Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Μαΐου

Κριός
Δεν έχετε συνηθίσει να είστε αδρανείς και αν κάτι σιχαίνεστε είναι να μην κάνετε τίποτα. Θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να σπουδάσετε, κάνετε ένα άλλο πτυχίο. Παράλληλα, μια αισθηματική γνωριμία μπορεί να λάβει χώρα στο γραφείο ή το γυμναστήριο.

Ταύρος
Το μόνο πράγμα για το οποίο είστε διατεθειμένοι να δώσετε αγώνα είναι η διεύρυνση των οικονομικών σας πηγών. Συγχρόνως, η ανάγκη για σταθερότητα μεγαλώνει και πλέον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο τα πάντα.

Δίδυμοι
Οι επιθυμίες σας ανάβουν φωτιά μέσα στη σχέση σας και δεν ξέρετε πώς να τη σβήσετε. Συγχρόνως, ίσως νιώσετε ότι κάποια πράγματα γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Κάποιοι θα γνωρίσετε νέα πράγματα αλλά θα δυσκολευτείτε να τα ακολουθήσετε.

Καρκίνος
Αυτήν την εποχή βλέπετε τον εαυτό σας στην οθόνη του μέλλοντος και αποφασίζετε να φυτέψετε νέους σπόρους στον επαγγελματικό τομέα. Αν και οι άλλοι σας γλυκαίνουν τα αυτιά, εντούτοις νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Πράγμα φυσιολογικό, αν σκεφτείτε ότι η ευτυχία αποτελείται από πολλά κομμάτια.

Λέων
Τα άστρα αυτή την περίοδο είναι ένας καλός οιωνός για τα οικονομικά σας και συγχρόνως γεμίζουν το… ντεπόζιτο της καρδιά σας με αγάπη και εκτίμηση. Αναμφισβήτητα υπάρχουν ζόρια με γονείς και πεθερικά όμως θα τα ξεπεράσετε.

Παρθένος
Βρίσκεστε σε αναζήτηση λύσεων από καταστάσεις που δείχνουν αδιέξοδο. Μέλη της οικογένειάς σας δε μπορούν να σας στηρίξουν ή δείχνουν αδιαφορία για τα προβλήματά σας. Όμως το σύμπαν αργά ή γρήγορα θα σας ανταμείψει.

Ζυγός
Αν και κάποιες συζητήσεις δίνουν την αφορμή για να θυμώσετε, στην πραγματικότητα η αιτία βρίσκεται στην ύπαρξη ή μη κάποιας σχέσης. Ασχοληθείτε με πράγματα και δραστηριότητες που ομορφαίνουν την αίσθηση που έχετε για τη ζωή.

Σκορπιός
Θα έχετε προτάσεις για να βγείτε, να παρευρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός ή να δείτε φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε. Κάποιοι θα κερδίσετε είτε λεφτά είτε αισθήματα.

Τοξότης
Ένα νέο ξεκίνημα θα αποτελέσει βάλσαμο για την καρδιά σας και θα σας κάνει να ξεχάσετε τις πίκρες του παρελθόντος.

Αιγόκερως
Τίγκα στο άγχος είστε σήμερα, επί το πλείστον για οικονομικά ζητήματα. Ίσως μια γενικότερη αίσθηση δυστοκίας και δυσπραγίας να σας επηρεάζει και να βγάζει στο προσκήνιο κρυμμένους φόβους.

Υδροχόος
Σήμερα, βρέχει προσκλήσεις και προτάσεις για συναντήσεις, εξόδους και μαζώξεις. Ωστόσο, ίσως υπάρξουν κάποιες «ζημιές» σε παρέες και ενώσεις. Οι σχέσεις με άτομα εξουσίας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία.

Ιχθείς
Σήμερα, κινείστε με βάση τις δυνατότητες που υπάρχουν και τις προοπτικές που ανοίγονται στον επαγγελματικό τομέα. Δεν χρειάζονται βιασύνες και παρακινδυνευμένες κινήσεις. Δώσετε έμφαση στη δημιουργία συμμαχιών.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *