Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Ιουνίου

Κριός
Σήμερα η Σελήνη συναντά τον κυβερνήτη σου Άρη σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα έρχονται στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη την εριστική συμπεριφορά και να δείξεις κατανόηση στα θέλω των άλλων.

Ταύρος
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον πύρινο Άρη και παρότι εσύ θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά μέσα από τη συζήτηση τελικά καταφέρνεις να φέρεις τις καταστάσεις πιο κοντά στα θέλω σου, πρόσεξε όμως σήμερα με τις μετακινήσεις σου και τις συσκευές ισορροπίας.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις σήμερα σε κοινωνικές επαφές και να βρεις λύσεις μέσα από τις γνωριμίες σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα συναντά τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως είσαι αρκετά επιρρεπής σε εριστικές συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές ενέργειες, ο Ερμής όμως ευνοϊκά τοποθετημένος στο ζώδιό σου δείχνει πως η ισορροπία είναι το κλειδί για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις των θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, δεν βρίσκονται στη σφαίρα του δικού σου ελέγχου.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση πιο εσωστρεφή, καθώς προσπαθείς να οργανώσεις τη δράση σου για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ενδεχομένως να κληθείς να επωμιστείς υποχρεώσεις άλλων και αυτό γεμίζει το πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αρκετό άγχος. Θυμήσου πως είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ αντίθετα θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα γεμίζει τις μπαταρίες σου καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη σε βοηθητική θέση, και σου δίνει ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις στόχους, με την προϋπόθεση πως θα κατευθύνεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια, ώστε να υπερνικήσεις κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και όχι για να παρασυρθείς σε διενέξεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον Άρη, στοιχείο που μαρτυρά πως μέσα στη σημερινή ημέρα υπάρχουν έντονες πιέσεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες κάτω από τις υποδείξεις άλλων ο Άρης όμως σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου σε κάνει επαναστάτη.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό και έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ενώ ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις εμπόδια σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις. Γενικότερα άλλωστε είσαι σε μια περίοδο όπου οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Τοξότης
Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεσαι δηκτικός με το περιβάλλον σου, ειδικά όταν τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν δεν συγχρονίζονται με τα δικά σου θέλω, ωστόσο σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κινηθείς ανάλογα, ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου. Επίσης, θυμήσου πως μπορεί η τύχη να σε ευνοεί.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα ξεκινά την πορεία της απέναντί σου και συναντά τον Άρη, γεγονός που για σένα σημαίνει πως το στοιχείο της έντασης και των διενέξεων δεν λείπει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές ή απερισκεψίες λόγω ανασφαλειών.

Υδροχόος
Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως με τις οποίες πρέπει να ξεμπερδεύεις. Παράλληλα όμως προσπαθείς να χαράξεις μια σταθερότερη πορεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση επικριτικότητας στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον περίγυρο. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στην υγεία σου και τη φροντίδα της.

Ιχθείς
Σήμερα η ημέρα έχει αρκετό δυναμισμό και σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες. Γενικότερα όμως, μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, χάρη στον Ερμή από τον Καρκίνο πλέον.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *