Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Μαΐου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Μαΐου

Κριός
Η πορεία που έχεις χαράξει είναι εξαιρετικά καλή, γι’ αυτό μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτήν. Μείνε πιστός στα πιστεύω και τις ιδέες σου και με σωστό προγραμματισμό και προσοχή, προχώρησε στην άμεση δρομολόγησή τους.

Ταύρος
Σήμερα φρόντισε να κινείσαι μεθοδικά και να μελετάς με προσοχή κάθε σου ενέργεια. Επιστράτευσε το ένστικτό σου για να προβλέψεις εξελίξεις και μην αφήσεις τα επερχόμενα νέα δεδομένα να σε αποσυντονίσουν. Οπλίσου με υπομονή για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά νέα ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεσο χειρισμό και επίλυση.

Δίδυμοι
Αυτήν την Τρίτη, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, αναδεικνύονται ευκαιρίες που ίσως αύριο να μην υπάρχουν, γι’ αυτό δράσε άμεσα. Αν έχεις εξαντληθεί από τα γεγονότα, πάρε κάποια απόσταση από τα άγχη σου και ξεκουράσου, για να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός στο εξής.

Καρκίνος
Σήμερα θα βρεις το κατάλληλο έδαφος για να θέσεις σε εφαρμογή νέους στόχους και να κάνεις νέα, δυναμικά ξεκινήματα. Άφησε την επαναστατική διάθεσή σου να σε οδηγήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, με τις οποίες θα ολοκληρώσεις επιτυχώς κάθε σου βλέψη. Φρόντιζε να απευθύνεσαι τακτικά για βοήθεια σε όσους εμπιστεύεσαι.

Λέων
Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση σήμερα σε ευνοεί να λύσεις εκκρεμείς υποθέσεις σε κάθε τομέα της ζωή σου. Νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Τα συναισθηματικά σου κενά επιμένουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, όσο κι αν προσπαθείς να τα αγνοείς. Η παρέα με φίλους θα σε χαλαρώσει κάπως και θα αισθανθείς λίγο καλύτερα.

Παρθένος
Τα δεδομένα αλλάζουν και καλά θα κάνεις να μείνεις ανεπηρέαστος, γιατί θα βγεις εκτός πραγματικότητας. Να είσαι σε εγρήγορση, για να μη σε βρουν οι καταστάσεις αδρανή. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται, γιατί οι όποιες προσπάθειες αλλαγής τους θα επιδεινώσουν πολύ το κλίμα στη ζωή σου. Βρες χρόνο μέσα σε όλα αυτά, να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ κοντά με άτομα που αγαπάς και σε ευχαριστεί η συντροφιά τους. Το έχεις ανάγκη!

Ζυγός
Η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα, με τη ζωντάνια σου να είναι στα ύψη. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και απαλλάξου οριστικά από ενοχλητικές καταστάσεις. Όλα αυτά φυσικά με ηρεμία και ωριμότητα από μέρους σου. Αν τυχόν κάπου στην πορεία δυσκολευτείς πολύ, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα. Αναμένεται η έναρξη νέου κύκλου γνωριμιών, από τις οποίες θα προσκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες.

Σκορπιός
Άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος σου χτυπούν ξανά την πόρτα και με την τάση σου να παραμένεις άπραγος, αυτές θα διαιωνίζονται. Αναγνώρισε τη σοβαρότητα των προβλημάτων και φέρσου ανάλογα. Οι περιστάσεις απαιτούν άμεσες, αποτελεσματικές, αλλά και προσεκτικές κινήσεις. Φρόντισε να αποφεύγεις τις ακρότητες και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τον εκνευρισμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου. Θα έρθουν νέα προβλήματα στο φως κι εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να μη χάσεις τον έλεγχο. Βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις θα οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Απρόσμενες ειδήσεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Αντέδρασε όσο πιο ψύχραιμα μπορείς, για να μην αποσυντονιστείς και ξεφύγουν οι καταστάσεις από τα χέρια σου.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα συναναστραφείς με άκρως αξιόλογα και σημαντικά άτομα. Αυτό θα σε ωφελήσει σημαντικά, αφενός σε κοινωνικό και αφετέρου σε επαγγελματικό επίπεδο, ανοίγοντας νέες πόρτες για το μέλλον της δουλειάς σου.

Υδροχόος
Άλλαξε τη στάση σου και δες με λιγότερο αρνητική ματιά τις εξελίξεις. Μόνο με αισιοδοξία θα βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις στα προβλήματά σου. Τα νέα δεδομένα σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο, καθώς θα επικρατήσει η ορθή λογική και ο ρεαλισμός.

Ιχθείς
Η αυξημένη σου ενέργεια σήμερα θα σε βοηθήσει αρκετά να φέρεις σε πέρας τις επιδιώξεις σου, όπως ακριβώς σχεδίαζες. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να νιώσεις ένα αίσθημα ικανοποίησης. Κράτησε αυτές τις ισορροπίες και φρόντισε να παραμένεις ψύχραιμος σε όποιο πρόβλημα προκύψει στο εξής.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *