Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα πρέπει να σε εξυπηρετούν πρώτα εσένα. Δέξου έναν συμβιβασμό που θα σου προτείνουν, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου. Θα δεις, όμως, ότι έχει πολλά οφέλη να σου προσφέρει στο μέλλον.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλά θα κάνεις να προσέξεις αρκετά τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς φαίνεται να αποκτούν άλλη βαρύτητα τούτη την ημέρα. Με λίγα λόγια, όσα κάνεις και όσα πεις μπορούν να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά στο μέλλον. Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά που το μέλλον θα σου φέρει την κατάλληλη ανταμοιβή αν συμπεριφερθείς όπως πρέπει στις καταστάσεις. Μην υποκύπτεις σε πιέσεις και ψεύτικους εκβιασμούς.

Δίδυμοι
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα κινηθεί γύρω από την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Η καλή σου διάθεση και η ενέργεια που νιώθεις θα πρέπει να διοχετευτεί σωστά και να αξιοποιηθεί για το μέλλον. Με λίγα λόγια, θέσε τις βάσεις για μια καλύτερη υγεία, μέσα από τη διατροφή, την άσκηση και την ψυχαγωγία. Πολύ σύντομα θα είσαι σε θέση να δεις τα εκπληκτικά αποτελέσματα αν κινητοποιηθείς σήμερα!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, μια αναστάτωση υπάρχει στη ζωή σου και αυτή οφείλεται στις ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες σου καθώς και στο γενικότερο αίσθημα του ανικανοποίητου. Προσπάθησε να δεις καθαρά και να διαπιστώσεις το μερίδιο ευθύνης που έχεις για αυτό το συναίσθημα. Μήπως είναι καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό. Μετά από αυτόν θα έχεις καλύτερη εικόνα και σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

Λέων
Αγαπητέ Λέων, το πλανητικό σκηνικό σήμερα σε ευνοεί και δημιουργεί περιθώριο δράσης για να υποστηρίξεις τα συμφέροντά σου. Θα πρέπει, όμως, να λειτουργήσεις εύστοχα και την κατάλληλη στιγμή. Απόφυγε τις απερισκεψίες και τις διαμάχες που δεν θα έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς σωστά την περίσσια των δυνάμεών σου για να πας ένα βήμα παρακάτω τα σχέδιά σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα μαζί δεν γίνονται, επίσης δεν μπορούν όλα όσα έχουμε στο νου μας να γίνουν πράξη. Χαλάρωσε λίγο και δες πιο ρεαλιστικά τη ζωή σου. Αντίστοιχα προσάρμοσε και τα σχέδιά σου. Μια διαφορετική ματιά θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και μάλιστα περισσότερη ικανοποίηση. Ασχολήσου με θέματα που ξέρεις ότι θα είσαι ουσιαστικός και αποτελεσματικός.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια καλή μέρα και σε ευνοεί για να εκφράσεις τα σχέδιά σου και τις θέσεις σου σε πρόσωπα που θα μπορέσουν να γίνουν σύμμαχοί σου στο μέλλον. Πρόβαλλε τα ταλέντα σου και χρησιμοποίησε την πειθώ σου για να καταφέρεις το σκοπό σου. Παράλληλα, μην διστάσεις να δεχθείς προτάσεις για έξοδο, καθώς εκεί θα μπορέσεις να κάνεις επαφές ουσιαστικές και χρήσιμες για το άμεσο μέλλον. Κάποια νέα που θα λάβεις θα σου δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η ταχύτητα, η ευελιξία και η ευστοχία θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να διατηρήσεις τα σχέδιά σου μυστικά και να μην μοιραστείς με οποιονδήποτε τις ανησυχίες σου. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να κινηθείς αιφνιδιαστικά για να κερδίσεις έδαφος και να βρεθείς ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να προσαρμόσεις τις δράσεις σου στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου και να μην σπαταλάς τις δυνάμεις και την ενέργειά σου κυνηγώντας το ανέφικτο. Επίσης, μην δημιουργείς εντυπώσεις που δεν ισχύουν. Δες πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και όχι μόνο θα γίνεις πιο ευτυχισμένος, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις και πιο ευεργετικές, για εσένα, κινήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία θα αποτελέσουν το κλειδί για τη σημερινή ημέρα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τους άμεσους διαπληκτισμούς. Πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια, αλλά η επιτυχία των πράξεών τους εξαρτάται καθαρά από τη δική σου αντιμετώπιση.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται έτσι όπως ήθελες σιγά σιγά. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει. Συνέχισε να κινείσαι συντηρητικά και προσεκτικά και όλα θα πάνε καλά. Πρόσωπα αγαπημένα θα εκφράσουν με τον ιδανικό τρόπο την στήριξή τους.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η συμπεριφορά σου θα καθορίσει τις εξελίξεις. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και να μην μπλέκεις τις καταστάσεις. Αυτό που θέλεις θα πρέπει να το διεκδικήσεις τώρα χωρίς φόβο και δισταγμούς. Η ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου. Μια καταλυτική βοήθεια είναι πιθανό να έρθει από μια απρόσμενη πηγή. Μην βιαστείς να κρίνεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *