφα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα που κρύβονταν καλά μέσα σου από καιρό. Με αφορμή κάποια γεγονότα σήμερα είσαι σε θέση να δεις καθαρά χωρίς παρωπίδες. Διώχνεις τις ψυχολογικές πιέσεις και ανησυχίες και καταφέρνεις να δεις τον κόσμο γύρω σου στις πραγματικές του διαστάσεις, απαλλαγμένος από σκιές και φόβους. Οι ανατροπές όσο δύσκολες και αν φαίνονται στην αρχή έχουν να σου δώσουν πολλή γνώση και μεγάλο όφελος.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα φέρνει αυτογνωσία. Κάποιες εκπλήξεις ή απρόοπτα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια συναισθήματα ή ανησυχίες. Οι σκοτεινές πτυχές φωτίζονται και η αλήθεια επικρατεί. Ακόμη και αν υπάρξουν στιγμές που θα σου φανεί αβάσταχτη, να ξέρεις ότι μόνο με αυτή μπορείς να πορευτείς και να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι σε θέση να λύσεις απαιτητικές καταστάσεις χρησιμοποιώντας το μυαλό σου. Όποιο εμπόδιο και αν προκύψει θα το ξεπεράσεις με ευκολία και ψυχραιμία. Μέσα από συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία διευκολύνεται και καταφέρνεις να βγεις από τα συναισθηματικά αδιέξοδα.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί ως αντίβαρο στις χαοτικές σκέψεις που σε παρασύρουν στη δίνη από καιρό σε καιρό. Τώρα είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τις χαρές της ζωής, να τις γευθείς απαλλαγμένος από φοβίες και σκοτεινά συναισθήματα. Η λογική παίρνει τα ηνία και σε ελευθερώνει από τα δεσμά του εαυτού σου. Έτσι, είσαι σε θέση να απολαύσεις τις απλές στιγμές χαράς καθώς και τις μεγάλες εκπλήξεις που αναμένονται να έρθουν στη ζωή σου σήμερα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η μέρα βάζει παγίδες που σε κάνουν να χάνεις πρόσκαιρα την αισιοδοξία σου. Βρίσκεις εμπόδια στην πορεία σου και νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις όπως επιθυμείς. Όμως, μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος η σκέψη σου αποκτάει φως και αυτογνωσία. Καταφέρνεις να δεις την αλήθεια και τρόπους να ελιχθείς προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Είναι καλή ημέρα για να καταφέρεις μικρές αλλά και μεγάλες νίκες.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι καλή ημέρα για να πάρεις μια ανάσα διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας με καλή παρέα. Θα δεις ότι κάθε φορά που θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο θα προσπαθήσεις να κάνεις το κλίμα πιο χαρούμενο και λιγότερο πιεστικό. Στην δουλειά θα είσαι αυτός που θα λέει τα αστεία διακόπτοντας την ροή της εργασίας. Θα είσαι το σκανδαλιάρικο παιδί που προκαλεί χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό ασκεί επάνω σου σημαντικές πιέσεις, όχι για να σου δυσκολέψει τη ζωή με εμπόδια, αλλά για να σε βοηθήσει να πας παρακάτω. Από τη μια έρχεσαι σε επαφή με τους φόβους σου και προσπαθείς να τους ξεπεράσεις, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσο μεγαλεπήβολα και αν είναι. Είναι κομβικής σημασίας η ημέρα αυτή, για αυτό αξιοποίησε κάθε λεπτό.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα καλό είναι να φανείς δυνατός και να βγάλεις μπροστά την εμπειρία που σου έχει δώσει η ζωή. Θα προκύψουν αλλαγές και αυτές φαίνεται πως θα προέλθουν από εσένα τον ίδιο. Οι αφορμές που θα υπάρξουν θα σε κάνουν να πάρεις αποφάσεις που θα σε ξεβολέψουν, αλλά θα σου χαρίσουν και μεγάλα οφέλη. Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλία και να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου εκεί που πρέπει. Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ευθύτητα στον σύντροφό σου και να ρίξεις φως σε κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να αποφύγεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *