Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα κυλούν πιο ομαλά γενικότερα, ενώ δεν φαίνεται να προκύπτουν δοκιμασίες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Είναι μια μέρα που μπορείς να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη θετική ενέργεια που ρέει γύρω σου. Είσαι αρκετά συγκροτημένος, γεγονός που σε βοηθάει να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για τα επόμενα βήματα. Μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, βγάζοντας την καλλιτεχνική σου φύση. Μπορείς να πας κινηματογράφο ή να βρεθείς σε χώρο με καλή ζωντανή μουσική.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή όψη στρέφει τα φώτα επάνω σου, καθώς φέρνει στην επιφάνεια πολλά θετικά στοιχεία. Είσαι αρκετά βοηθητικός με τους γύρω και είσαι διατεθειμένος να προσφέρεις τη στήριξή σου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τους. Είσαι αρκετά συμπαθής, γεγονός που σε κάνει αρεστό από το κοινωνικό σύνολο. Εκμεταλλεύσου την πλεονεκτική σου θέση για να προωθήσεις ιδέες και σχέδια. Διατήρησε σταθερούς ρυθμούς σε ό,τι και αν κάνεις, αποφεύγοντας τις βιασύνες.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να κάνεις μια ανασκόπηση όλων όσων έχουν γίνει τελευταία σε συνάρτηση με τα θέλω σου ή τους στόχους σου. Η ημέρα ευνοεί τέτοιες αναζητήσεις και σε εσένα θα σου κάνουν καλό για να μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Αν έχεις τις δυνάμεις να κρίνεις τον εαυτό σου θα είσαι σε θέση να το κάνεις αντικειμενικά και σωστά. Έχεις το κουράγιο να δεις την πραγματικότητα; Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς μπορείς να γίνεις εριστικός με τους γύρω σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, πολύ θετική η ημέρα και για εσένα, αφού βγάζει το «καλό παιδί» που κρύβεις μέσα σου. Είσαι εξυπηρετικός, βοηθητικός και γεμάτος κατανόηση. Οι γύρω σου λατρεύουν να συναναστρέφονται μαζί σου, καθώς νιώθουν έντονη συμπάθεια για εσένα. Οι χαλαροί ρυθμοί σου προσφέρουν σιγουριά στα πρόσωπα που συνυπάρχεις ή συνεργάζεσαι και αυτό σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό. Θέλεις ακόμη να ομορφύνεις ότι βρίσκεται γύρω σου, για αυτό είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τις εικαστικές παρεμβάσεις του σπιτιού σου. Πρόσεξε λίγο την επιμονή σου που κάποιες φορές φαίνεται να είναι υπερβολική.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, αν παρομοίαζε κανείς την ημέρα με τον καιρό θα έλεγε πως είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη ημέρα της άνοιξης, με ελάχιστα σύννεφα που περιστασιακά σου κρύβουν τον ήλιο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι είσαι σε θέση να περάσεις καλά και να απολαύσεις τα υλικά αγαθά, μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου και αυτό να σου προσφέρει ικανοποίηση, αλλά και ανακούφιση από το άγχος. Επίσης, σε διακατέχει ένα θετικό συναίσθημα που εκφράζεται με ευγένεια και καλή διάθεση. Οι γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου, ενώ δεν πρέπει να διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου αν σου ζητηθεί. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι την επιμονή σε κάποια θέματα. Μη χαλάσεις το καλό κλίμα!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μια όμορφη ημέρα αναμένεται και για το δικό σου ζώδιο. Το πλανητικό σκηνικό χαρίζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου σε πρακτικό επίπεδο. Επίσης, η στάση σου θα είναι αρκετά συγκροτημένη και αυτό σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και γενικότερα να επιλύσεις σοβαρά προβλήματα χωρίς άγχος. Η καλή σου διάθεση δεν κρύβεται και αυτό σου επιτρέπει να έχεις στιγμές διασκέδασης και ηρεμίας που θα σου προσφέρουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την τρέλα της καθημερινότητας. Φρόντισε να είσαι πιο διαλλακτικός σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν φαίνεται να μπορείς να αποφύγεις τις διαμάχες.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ανεπτυγμένη διαίσθηση που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να αντιληφθείς πιο περίπλοκες καταστάσεις και έτσι να πάρεις σωστές αποφάσεις. Μια τάση απομόνωσης φαίνεται πως θα σε χαρακτηρίζει, προκειμένου να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς η φαντασία σου είναι τόσο έντονη και ζωντανή, που θέλεις τόσο να την «βιώσεις». Μια τέτοια στάση σε βοηθάει να πιστέψεις στα όνειρά σου, κάνοντας αργά ή γρήγορα πραγματικότητα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή θετική όψη ενισχύει το ένστικτό σου, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να απεμπλακείς από δύσκολες καταστάσεις. Το γενικότερο καλό κλίμα εξασφαλίζει μια ομαλή ημέρα χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Θα νιώσεις, επίσης, έντονα την ανάγκη να δραπετεύσεις μέσω της φαντασίας σου, ζώντας μια παράλληλη πραγματικότητα με τον τρόπο αυτό. Έτσι, καταφέρνεις να βρεθείς πιο κοντά στους στόχους σου που δεν θα αργήσουν να υλοποιηθούν. Ιδιαίτερη γοητεία ασκούν επάνω σου υποθέσεις που διατηρούν μια μυστικότητα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η μέρα προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες για να εξελιχθούν τα πράγματα σήμερα. Δίνει μια ώθηση, έτσι ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου χωρίς άγχος, ενώ οι υποθέσεις σου προχωρούν χωρίς εμπόδια και αναστάτωση. Είναι μια καλή ημέρα για να δώσεις την ευκαιρία στην καλλιτεχνική σου πλευρά να εκφραστεί. Πρότεινε σε αγαπημένα πρόσωπα να σε ακολουθήσουν σε μια θεατρική παράσταση, σε μια μουσική βραδιά ή απλά στον κινηματογράφο. Είναι στιγμές που η φαντασία σου θα λάβει τροφή και εσύ θα νιώσεις πολύ πιο χαλαρός, εκτονώνοντας την πίεση που πιθανόν σου δημιουργούν οι υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αλλάξεις πράγματα στο σπίτι ή στον χώρο της εργασίας, προκειμένου να εκφράσεις την ανάγκη σου να ομορφύνεις τον κόσμο που σε περιβάλλει. Η θετική σου διάθεση σε βοηθάει να φτιάξεις ό,τι σε ενοχλεί, δεχόμενος, μάλιστα, τη βοήθεια από φίλους και συνεργάτες που είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν. Είσαι τόσο συμπαθής και ευγενικός που κανείς δεν μπορεί να σου αρνηθεί χάρη. Εκμεταλλεύσου την αποδοχή που δέχεσαι προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η μέρα δίνει έμφαση στη διαίσθησή σου κάνοντάς την αλάνθαστη. Είσαι σε θέση να εκτιμήσεις καταστάσεις και πρόσωπα παρά την έλλειψη στοιχείων. Εκμεταλλεύσου την εύνοια αυτή για να δώσεις ώθηση στις υποθέσεις σου. Επίσης, θα υπάρξουν στιγμές που θα σου ζητηθεί βοήθεια από τρίτους και θα το κάνεις με χαρά. Η καλή σου διάθεση είναι εμφανής και η ευγένεια στη συμπεριφορά σου, σού χαρίζει πόντους!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα έχεις την ανάγκη να κινηθείς περισσότερο στην σφαίρα του ιδεατού παρά του πραγματικού. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι τα πράγματα θα κυλήσουν με προβλήματα. Αντίθετα, δεν φαίνεται να προκύπτουν εμπόδια και μάλιστα θα υπάρξουν υποθέσεις σου που θα διευκολυνθούν. Παρ’ όλα αυτά έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τα όνειρά σου, άμεσα και χωρίς παρεμβολές και αυτό μπορεί να σου το επιτρέψει μόνο η φαντασία. Λένε πως όταν κάτι το σκέφτεσαι πολύ, τότε δεν θα αργήσει να το ζήσεις.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *