Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαρτίου

Κριός
Σήμερα οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι σωστά οργανωμένος και να κινείσαι με ηρεμία και σύνεση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύση στα ζητήματά σου, που για καιρό σε πίεζαν.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά εμπόδια στο δρόμο σου και δε θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ό,τι παραμένει άλυτο. Μόνο αν απαλλαγείς από το παρελθόν θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Διατήρησε οπωσδήποτε ένα μέτρο στις αντιδράσεις σου, γιατί αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Δίδυμοι
Έχεις πάρει τα πάνω σου και σήμερα θα καταφέρεις να λύσεις ό,τι σε κρατάει πίσω. Και τα οικογενειακά σου όμως, που διένυαν μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες, φαίνονται να μπαίνουν σε τάξη. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ό,τι δε σε αφορά και δε σε επηρεάζει άμεσα, γιατί ίσως περιπλέξεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Καρκίνος
Το ηθικό σου αναπτερώνεται σήμερα, βλέποντας τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται. Παρόλα αυτά, δε θα λείψουν οι δυσκολίες συνεννόησης και οι παρεξηγήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Εσύ από την μεριά σου κοίτα να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται, για να μη χειροτερέψει η κατάσταση.

Λέων
Οι πλανήτες στο σύνολό τους, θα σου χαρίσουν προοπτικές βελτίωσης και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Κινήσου μεθοδικά και με στρατηγική, και μόνο κατόπιν σοβαρής σκέψης να προβείς σε αποφάσεις. Άνθρωποι από τον πολύ κοντινό σου κύκλο θα αποκαλυφθούν και θα δεις ότι τόσο καιρό ανοιγόσουν και εμπιστευόσουν χωρίς σωστό κριτήριο. Γίνε πιο επιφυλακτικός στο εξής και κράτησε δίπλα σου λίγους και καλούς.

Παρθένος
Η ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά, προκειμένου να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο στόχαστρο. Ασχολήσου μεν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζονται, αλλά φρόντισε και να μην αμελείς τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Ζυγός
Εκμεταλλεύσου το σημερινό κλίμα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις. Μην επιχειρείς νέα ξεκινήματα και μην προχωρήσεις στη δρομολόγηση καινοτόμων ιδεών. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα, που πρέπει πρώτα να κλείσεις.

Σκορπιός
Παλιά, αδιευθέτητα ζητήματα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κι εσύ είσαι αναγκασμένος να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Όταν απαλλαγείς από το παρελθόν θα έχεις διάθεση για νέα ξεκινήματα, μακριά από σκοτούρες. Μην αποτραβιέσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο, γιατί η ψυχολογία σου θα πέσει κατακόρυφα.

Τοξότης
Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά θετική για εσένα. Ευκαιρία λοιπόν να βάλεις σειρά στις υποχρεώσεις σου και να προχωρήσεις στην τακτοποίησή τους. Αυτό θα σε ξεμπλοκάρει σημαντικά. Θα έχεις και ορισμένες νέες γνωριμίες. Μην τις πάρεις αψήφιστα, γιατί μελλοντικά θα σε ωφελήσουν.

Αιγόκερως
Βιώνεις μια μέρα επαναξιολόγησης των δεδομένων και θα επαναπροσδιορίσεις την γενικότερη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα καταφέρεις επίσης να βάλεις στη θέση τους όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να σου προκαλούν δυσκολίες και σε πτοούν. Οι εκκρεμότητες που δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά, θα δρομολογηθούν άμεσα.

Υδροχόος
Έχεις στα σκαριά πολλά ανατρεπτικά σχέδια, αλλά για την ώρα κάνε πιο σίγουρα και σταθερά βήματα. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές κινούνται σε καλά επίπεδα και θα επανεξετάσεις φλέγοντα ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τους άμεσα εμπλεκόμενους σε υποθέσεις, που απαιτούν άμεση ρύθμιση.

Ιχθείς
Τα πράγματα στη ζωή σου επιτέλους ξεκαθαρίζουν και ανεπηρέαστος από την ευαισθησία που σε διακατείχε μέχρι τώρα, θα τα βάλεις όλα σε σειρά. Απόβαλε κάθε τάση εσωστρέφειας και βρες την ηρεμία μέσα από συναναστροφές με φιλικά άτομα. Μείνε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες, και θα ανέβει σημαντικά η ψυχολογία σου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *