Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη αξία στον χρόνο σου και στις επιλογές σου. Οι κινήσεις που κάνεις σήμερα καθώς και οι επαφές θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον. Αξιοποίησε το χρόνο και δώσε νόημα στις προσπάθειές σου. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις σε τρίτους να παρεμβάλλονται στις δικές σου υποχρεώσεις και να ασκούν κριτική και έλεγχο.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κούραση του τελευταίου διαστήματος έχει συσσωρευτεί και σε κάνει πιο οξύθυμο και νευρικό. Καλά θα κάνεις να βρεις χρόνο για σένα και για να ξεκουραστείς. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ξεμπλοκάρουν. Αν καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου θα είσαι σε θέση να ανταπεξέλθεις καλύτερα και στο πρόγραμμα και στις δυσκολίες και στις προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα καταφέρεις να προωθήσεις ακόμη περισσότερο τα σχέδιά σου παρά τις αντιδράσεις και τις αντιθέσεις που προέρχονται από το περιβάλλον σου. Με επιμονή και διπλωματία θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα προβλήματα και να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Άλλωστε είσαι ένας μαχητής και ξέρεις ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα νιώσεις μια εύνοια σε θέματα που χειρίζεσαι αυτή την περίοδο με μυστικότητα και διακριτικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δώσεις σε ένα θέμα υγείας που θα προκύψει στο προσωπικό σου περιβάλλον. Δεν είναι κάτι συνταρακτικό, αλλά θα πρέπει να το φροντίσεις χωρίς καθυστέρηση.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα θα πρέπει να υπερασπιστείς το ζώδιό σου με τον καλύτερο τρόπο. Εκπροσωπείσαι από ένα περήφανο ζώο, με ηγετικές ικανότητες και τόλμη. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και στους γύρω σου. Μην επιτρέψεις να εμπλακούν τρίτοι στις υποθέσεις σου, όχι από θέμα εγωισμού, αλλά γιατί αυτός θα είναι ο τρόπος να διατηρήσεις τον έλεγχο στη ζωή σου. Ως ηγέτης, ξέρεις να επιλέγεις και να χαράζεις πορεία.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα έχεις την χαρά να λάβεις πίσω από την ίδια τη ζωή το καλό που έκανες στο παρελθόν. Με έναν ανεξήγητο και απρόσμενο τρόπο θα δεις μεγάλη εύνοια σε υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν και έχουν μείνει στάσιμες το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη, θα πρέπει να μην επιτρέψεις σε κάποιες ανυπόστατες ειδήσεις να σε παρασύρουν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού πράξεις. Κάθε σου ενέργεια φαίνεται πως θα είναι καθοριστικής σημασίας. Πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, σήμερα θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο από τη ζωή σου και καλά θα κάνεις να τους τον αφιερώσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι πολύ πιθανό να συμβούν γεγονότα που θα εμποδίσουν τις επιδιώξεις σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια για να ανταπεξέλθεις. Δες την κατάσταση ως μια δοκιμασία που στόχο έχει να δοκιμάσει τις αντοχές και το πείσμα σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα μπορέσεις να βρεις την ευτυχία σε μικρές λεπτομέρειες. Θα διαπιστώσεις την αξία που έχει η παρέα με φίλους, μια επαγγελματική επιτυχία, μια ήρεμη οικογενειακή βραδιά κ.ο.κ. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η μέρα είναι κατάλληλη να ξεκινήσεις ένα χόμπι, μια ενασχόληση ή ένα σπορ που θα σε κάνει να χαίρεσαι και να κοινωνικοποιείσαι.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα. Η ημέρα θα είναι γεμάτη και το πρόγραμμα απαιτητικό. Φρόντισε να ελιχθείς ανάμεσα στις υποχρεώσεις με αποτελεσματικότητα. Κάποια απρόοπτα θα σε αγχώσουν, αλλά φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η εξωστρέφειά σου λειτουργεί διπλά. Από τη μια μπορεί να θεωρηθεί προσόν, ενώ από την άλλη μπορεί να είναι μειονέκτημα. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο και τη στιγμή που την εκφράζεις στο περιβάλλον σου. Κάποια πρόσωπα δεν θα διστάζουν να σε χαρακτηρίσουν με υποτιμητικά σχόλια. Μην υποκύψεις στην κακεντρέχειά τους. Έχε πίστη στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια μέρα που θα σου αποδείξει ότι κάποιες φορές καλό είναι να στέκεσαι στις δυνάμεις σου και όχι στων άλλων. Οι ικανότητές σου καταφέρνουν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Από την άλλη, η εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που είχες στηρίξει στην πλάτη τρίτων φαίνεται να σε απογοητεύει. Μάθε από τα λάθη σου και συνέχισε την πορεία σου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *