ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 5 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Οκτωβρίου

Κριός
Δεν είναι το καλύτερό σας σήμερα και σίγουρα έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Μπορούν να σας δώσουν οι άλλοι μία κατεύθυνση αν τους εμπιστεύεστε. Ερωτικά, σας αρέσει που οι άλλοι σας προτείνουν και εσείς πρέπει να δώσετε συγκατάθεση. Σίγουρα όμως τους αρέσετε περισσότερο όταν ρισκάρετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Επαγγελματικά, εκτελείτε μηχανικά, χωρίς να σκέφτεστε τα περαιτέρω!

Ταύρος
Ευτυχώς που εσείς δεν μετράτε τα λόγια σας σήμερα και το καλύτερο είναι ότι ούτε και οι άλλοι  έχουν αποφασίσει να το κάνουν. Έχετε μία τάση να εξωτερικεύεστε αρκετά και μάλιστα μπορείτε να ενθουσιαστείτε κιόλας. Τις πρωινές ώρες, μην ξύνετε πληγές. Ερωτικά η μέρα έχει εξομολογήσεις που δε θα είναι πολύ συγκεκριμένες. Δηλαδή, εκεί που το ξεκινάτε ή σας το ξεκινάνε δε θα το ολοκληρώσουν με συνέπεια. Επαγγελματικά, δε συγκεντρώνεστε απόλυτα σε ότι έχετε να κάνετε!

Δίδυμοι
Το ζητούμενο της ημέρας είναι η ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε και αυτή θα την αναζητήσετε γενικά και ειδικά. Μάλλον σας λείπουν κάποια χρήματα και ψάχνετε να τα βρείτε… Κάτι μπορείτε να καταφέρετε αλλά όχι εντελώς. Ερωτικά, αυτό το ακαθόριστο που υπάρχει είναι γιατί και εσείς δεν είστε συγκεκριμένοι, οπότε δε δίνετε το πράσινο φως για να γίνουν και οι άλλοι. Τίποτα, όμως δεν παίρνει οριστική μορφή!

Καρκίνος
Για εσάς είναι μία μέρα που έχετε αρκετή συναισθητική φόρτιση και δεν μπορείτε να το ελέγχετε ακριβώς. Το καλό είναι να μετριάζετε την ενεργητικότητά σας και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Ερωτικά, πάρτε χρόνο και αν κάτι σας εκνευρίσει μην απαντάτε αμέσως, χωρίς να έχετε ελέγξει όλες τις παραμέτρους. Μπορεί να σας ξεφύγει κάτι και να σας οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση. Επαγγελματικά, κάτι αρχίζει και ξεκαθαρίζει, αλλά όχι εντελώς!

Λέων
Δεν έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις και αμφιταλαντεύεστε. Έχετε όλα τα δεδομένα στο μυαλό σας και αυτά κουδουνίζουν αλλά δε σας χτυπάνε συναγερμό. Στα ερωτικά σας εκεί που θέλετε να κάνετε μία κίνηση μπροστά και να τρέξετε, εκεί λέτε να το αναβάλλετε για αργότερα όταν θα είστε πιο οργανωμένοι και πιο έτοιμοι. Επαγγελματικά, τα απρόοπτα σας προλαβαίνουν και σας αιφνιδιάζουν!

Παρθένος
Εσείς έχετε ένα πρόγραμμα που κανείς δεν μπορεί να σας το αλλάξει, κυρίως γιατί το έχετε αποφασίσει να το τηρήσετε με ευλάβεια και δε θέλετε εκπλήξεις. Ερωτικά, η μέρα θέλει να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί… Δε θέλετε να μείνετε σπίτι και μπορείτε να μοιραστείτε τις στιγμές σας με φίλους αλλά όχι απαραίτητα χωρίς την ερωτική σας συντροφιά… Δεν είστε όμως και αυτοκόλλητοι σήμερα.. Επαγγελματικά, οι εντάσεις δεν ωφελούν κανέναν και κυρίως εσάς!

Ζυγός
Επαγγελματικό κομφούζιο επικρατεί στο κεφάλι σας και εσείς ανησυχείτε αλλά όχι για τους σωστούς λόγους. Ερωτικά, ρίχνετε ευθύνες χωρίς να αναλογίζεστε τις δικές σας. Μεταθέτετε ευθύνες είτε γίνεστε άδικοι. Αυτό και να σας το πουν είναι δύσκολο να το διαπιστώσετε. Και ακόμα πιο δύσκολο να το παραδεχτείτε. Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν λύσεις ουρανοκατέβατες και πολύ περισσότερο όταν εσείς μένετε αδρανείς. Οπότε, ξέρετε τι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε!

Σκορπιός
Δεν ξεκινάει και άσχημα η εβδομάδα για εσάς αλλά δεν είναι και να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Ερωτικά, αυτό που σας βολεύει να υπάρχει κάτι αδιευκρίνιστο είναι που έχει προεκτάσεις που δεν τις έχετε σκεφτεί. Πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις και εσείς θα δείτε και τις δύο. Επαγγελματικά, ξέρετε ότι όλα δεν πάνε όπως τα θέλατε, αλλά προς το παρόν θα δείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, τουλάχιστον στο βαθμό που θέλετε!

Τοξότης
Είναι μία ψυχολογικά επιβαρυμένη μέρα για εσάς. Είτε είστε πολύ επιρρεπείς σε αυτά που βλέπετε και ακούτε είτε είστε ευάλωτοι. Ερωτικά πάντως έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε ότι έχετε υποχρεώσεις και πρέπει να στηρίξετε αυτούς, για να σας επιστρέψουν το ανάλογο. Επαγγελματικά, δεν έχετε κάποιο λόγο να είστε χαρούμενοι, αλλά ούτε και λυπημένοι! Είστε σε ένα μεταίχμιο που σχεδόν δεν έχετε επιλογές, οπότε μάλλον θα υποκύψετε!

Αιγόκερως
Ευτυχώς που έχετε τόσα πολλά να κάνετε και δεν έχετε και χρόνο να σκεφτείτε τα περαιτέρω. Ξεκινήστε πρωί για να καταφέρετε να τελειώσετε στην ώρα του και να μην αγχωθείτε.. Πάντως έχει μετακινήσεις η μέρα και αρκετή κινητικότητα. Ερωτικά, έχετε αποφασίσει ότι θα δίνετε το μέγιστο της ενέργειάς σας και θα είστε υποστηρικτικοί ακόμα και αν παραμερίζετε τις δικές σας επιθυμίες. Επαγγελματικά, να θυμάστε ότι το προσωρινό μπορεί να πάρει μία πιο μόνιμη μορφή!

Υδροχόος
Νιώθετε γενικότερα μία εύνοια και ότι οι υποθέσεις κινούνται αρκετά γρήγορα και αποτελεσματικά… Κυρίως στηρίζεστε στις κινήσεις των άλλων που εξαρτώνται απόλυτα από εσάς. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε ελευθερία κινήσεων χωρίς να έχετε άμεσες συνέπειες. Όμως να ξέρετε ότι κρατάνε σημειώσεις για όποια συμπεριφορά σας μοιάζει ύποπτη. Θα κριθείτε σε μέλλοντα χρόνο που δεν είναι και πολύ μακριά. Οικονομικά, έχετε δεύτερες σκέψεις για κάποια αγορά!

Ιχθείς
Δημιουργικοί είστε σήμερα και έχετε και ωραίες ιδέες αλλά καλό είναι να μην τις μοιραστείτε, γιατί αφενός είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, αφετέρου δε θα υπάρχει πλήρη κατανόηση από τους άλλους για τον τρόπο που το σκέφτεστε. Ερωτικά, είστε αφηρημένοι αλλά σίγουρα το παίζετε έτσι.. Ξέρετε ότι αυτό που θέλετε είτε δεν μπορείτε να το έχετε σε απόλυτο βαθμό, είτε καθόλου. Πόσο μπορείτε να συμβιβαστείτε ή να στρέψετε το βλέμμα σας αλλού? Ξανασκεφτείτε το ! Επαγγελματικά, σας επιβάλλουν να κάνετε κάτι που το βαριέστε!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS