Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιανουαρίου

Κριός
Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις σήμερα, φίλε Κριέ, για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι, χωρίς να υποχωρήσεις τόσο εύκολα.

Ταύρος
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Έτσι, θα λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Δίδυμοι
Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Δίδυμε, και μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα που είσαι Καρκίνος, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχετε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Λέων
Η σημερινή μέρα, φίλε Λέων, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Παρθένος
Σήμερα νιώθεις αρκετή ικανοποίηση, αγαπητέ Παρθένε, για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα, για να συνεχίσεις αυτήν καλή πορεία που έχεις ήδη χαράξει.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες δραστικές λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, προκειμένου να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, προσπαθώντας να κάνεις πως δεν βλέπεις τα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν απαντήσεις και θα δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Υδροχόος
Αν είσαι Υδροχόος, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και φρόντισε να μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Ιχθείς
Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή, να μην παρασυρθείς από μια μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *