Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Νοεμβρίου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 9 Νοεμβρίου

Κριός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σχηματίζει και δυσαρμονική γωνία με τον περιοριστικό Κρόνο από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στοιχείο που δείχνει πως υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δεν σε αφήνουν να δράσεις κατά βούληση, αλλά αντίθετα καλείσαι να βαδίσεις σε συγκεκριμένη οδό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα αυτές οι πιέσεις να προέρχονται από σημαντικά πρόσωπα.

Ταύρος
Μια απάντηση σε ένα ζήτημα πάνω σε διαδικαστικές υποθέσεις που σε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να μην είναι εκείνη που σε ικανοποιεί απόλυτα, καθώς δεν έχουν μπει όλες οι μεταβλητές τις εξίσωσης στη σωστή θέση. Έτσι, καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχεις το στόχο σου, μένοντας για λίγο μακριά από τη βουή της πολυκοσμίας.

Δίδυμοι
Οι στόχοι σου αυτή την περίοδο περνούν από τεστ αντοχής για να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι αρκετά ρεαλιστικοί και προσγειωμένοι ή όχι με το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα. Υπάρχουν όμως πολλοί από το φιλικό σου περιβάλλον που στηρίζουν την προσπάθειές σου και στέκονται αρωγοί, όπως επίσης ισχυροί σύμμαχοι κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους, δίνοντας διεξόδους έστω και προσωρινά.

Καρκίνος
Οι εξελίξεις τρέχουν και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις βήματα συμβιβασμού. Ο κυβερνήτης σου η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε κάνει πιο… παρορμητικό από ότι συνήθως και πιθανώς να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα με τους άλλους και τις προθέσεις σου, έστω και αν δεν είναι έτσι με μια πιο αντικειμενική ματιά. Το σίγουρο είναι πως οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα.

Λέων
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για σένα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες πρακτικής φύσης που σε κάνουν να κάνεις… εκπτώσεις στον ενθουσιασμό που νιώθεις. Αν μάλιστα έχεις νομικές υποθέσεις ή σπουδάζεις και δίνεις εξετάσεις, είναι προτιμότερο να μελετήσεις ορθότερα τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι πως υπάρχουν παράγοντες που αφαιρούν κάτι από την αισιοδοξία σου σήμερα.

Παρθένος
Οι στόχοι σου σήμερα είναι εκείνοι που οδηγούν τις εξελίξεις και παρότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα, έχει πολλά στοιχεία που την κάνουν κουραστική. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε εξαντλούν, παρόλα αυτά εργάζεσαι αγόγγυστα για να πετύχεις τα σχέδιά σου, ενώ σε αυτό συντελούν και οι σημαντικοί συνεργάτες σου, όπως δείχνει όλο αυτό το διάστημα το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα.

Ζυγός
Τη σκυτάλη στο δρόμο των εξελίξεων έχουν οι άλλοι σήμερα και αυτό μοιάζει να μην συνάδει με τα δικά σου θέλω, αφού διαχωρίζεις ξεκάθαρα τη θέση σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αντί να αντιδράς έντονα απέναντι σε κάθε είδους περιορισμό. Άλλωστε, ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό σου είναι οι ρηξικέλευθες ιδέες σου που δίνουν λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα.

Σκορπιός
Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο από ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ νιώθεις πως όλα πρέπει να περάσουν από τα δικά σου χέρια, προκειμένου να γίνουν όπως θέλεις. Από την άλλη, κάποια εμπόδια που συναντάς σε διαδικαστικά ζητήματα ανατρέπουν τον σχεδιασμό που είχες κάνει, ωστόσο σε αυτή σου την προσπάθεια η δημιουργικότητά σου είναι ο άσσος στο μανίκι σου, χάρη στον οποίο «χτίζεις» πράγματα.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι ακόμη και αν συναντήσεις στο δρόμο σου κάποια εμπόδια. Έτσι λοιπόν η προσοχή σου παραμένει στραμμένη στα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παρουσιάζονται δεύτερες ευκαιρίες απρόσμενα. Παράλληλα όμως έχεις και την στήριξη από το οικείο σου περιβάλλον, που δρα σαν δικλείδα ασφαλείας μπροστά στις αντιξοότητές σου με το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα.

Αιγόκερως
Οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες ειδικά σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Παράλληλα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και εσύ κάνεις αγώνα δρόμου για να τα προλάβεις όλα, θυμήσου όμως πως η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου σημείο. Μάλιστα, το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που αυτό το διάστημα σε επηρεάζει θετικά, σε κάνει να υλοποιείς ένα όραμά σου!

Υδροχόος
Σήμερα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου που πρέπει να διευθετήσεις, ωστόσο στέκουν στο πλευρό σου φίλοι ή άνθρωποι που μοιράζονται μαζί σου τα ίδια οράματα, ακόμη και αν δεν τους είχες υπολογίσει. Παράλληλα, μπορεί η περίοδος να σου φαίνεται κουραστική λόγω ανάδρομου, όμως το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις σε τάξη πολλά πρακτικά ζητήματα.

Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μαρτυρά πως πρέπει να φανείς αντάξιος των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Παράλληλα, υπάρχουν κάποια εμπόδια στα δημιουργικά σου σχέδια, τα οποία προέκυψαν επειδή δεν είχες δώσει βάση σε σημαντικές λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις δυσκολίες να δείξεις τα ταλέντα σου με το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, αλλά και να διορθώσεις και τυχόν λάθη.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *