Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιουνίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Ιουνίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα προλογίζει πολλές ευκαιρίες για σένα καθώς ξαναβρίσκεις μέσα σου τον κριαρίσιο αέρα του… κυνηγού, καθώς η Σελήνη από τον οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά, την δημιουργία και την θέληση, σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο. Έτσι έχεις όρεξη για δράση και μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν!

Ταύρος
Ασχολήσου σήμερα με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, μπορείς να δεις θεαματικά αποτελέσματα πως βάζοντας σε τάξη κάποια ζητήματα -ακόμα και το σπίτι σαν χώρο- έρχεται ένα είδος καθαρισμού και στο ενεργειακό σου πεδίο, κάτι που έχεις τόσο, μα τόσο ανάγκη. Για κάποιους Ταύρους μάλιστα, η σημερινή μέρα βοηθά να διορθώσουν πράγματα στην οικογένεια, ένας τομέας μπερδεμένος.

Δίδυμοι
Μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Παρασκευή αυτή για σένα, που ευνοείσαι σε κάθε είδους συναντήσεις, συμφωνίες και επαφές για να προωθήσεις την δική σου ατζέντα, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, που είχες συναντήσει κάποιες αντιρρήσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην παραβλέπεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες μέσα στην μέρα.

Καρκίνος
Μια ήρεμη μέρα που μέσα στην «ήσυχη» ροή της εσύ καταφέρνεις να κάνεις τους στόχους σου πραγματικότητα, κάνεις πράγματα, βάζεις σε τάξη εκκρεμότητες και απολαμβάνεις τα μικρά, απλά και καθημερινά. Η μέρα δεν είναι τόσο για νέα ξεκινήματα, όσο για να δεις υποθέσεις που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, να σταθεροποιούνται και να προχωρούν.

Λέων
Η μέρα αυτή βρίσκει την Σελήνη στο ζώδιό σου θετικά τοποθετημένη και σε καλή όψη με τον κυβερνήτη σου Ήλιο, έτσι σήμερα είσαι… ασυγκράτητος, θες να πάρεις πρωτοβουλία και να βάλεις την έμπνευση που θα έχεις σε παραγωγικά κανάλια. Και πράγματι το καταφέρνει καθώς οι οιωνοί είναι μαζί σου, αρκεί να μην μείνεις σε ανασφάλειές σου, εξαιτίας των περιπτώσεων που αντίστοιχοι στόχοι σου όπως αυτοί τώρα, δεν ευοδώθηκαν στο παρελθόν.

Παρθένος
Η μέρα σήμερα είναι αρκετά βοηθητική, όχι τόσο για πρακτικά ζητήματα, όσο για θέματα που βρίσκονται πέρα από την ύλη, όπως ο ψυχισμός σου για παράδειγμα. Μάλιστα, αν είχες ταλαιπωρηθεί σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, η σημερινή μέρα σου δίνει μια μικρή ανάπαυλα και σε βοηθά να μειώσεις τις εντάσεις, εισπράττοντας παράλληλα κάποια βοήθεια, χάρη στην θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο.

Ζυγός
Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ειδικά αν δεν έχεις κοπιαστικές υποχρεώσεις, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Έτσι λοιπόν με την πολύτιμη στήριξη του κοντινού σου περιβάλλοντος, καταφέρνεις να εστιάσεις στους στόχους σου και να τους κάνεις πράξη. Μην αμελήσεις όμως και τις πρακτικές λεπτομέρειες.

Σκορπιός
Αν σήμερα έχεις να βρεθείς να κοινωνικές εκδηλώσεις ή έχεις γενικότερα προσκλήσεις, καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα από σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι θα προτιμούσες να ξεκουραστείς, αυτή την Παρασκευή έχεις όσα σου χρειάζονται για να παράξεις έργο και να κάνεις σημαντικά βήματα.

Τοξότης
Η Σελήνη ενεργοποιείται θετικά από τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιό σου και εσύ θέλεις να δράσεις, παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν φοβάσαι να ανοιχτείς στο άγνωστο, βγαίνοντας από το καβούκι σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο. Δεν χρειάζεσαι όμως να «σέρνεις» μαζί σου κύκλους από τα παλιά που κανονικά θα έπρεπε να ήταν οριστικά παρελθόν.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα κλείνει τον κύκλο της και εσύ κάνεις απολογισμό των προηγούμενων ημερών σε σχέση και δουλειά για να δεις πώς θα κινηθείς στο επόμενο διάστημα. Η σημερινή μέρα λοιπόν λειτουργεί σαν μια μικρή ανάπαυλα, που το πρόγραμμά σου σε βοηθά να απομονωθείς και να ξεκουραστείς κάνοντας μόνο πράγματα που σε γεμίζουν.

Υδροχόος
Συνήθως προτιμάς να κάνεις τα πράγματα μόνος/η σου ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο και επίβλεψη των υποθέσεων που σε απασχολούν. Σήμερα όμως οι άλλοι σου χαρίζουν λύσεις και διεξόδους, όπως δείχνει και η Σελήνη θετικά τοποθετημένη απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα λοιπόν οι άλλοι σε βοηθούν να υλοποιήσεις στόχους.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να ρυθμίσεις υποθέσεις, να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να ασχοληθείς με μικρολεπτομέρειες που συσσωρεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα. Μπορείς να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου, αποφασίζοντας ποια θα χρειαστείς στο εξής και ποια όχι. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο και σε ταλαιπωρούσε ένα θέμα υγείας, σήμερα βρίσκεις λύσεις.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *