Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Ιανουαρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι η ημέρα των αποκαλύψεων και των δραστικών αποφάσεων. Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και αποφάσεις που θα πηγάζουν από τα θέλω σου. Σκέψου χωρίς παρεμβολές και επιρροές από τους γύρω σου και θέσε σήμερα κιόλας τη βάση για μια νέα αρχή, χωρίς βιασύνη και άγχος. Που στοχεύεις τελικά;

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς και την εμπιστοσύνη που έχεις στις δυνάμεις σου. Έτσι, θα καταφέρεις να μείνεις ακλόνητος στα λεγόμενα των γύρω. Κάποια από αυτά οφείλονται σε πραγματικό ενδιαφέρον, αλλά τα περισσότερα συνδέονται με ανθρώπους που σε αντιμετωπίζουν με πολλή ζήλια. Μην αφήσεις περιθώριο ικανοποίησης για αυτούς.

Δίδυμοι
Η ημέρα προμηνύεται λίγο πιο απαιτητική από τα συνηθισμένα, φίλε Δίδυμε. Οικογένεια και εργασία συγκρούονται και εκεί θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες – όσο δύσκολο και αν είναι. Καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος και ευθύς, εξηγώντας στους δικούς σου τις υποχρεώσεις και ορίζοντας τα όρια. Από την άλλη, εξέτασε καλύτερα τις συνθήκες καθώς υπάρχουν λύσεις που δεν βλέπεις ακόμη.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, και για το δικό σου ζώδιο η ημέρα είναι κατάλληλη για γενναίες αποφάσεις και σημαντικά βήματα. Πάρε τα ρίσκα σου και θα δεις λίγο αργότερα ότι οι επιλογές σου θα δικαιωθούν και με το παραπάνω. Αν πάλι μείνεις άπραγος, να ξέρεις ότι θα έχεις αφήσει μια μεγάλη ευκαιρία να περάσει από τα χέρια σου! Τί θα επιλέξεις τελικά;

Λέων
Αγαπητέ Λέων, έχεις συσσωρεύσει πολλή κούραση και σήμερα ίσως να μην νιώθεις πολύ ο εαυτός σου. Η τάση σου για γκρίνια δεν θα μπορεί να κρυφτεί και οι πολύ δικοί σου άνθρωποι θα αναγκαστούν να την επωμιστούν. Ωστόσο, καλά θα κάνεις να μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, καθώς όλες οι καταστάσεις έχουν όρια και οι άνθρωποι αντοχές. Βρες τρόπους να περάσεις καλά και να ξεκουραστείς.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, άφησε επιτέλους τους παραλογισμούς και σκέψου καθαρά και λογικά. Ό,τι και αν σε ενοχλεί υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις. Και αν κάτι δεν αλλάζει, ήρθε η ώρα να αλλάξεις εσύ οπτική γωνία! Προσαρμόσου στις καταστάσεις και πάψε να παραπονιέσαι χωρίς να κάνεις κάτι ουσιαστικό. Λάβε υπόψη σου τις συμβουλές και σύντομα θα δεις πολύ ευχάριστες αλλαγές!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, χρειάζεσαι διάλειμμα! Κάνε λίγο πίσω το κεφάλι, πάρε ανάσες και όλα θα τα δεις πιο χαλαρά. Είναι λογικό να νιώθεις τέτοια πίεση καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί τις καταστάσεις. Όμως, τα πράγματα γρήγορα θα αλλάξουν και θα καταφέρεις να βάλεις μια σειρά σε ό,τι είναι μπερδεμένο, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, φαίνεται πως η «μαύρη τρύπα» που είχες κλειστεί τελευταία έγινε κάπως άβολη. Καλά κάνεις και αλλάζεις σιγά-σιγά. Η αισιοδοξία και η λογική θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πολλά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι τις συνθήκες τις φτιάχνεις εσύ και η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ενέργεια και το πάθος σήμερα σε χαρακτηρίζουν. Το ίδιο σου το ζώδιο, άλλωστε, αντιπροσωπεύεται από έναν μαχητή με τόξο. Έτσι, θα νιώθεις σήμερα και θα είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις σε εκκρεμότητα. Παράλληλα, κάποια πρόσωπα φαίνεται να βρίσκουν τη θέση τους στο πλάι σου. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα για καλό, καθώς κάποιοι δεν έχουν θέση κοντά σου και ήρθε η ώρα να απομακρυνθούν.

Αιγόκερως
Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος αρχίζει! Φίλε Αιγόκερε, μην φοβάσαι τις ριζικές αλλαγές και τις ανακατατάξεις. Καμιά φορά το παλιό όσο οικείο και να μας είναι πρέπει να μπει στο ντουλάπι της ιστορίας. Πάρε τα ρίσκα σου χωρίς αμφιβολίες. Αρκεί να ξέρεις καλά τί θέλεις και πώς να το διεκδικήσεις! Ένα συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινάει με αργά και σταθερά βήματα.

Υδροχόος
Τάξη και ηρεμία. Τί σημαίνει αυτό για εσένα, φίλε Υδροχόε; Τα πράγματα είναι απλά. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να βάλεις σε μια σειρά τη ζωή σου, τις εκκρεμότητές σου και γενικότερα ό,τι σε αφορά. Είτε μιλάμε για σχέδια και υποχρεώσεις, είτε για πιο απτές καταστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να διώξεις το άγχος και να νιώσεις την ηρεμία που έχεις ανάγκη τελευταία.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, κάπου- κάπου τα φώτα της δημοσιότητας κουράζουν. Ακριβώς αυτή την αίσθηση σου δίνει σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Απαισιόδοξες σκέψεις μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου, αλλά θα είναι λογικό καθώς βρίσκεσαι σε σύγχυση. Έχεις ανάγκη να αποστασιοποιηθείς και να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Ακόμη και μια μοναχική έξοδος σήμερα φαίνεται να μπαίνει στα σχέδιά σου.

Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *