Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Μαρτίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Μαρτίου

Κριός
Η έμπνευση είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος και η τύχη μοιάζει να σου χαμογελά, ακόμη και στις δυσκολίες, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος δεν αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, αλλά κάνεις το δικό σου αγώνα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σίγουρο είναι πως τακτοποιείς πιο εύκολα σήμερα τις υποθέσεις σου αν είσαι γεννημένος τον Μάρτιο.
Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για την συναισθηματική σου ζωή, είσαι πιο ερωτικός, πιο ρομαντικός αλλά και πιο δοτικός σε όσους αγαπάς, ενώ μπορείς σήμερα μέσα από ψυχαγωγία, διασκεδάσεις ή ευχάριστες στιγμές με προσφιλή πρόσωπα να πάρεις σημαντικές απαντήσεις για ένα θέμα που σε απασχολεί.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Ακόμη και αν η υπερβολή χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον, σήμερα κλείνεις σημαντικές συμφωνίες, προσέχοντας όμως πάντα να μη δίνεις λαβές για σχόλια. Παράλληλα, χρειάζεται σύνεση αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλη.

Ταύρος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Η διάθεσή σου πάντως είναι αρκετά πιο εσωστρεφής σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αγχώνεσαι υπερβολικά με τις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Δεν θέλεις να ξοδευτείς σήμερα στην πολυκοσμία, αντίθετα προσπαθείς να βρεις χρόνο για εσένα μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ εισπράττεις σημαντική υποστήριξη για ένα θέμα που σε απασχολεί. Το σίγουρο είναι πάντως πως έχεις ανάγκη να «αποδράσεις» από κάτι, χωρίς όμως να λείπουν οι υπερβολές από μέρους σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Είναι προτιμότερο να κρατάς τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τα οικονομικά σου, φέρνοντας αλλαγή στον τρόπο που χειρίζεσαι το χρήμα.

Δίδυμοι
Η πίεση των προηγούμενων ημερών χαλαρώνει σήμερα και οι ρυθμοί της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικοί για εσένα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα.
Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά σε φίλους σήμερα και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει μπορείς να βρεθείς σε παρέες και θα εκπλαγείς από το πόσα θα κερδίσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, σε μια περίοδο ερωτικών ευκαιριών. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές, όπως δείχνει και ο ανάδρομος Ερμής.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον δεν παύουν να υπάρχουν παρανοήσεις που περιπλέκουν τις επαφές με συνεργάτες και υφιστάμενους, τελικά όμως βρίσκεις τις λύσεις. Από την άλλη, τα οικονομικά έχουν δυνατότητες.

Καρκίνος
Η Σελήνη κινούμενη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχή σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για εσένα όσο οι προηγούμενες. Ωστόσο, μέσα από το λόγο σου γεφυρώνεις τα χάσματα και «γοητεύεις» τα πλήθη.
Αισθηματικά: Μπορείς να σταθεροποιήσεις το κλίμα στα προσωπικά σου μέσα από την επικοινωνία. Είναι όμως λεπτή η γραμμή ανάμεσα στην πειθώ και στο πείσμα, στοιχείο που τα ξεχωρίζει το πόσο πιέζεις τις καταστάσεις. Παρόλα αυτά, σήμερα τα «πρέπει» υπερνικούν τα «θέλω» και αυτό μπορεί να είναι κουραστικό.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Οι κόποι σου αποδίδουν καρπούς στο χώρο της δουλειάς και η εργατικότητα είναι το στοιχείο που κάνει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου να αυξάνεται. Παρόλα αυτά είσαι επιρρεπής σε σπατάλες αφού δαπανάς περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεται, εισπράττεις όμως κάποια οικονομική βοήθεια.

Λέων
Η Σελήνη κινείται σήμερα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και μεταξύ άλλων, σε κάνει πιο αισιόδοξο, πιο εξωστρεφή και πιο κοινωνικό, ενώ η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντώντας τον Ποσειδώνα φέρνει αυταπάτες…
Αισθηματικά: Έλα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, βγες λίγο εκτός προγράμματος και κάνε κάτι έξω από τα συνηθισμένα αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει. Είσαι άλλωστε ιδιαίτερα ρομαντικός και δοτικός σήμερα και «διψάς» για συναίσθημα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Παρότι είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα, δεν είναι καλή περίοδος για ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο, χωρίς να είσαι απόλυτα βέβαιος για την έκβαση του αποτελέσματος. Το σίγουρο είναι πάντως πως είσαι σε πολύ δημιουργική φάση ακόμη και αν συναντάς δυσκολίες.

Παρθένος
Δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα βάζεις μια τάξη στον εσωτερικό σου κόσμο, διανύεις άλλωστε ένα διάστημα που σου δίνει άλλη μια ευκαιρία σε υποθέσεις που είναι σημαντικές για σένα.
Αισθηματικά: Γίνεσαι πιο εσωστρεφής και περνάς τους γύρω σου από κόσκινο για να δεις αν όντως μπορείς να τους εμπιστεύεσαι, ταυτόχρονα όμως γίνεσαι και πιο συμπονετικός. Οι σχέσεις σου πάντως βρίσκονται σε μια περίοδο ανατροπών στα προσωπικά και καλείσαι εσύ να κρατήσεις τις ισορροπίες, αν δεν θέλεις να υπάρξουν ρήξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Χάρη στη στήριξη δικών σου ανθρώπων καταφέρνεις να βάλεις μια τάξη στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, όμως ο ανάδρομος Ερμής δείχνει πως γίνονται σχόλια για σένα. Παράλληλα όμως δυσκολεύουν οι σχέσεις με συνεργάτες, με την συνάντηση Ήλιου – Ποσειδώνα.

Ζυγός
Η Σελήνη πορεύεται σήμερα απέναντί σου, κρατώντας τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως φίλοι διαδραματίζουν ένα βοηθητικό ρόλο στις σχέσεις σου, ενώ η επικοινωνία είναι το μέσο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις πιο γερά θεμέλια. Μη διστάζεις λοιπόν να εκφραστείς, μπαίνοντας πάντα και στη θέση του άλλου, καθώς αυτές τις μέρες είσαι αρκετά εγωιστής.
Αισθηματικά: Σε μια περίοδο όπως αυτή που τα προσωπικά κινούνται μετά από καιρό, η σημερινή μέρα δίνει επιπλέον ώθηση στα ερωτικά σου. Έτσι λοιπόν, επωφελούνται τα ζητήματα καρδιάς αφού γίνεσαι πιο δοτικός και πιο ρομαντικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να ζήσεις μια περιπέτεια.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Παρότι οι εκκρεμότητες στη δουλειά και οι ανατροπές που τις συνοδεύουν δεν τελειώνουν ακόμη, σήμερα όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα αφού ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι απασχολημένο με τους συνεργάτες.

Σκορπιός
Μετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, είσαι αρκετά επιρρεπής σε κινήσεις και αποφάσεις που τελικά σε εκθέτουν, όπως μαρτυρά και ο Άρης απέναντί σου.
Αισθηματικά: Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι έντονες, με το ενδεχόμενο αρκετών ασταθειών να είναι πολύ πιθανό. Είναι προτιμότερο λοιπόν για σήμερα να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να προστρέξεις σε ένα δικό σου άτομο που σε έχει ανάγκη.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η διαίσθηση είναι εκείνη που σε οδηγεί ως προς την καριέρα αρκεί να μην πεις παραπάνω από όσα πρέπει. Παράλληλα, στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει πιο έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ενώ τα οικονομικά σταδιακά περνούν σε μια πιο σταθερή βάση.

Τοξότης
Η σημερινή είναι σαφώς μια πιο βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, έτσι λοιπόν τα αισθήματα του κατανόησης και την συμπόνοιας είναι πιο έντονα μέσα σου, ενώ η έμπνευση που μπορεί να έχεις για κάποιο σημαντικό τομέα, είναι πολύ σημαντική.
Αισθηματικά: Η προσοχή στρέφεται στους δικούς σου ανθρώπους και εσύ θέλεις να κάνεις πολλά για να τους ευχαριστήσεις, ενώ η διάθεσή σου είναι αρκετά μπερδεμένη σε μια περίοδο-παγίδα για τα συναισθηματικά με την συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα σε θέση κόντρα, ειδικά αν ένιωθες ότι η σχέση σου σε πίεσε πολύ το προηγούμενο διάστημα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Μολονότι η ημέρα είναι ευνοϊκή, μην παρασύρεσαι σε απερισκεψίες οι οποίες θα δώσουν τροφή για δυσμενή σχόλια σε βάρος σου, αφού είναι προτιμότερο να κινηθείς σε πιο ξεκάθαρα πλαίσια, μιας και τώρα έχεις τον ανάδρομο Ερμή που θα μπορούσε να αποκαλύψεις τις… ελλείψεις σου.

Αιγόκερως
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σου προσφέρει σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Μάλιστα μπορείς, μπαίνοντας στη θέση των δικών σου ανθρώπων, να βρεις τη δύναμη να συγχωρήσεις – αρκεί να μην μείνεις στην αιγοκερίσια ξεροκεφαλιά – ενώ γενικότερα η διαίσθησή σου σήμερα είναι τονισμένη, κυρίως στο να καταλαβαίνεις τους άλλους και να δείχνεις κατανόηση.
Αισθηματικά: Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά, ενώ είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα. Αν μάλιστα το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, καλείς κόσμο στο σπίτι. Επίσης, ενώ είσαι σε μια καλή περίοδο για τα προσωπικά, οι ανατροπές δεν παύουν να υπάρχουν.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Πρόσωπα εμπιστοσύνης σε βοηθούν με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους ή οφειλές, πρόσεξε όμως να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής με τους στόχους που θέτεις. Θυμήσου παράλληλα πως δεν είσαι μόνος στα δύσκολα.

Υδροχόος
Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου έχουν να μοιραστούν πολλά και σημαντικά μαζί σου, ενώ παράλληλα μέσα από τις γνωριμίες σου φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Ο Άρης άλλωστε από τον Ταύρο σε κάνει πιο παρορμητικό στις επιδιώξεις σου, αρκεί να είσαι σύννομος, καθώς έχει ξυπνήσει μέσα σου μια διάθεση για περιπέτεια που τελικά να σε βάλει όντως σε… περιπέτειες!
Αισθηματικά: Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε επειδή επικοινωνείς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων, κλπ., είτε επειδή συναντιέσαι μαζί του, σε μια περίοδο που έχεις ευκαιρίες για τα προσωπικά.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Σημαντικοί φίλοι λειτουργούν σαν θεμέλιοι λίθοι για τις δικές σου επιδιώξεις, ενώ έχεις ευκαιρίες να υλοποιήσεις στόχους. Αυτό όμως που καμιά φορά σε κρατά πίσω είναι η εμμονή σου με συγκεκριμένους τρόπους δράσης που μπορεί πια να μην λειτουργούν.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Σημασία έχει πως αναγνωρίζονται οι κόποι που έχεις καταβάλλει και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες που φέρνει η συνάντηση του κυβερνήτη σου, του Ποσειδώνα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου.
Αισθηματικά: Σε ένα διάστημα με απρόσμενες εξελίξεις που ανατρέπουν το σκηνικό στα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα είναι πιο σταθεροποιητική, κυρίως για όσους ήδη βρίσκονται σε σχέση, παρά για τους ελεύθερους, ωστόσο είσαι αρκετά κτητικός σήμερα με τα αγαπημένα σου άτομα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Τα οικονομικά ζητήματα και γενικότερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού αποτελεί σήμερα πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ η διαίσθηση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον σου οδηγεί σε διεξόδους.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *