Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Μαΐου

Κριός
Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά, ασχολήσου αποτελεσματικά με την αναδιοργάνωση του χώρου που εργάζεσαι ή κινείται καθημερινά, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις καλύτερα αυτό το απαιτητικό, αλλά και αποδοτικό διάστημα.

Ταύρος
Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά, τόλμησε να σκεφτείς λίγο έξω από τα καθιερωμένα και τα στερεότυπα. Η μέρα βοηθά να σκεφτείς διαφορετικά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχεις θερμούς υποστηρικτές, που πρέπει να είναι διορατικός για να τους αναγνωρίσεις.

Δίδυμοι
Κάποιες δουλειές σου έχουν μείνει πίσω και θα πρέπει να ασχοληθείς πιο εντατικά μαζί τους, ώστε να τις ολοκληρώσεις και να μην τις αφήνεις συνεχώς για την επόμενη ημέρα. Δυστυχώς, ο χρόνος σου και σήμερα θα είναι περιορισμένος και θα έχεις πίεση και από το σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην ξεσπάσεις πάνω του και μετά το μετανιώνεις.

Καρκίνος
Η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα του σπιτιού. Εκτός όμως από τις συνηθισμένες δουλειές, τακτοποίησε σκέψεις και συναισθήματα που σε προβληματίζουν. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και να σε ευνοεί, αυτή η μέρα θα έχει σημαντικές θετικές εξελίξεις για εσένα και θα νιώσεις ικανοποιημένος.

Λέων
Σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει μέχρι στιγμής. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι η εμφάνιση ενός παλιού σου χρέους, περιουσιακές εκκρεμότητες ή οικονομικές διαφορές με συνεργάτες. Στην τελευταία περίπτωση, απαιτείται ευέλικτος και ψύχραιμος χειρισμός.

Παρθένος
Η μέρα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να καλυτερέψεις αρκετά το βιοτικό σου επίπεδο. Κάτι αναπάντεχο που θα προκύψει στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να το διαχειριστείς αποτελεσματικά, χάρη στο ένστικτό σου στη γενικότερη διαχείριση των χρημάτων.

Ζυγός
Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά, επιδίωξε σήμερα νέες τακτικές στις συνεργασίες σου και στην εφαρμογή των σχεδίων σου. Τα τυχόν εμπόδια και οι καθυστερήσεις, θα εξυπηρετήσουν περιέργως τα συμφέροντά σου. Επίσης, θα έχεις ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή κι ένα τρίτο πρόσωπο θα σε υποστηρίξει στον επαγγελματικό σου τομέα.

Σκορπιός
Η μέρα, με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο από το μεσημέρι και μετά, είναι ιδανική για να κάνεις δουλειές που δεν πρόλαβες μέσα στην εβδομάδα. Μην παραμελείς τις λεπτομέρειες, που σήμερα έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε για τη φυσική σου κατάσταση. Το βράδυ, αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσένα, αλλά μην παρεξηγείσαι, γιατί θα είναι από αγάπη.

Τοξότης
Η ενέργειά σου σήμερα θα είναι σε υψηλά επίπεδα και εσύ θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα πάντα. Αυτό όμως μπορεί να σε φέρει σε αμήχανη θέση, γιατί μπορεί να ανακατευτείς σε πράγματα που δεν είναι δικής σου αρμοδιότητας. Να είσαι μετρημένος και ταπεινός και να μην έχεις άποψη για όλα και για όλους. Μην κάνεις αυτά που δε σου αρέσει να σου κάνουν.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να κάνεις πράγματα ομαδικά, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να πασχίζεις μόνος σου για να τα βγάλεις πέρα, αλλά να εμπιστευτείς λίγο τα δικά σου άτομα, για να μπορέσετε ευκολότερα και γρηγορότερα να λύσετε τα προβλήματα σας ή να δρομολογήσετε αποδοτικότερα τα σχέδιά σας.

Υδροχόος
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα, πράγμα που θα καθορίσει και τη διάθεση που θα έχεις. Σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει, θα πρέπει να ασχοληθείς εκτενέστερα και διεξοδικά μαζί του και να μην αφήσεις να σε παίρνει από κάτω. Ακολούθησε το δρόμο της λογικής και μείνε εγκρατής στις συναισθηματικές σου παρορμήσεις.

Ιχθείς
Σήμερα, σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά και σε εκείνες απέναντι στον εαυτό σου, θα πρέπει να προχωράς σταδιακά και με σταθερά βήματα. Η βιασύνη μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα σου φέρει.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *