Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Ιουνίου

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν το επίκεντρο της προσοχής σου βρίσκεται εκεί. Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείς με βοηθό τη διαίσθησή σου να βρεις λύσεις σε καταστάσεις ή υποθέσεις που σε προβληματίζουν, ενώ προτιμάς να μείνεις σε περιβάλλοντα που σου εμπνέουν σταθερότητα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα μοιάζει περισσότερο βοηθητική για τα σχέδιά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, βεβαιώσου όμως πρωτίστως για το αν η στιγμή είναι η σωστή.

Δίδυμοι
Εστιάζεις την προσοχή σου σήμερα στην κάλυψη των βασικών σου αναγκών και επιδιώκεις την ξεκούραση μετά τις προηγούμενες ημέρες. Γενικότερα άλλωστε είναι μια ημέρα που μπορείς πιο εύκολα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη διπλωματία μέσα στην καθημερινότητά σου, ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο προσκήνιο όλα όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα εστιάζει την προσοχή σου στα δικά σου προσωπικά θέματα. Άλλωστε, η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και σε οδηγεί σε λύσεις, παρότι η ανάγκη σου για επίτευξη των φιλοδοξιών σου, σε οδηγεί σε απερισκεψίες που σε εκθέτουν.

Λέων
Σήμερα είσαι περισσότερο εσωστρεφής σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και σου δίνονται οι ευκαιρίες να προετοιμάσεις σημαντικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα την ερχόμενη περίοδο, είναι προτιμότερο όμως για σήμερα να μην κοινολογήσεις στο ευρύ κοινό αυτά που σχεδιάζεις. Μείνε επίσης μακριά από απερισκεψίες που μπορεί τελικά να σε εμπλέξουν σε μπελάδες.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια πιο φιλική θέση, στοιχείο που μαρτυρά πως σου δίνεται πρόσφορο έδαφος να δραστηριοποιηθείς, ώστε να προωθήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα επενδύεις σε συλλογικές προσπάθειες για να βρεις τις λύσεις μπροστά στα αδιέξοδα. Επιπλέον, είσαι σε μια περίοδο όπου η τύχη μοιάζει να ευνοεί εύκολα τα σχέδιά σου, κι εσύ τακτοποιείς με άνεση τις διαδικαστικές σου υποθέσεις.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα περνάει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας στην επιφάνεια τα θέματα που έχεις αναλάβει, αλλά και την έμφαση στις κοινωνικές σου γνωριμίες. Επίσης, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως είναι απαραίτητο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, προκειμένου να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να υλοποιούνται.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι πιο βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο στην κατάσταση που σε απασχολεί, καθώς η Σελήνη από μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο, δείχνοντας πως μπορείς να διαχειριστείς με περισσότερη άνεση τις υποθέσεις σου, αλλά και να βασιστείς στη διαίσθησή σου για λύσεις.

Τοξότης
Η διάθεσή σου γίνεται περισσότερο εσωστρεφής σήμερα, καθώς προσπαθείς να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο ακόμη δυσκολεύεσαι αρκετά με το να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς έχεις έντονες τάσεις φυγής από την κουραστική καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σήμερα περνά απέναντί σου και φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις των άλλων, ενώ γενικότερα εκείνοι είναι που έχουν σήμερα τα ηνία των εξελίξεων. Γενικότερα όμως βρίσκεσαι σε μια αρκετά δημιουργική περίοδο όπου μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί να έχεις προσγειωθεί και οι στόχοι που θέτεις να είναι ρεαλιστικοί.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, αλλά και στα πρακτικά ζητήματα ρουτίνας που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως ασχολείσαι περισσότερο και με τη φυσική σου κατάσταση, ενώ αν η υγεία σου είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα, μπορείς να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις για την υγεία σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, παρά τις τάσεις σου για υπερβολές που σε παρασύρουν σε απερισκεψίες.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *