ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 4 Δεκεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Δεκεμβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς οι αλλαγές που φέρνει η έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, προμηνύονται θετικές για σένα. Πρόσεξε όμως να είσαι απόλυτα συνεπής όλο αυτό το διάστημα με τις υποχρεώσεις σου.

Ταύρος
Σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη που φέρνει στην επιφάνεια πράγματα που είχαν κρατηθεί σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, ενώ οι συνθήκες σε αναγκάζουν να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μπορείς όμως να δεις πιο καθαρά τα θέλω σου αλλά και τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα ρίχνει όλο το βάρος τις προσοχής σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη σήμερα και ενδέχεται να φέρει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, καθώς πρόκειται να κλείσουν κάποιοι κύκλοι και να ανοίξουν νέοι, ωστόσο είναι έντονη μέρα, που εκλύεται αρκετή ένταση.

Καρκίνος
Σήμερα η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου και τις υποθέσεις ρουτίνας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα δίνεις βάση και στην φροντίδα της υγείας σου, αυτοί ακριβώς είναι και οι τομείς που επηρεάζει άμεσα η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα και αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές.

Λέων
Η σημερινή ημέρα παραμένει βοηθητική για τα δημιουργικά σου σχέδια, παρότι η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει κάποια αναστάτωση, ωστόσο στο προσεχές διάστημα έρχονται καθοριστικές αλλαγές για σένα, φρόντισε όμως να έχεις τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια.

Παρθένος
Ολόκληρη η σημερινή ημέρα κινείται στο αντίκτυπο της ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται σήμερα και φέρνει αρκετές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο ή σε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι, τις οποίες ενδεχομένως να μην είχες δρομολογήσει άμεσα. Αυτές οι αλλαγές μοιάζουν πιο έντονες αν έχεις γεννηθεί γύρω στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου και επηρεάζεσαι πιο άμεσα από αυτή την έκλειψη.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αφού η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει νέα δεδομένα και ευκαιρίες μέσα στην καθημερινότητά σου, φρόντισε όμως να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

Σκορπιός
Προσπάθησε να δεις τις ανάγκες σου ξεκάθαρα δίχως να προσθέσεις κάτι ή να αφαιρέσεις κάτι άλλο, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στην ουσιαστική αξία που έχουν για σένα πρόσωπα και καταστάσεις, το σίγουρο είναι πάντως πως η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα, θέτει σε δοκιμασία την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς κοπιάζεις περισσότερο για να υλοποιήσεις στόχους.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι προάγγελος μια νέας περιόδου, καθώς πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές σε κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σου, κλείνοντας κάποια κεφάλαια και ανοίγοντας νέα, έστω και αν αρχικά υπάρχει έντονη αναστάτωση, ειδικά για όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως
Προτιμάς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς μένοντας μακριά από την βαρετή πολυκοσμία και τις κουραστικές υποχρεώσεις, όσο τουλάχιστον σου επιτρέπει το πρόγραμμά σου. Η ηλιακή έκλειψη άλλωστε που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες, ίσως και ενοχές, με σκοπό όμως να αποδεσμευτείς μια και καλή από αυτά!

Υδροχόος
Σε γενικές γραμμές είναι βοηθητική ημέρα για τις επιδιώξεις σου η σημερινή, καθώς είσαι σε μια περίοδο που σου αφήνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ενώ η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη, φέρνει για σένα νέα σχέδια στα σκαριά αλλά και καινούριους στόχους που θέτεις από το μηδέν, έστω και αν σε πρώτο επίπεδο υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν και στόχοι που πλέον αφήνεις πίσω.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιεστική για σένα, καθώς σήμερα πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που φέρνει αρκετή αναστάτωση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 3 Μάρτη. Θα πρέπει λοιπόν να διαχειριστείς με σύνεση τις υποχρεώσεις που έρχονται στο προσκήνιο και να «εκπαιδευτείς» ώστε να κινείσαι σε κανόνες που θέτουν άλλοι.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS