Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαΐου

Κριός
Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις όλα αυτά, για τα οποία προσπαθείς καιρό. Το τοπίο είναι μπερδεμένο και σε ταλαιπωρεί, αφού αδυνατείς διαχειριστείς την κατάσταση και να φτιάξεις τα πράγματα. Ανοίξου σε οικεία πρόσωπα, για των οποίων τις προθέσεις να είσαι σίγουρος, και ζήτησε τη βοήθειά τους.

Ταύρος
Η ημέρα απαιτεί αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου. Ό,τι αρνητικό κι αν παρουσιάζεται, μην αφήσεις να σε πτοήσει και συνέχισε την πορεία που έχεις χαράξει. Ζητήματα που κωλυσιεργούν, σύντομα θα μπουν σε μια τάξη και θα λυθούν. Δέξου την κατάσταση ως έχει, γιατί όσο και να προσπαθείς να φτιάξεις τα πράγματα, δε θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή να φέρεις εις πέρας τα όνειρα και τα σχέδιά σου, αυτή η στιγμή ήρθε. Σήμερα θα είσαι σε θέση να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, φροντίζοντας μόνο να αποφύγεις τις επιπολαιότητες. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει επιτέλους ανταμείβονται και θα γευτείς τους καρπούς όσων πέτυχες. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου.

Καρκίνος
Οι πλανήτες σήμερα στο σύνολό τους φέρνουν δυσμένεια και εμπόδια στην επίλυση των υποθέσεών σου. Μην πανικοβάλλεσαι. Άσε απλά τα πράγματα όπως είναι και όταν φύγει αυτό το αρνητικό κλίμα, τότε μόνο προχώρα στη λήψη σημαντικών για τη ζωή σου αποφάσεων. Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν περιμένουν πολλά από εσένα, αλλά για το δικό σου καλό, προσπάθησε να μην αναλώνεσαι στα δικά τους ζητήματα.

Λέων
Αναμένεται να γίνουν νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή και στο χώρο της δουλειάς σου. Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οφείλεις να είσαι πιο ενεργητικός και δημιουργικός. Φρόντισε να απαλλαγείς άμεσα από κάθε ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δε σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα υπόσχεται ανεβασμένο ηθικό, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αλλαγές και δυνατότητες ξεκούρασης θα σου χαρίσουν έναν αέρα ζωντάνιας. Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται να δώσει νέα, απρόσμενα δεδομένα στη ζωή σου, που θα σου προφέρουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση.

Ζυγός
Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι διαλλακτικός. Μάθε να χειρίζεσαι πιο διπλωματικά και έξυπνα κάποια άτομα και καταστάσεις, και δε θα βγεις χαμένος. Επίσης, φρόντισε στις όποιες σχέσεις σου να είσαι ευθύς και ειλικρινής, για να ξέρουν και οι γύρω σου πού βαδίζουν. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να αποφύγεις μελλοντικές παρεξηγήσεις κι εντάσεις.

Σκορπιός
Πέρασες μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και αυτογνωσίας, οπότε τώρα θα είσαι πιο κατασταλαγμένος και ώριμος. Έχεις αναλύσει διεξοδικά όλα τα δεδομένα σου και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων σχεδιάζεις. Κάνε λοιπόν τις κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί τα πράγματα είναι με το μέρος σου.

Τοξότης
Επικεντρώσου περισσότερο στα ζητήματα που προέχουν και σε προβληματίζουν περισσότερο και δώσε τις απαιτούμενες λύσεις για να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί από άποψη ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Εκμεταλλεύσου το, για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα επιβάλλει ζυγισμένες κινήσεις και πολλή προσοχή. Προγραμματίσου και οργανώσου σωστά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην ξεχνάς να ελίσσεσαι έξυπνα και να κρατάς χαμηλούς τόνους. Μην είσαι υπερευαίσθητος και άσε τη λογική να σε οδηγεί.

Υδροχόος
Σήμερα θα δυσκολευτείς πολύ να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Επιστράτευσε την αυτοπεποίθησή σου, μην πτοείσαι και σύντομα όλα θα φτιάξουν. Ορισμένα άτομα θα σου βάλουν τρικλοποδιές για να σε βγάλουν από το δρόμο της επιτυχίας. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και εμπόδισέ τους.

Ιχθείς
Η ψυχολογία σου είναι στα κάτω της, λόγω του σημερινού δύσκολου κλίματος. Η κατάσταση θα είναι άστατη, με ακρότητες, και νιώθεις πολύ μπερδεμένος. Μείνε ήρεμος και θα δεις ότι όλα θα μπουν σε μια σειρά και η κατάσταση θα ισορροπήσει.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *