ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ' άστρα για σήμερα, 8 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 8 Νοεμβρίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα παρότι έχει κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις, είναι αρκετά ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν, σήμερα καλείσαι να υλοποιήσεις αυτά που εδώ και καιρό έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι θα κάνεις, αλλά τα έχεις αφήσει στο συρτάρι και γενικότερα σήμερα αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις, που περιορίζουν το χρόνο που είχες σκοπό να διαθέσεις σε διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ταύρος
Υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι που ζητούν άμεσα την προσοχή σου, ενώ θα πρέπει να φανείς συνεπής με τις υποχρεώσεις που έχεις ως προς τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Καταβάλλοντας όμως την ανάλογη προσπάθεια, καταφέρνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα έρχεται να βάλει σε πρακτική εφαρμογή κάποιες ιδέες ή απόψεις που έχεις και αυτό ενδεχομένως να μην σου είναι απόλυτα ευχάριστο, ωστόσο πρόκειται για μια βοηθητική ημέρα για τις επιδιώξεις σου και η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο, αρκεί να κινηθείς εντός πλαισίου. Άλλωστε, δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις σημαντικούς σύμμαχους στο πλευρό σου.

Καρκίνος
Σήμερα νιώθεις πως μόνο οι δικές σου ενέργειες δεν είναι αρκετές και καλείσαι να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με την υποστήριξη των άλλων. Γενικότερα όμως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις πρακτικής φύσης.

Λέων
Έχεις κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και σήμερα ενδεχομένως να κληθείς να τις εκπληρώσεις. Γενικότερα όμως αισθάνεσαι ότι οι τωρινές συνθήκες περιορίζουν τα σχέδιά σου, ενώ στην πραγματικότητα σε καλούν να αποβάλλεις καθετί περιττό που σε απομακρύνει από την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων. 

Παρθένος
Θέλεις να ξεφύγεις από την πεζή πραγματικότητα, οι εκκρεμότητές σου όμως μοιάζουν να μην σε αφήνουν και πολλά περιθώρια επιλογών. Χρησιμοποίησε λοιπόν τη βοήθεια που σου προσφέρουν οι οικείοι σου και εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες για να προετοιμάσεις τα επόμενά σου βήματα. 

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να δραστηριοποιηθείς πάνω στους στόχους που έχεις θέσει, ώστε τελικά να επιτευχθεί ένα πρακτικό αποτέλεσμα και να υλοποιηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις και νιώθεις πιεσμένος, μπορείς σήμερα να καταφέρεις πολλά.  

Σκορπιός
Καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες και να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη την κοινωνική σου ζωή για λίγο, εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που καλείσαι να ολοκληρώσεις. Η σημερινή όψη μάλιστα έρχεται να σου θυμίσει όσα έχεις «κρύψει κάτω από το χαλί».

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές δυνατότητες για σένα, καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τα ζητήματα που έχεις στα σκαριά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα βολευτείς στο λιγότερο από φόβο, καθώς η μέρα σήμερα σε καλεί να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε αυτά που έχεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Νιώθεις την ανάγκη να είσαι εσύ πίσω από το τιμόνι των εξελίξεων, ωστόσο συναντάς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας κάποια πρακτικά εμπόδια που σε πιέζουν, έστω και προσωρινά. Επιπλέον, ενώ προσπαθείς να σκέφτεσαι και τις ανάγκες των άλλων που σε περιβάλλουν, οι δικές σου σήμερα μοιάζουν πιο επιτακτικές για να ικανοποιηθούν και ενδεχομένως αυτό το γεγονός να είναι αφορμή για προστριβές. 

Υδροχόος
Σήμερα περιμένεις πολλά από τους άλλους και οι απαιτήσεις σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς δεν είσαι πια ικανοποιημένος από λόγια και αναζητάς πράξεις. Θυμήσου όμως ότι πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. 

Ιχθείς
Μπορεί το πρόγραμμα της ημέρας να είναι προσανατολισμένο σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες ρουτίνας, εσένα το μυαλό σου σκέφτεται άλλα σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κουραστική πολυκοσμία που σε εξαντλεί. Επιπλέον, θα πρέπει μέσα στο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει για σήμερα, να βρεις χρόνο για να αφιερώσεις στη φροντίδα της δικής σου υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice