Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Μαϊου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Μαϊου

Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, Κυριακή 5 Μαϊου

Κριός
Οι υποθέσεις σου σήμερα κυλάνε πιο αργά, αλλά και πιο σταθερά σε σχέση με τις ημέρες που προηγήθηκαν, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις βήματα που σε εξελίσσουν. Παράλληλα, χρησιμοποιείς και πάλι την διαίσθησή σου αν τυχόν συναντήσεις αδιέξοδα, ενώ απολαμβάνεις τα μικρά καθημερινά.

Ταύρος
Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε καλές όψεις με Κρόνο και Πλούτωνα σου δίνει τα εχέγγυα πως με όπλα την επιμονή, την υπομονή και την διορατικότητά σου, σήμερα καταφέρνεις κάτι που όχι μόνο είναι σημαντικό αλλά έχει και διάρκεια. Μάλιστα, υποθέσεις που χρειάζονται λεπτομέρεια και κόπο, τώρα βγαίνουν σαφώς πιο άνετα.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι πιο εσωστρεφής και μάλλον θα προτιμήσεις να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να χαλαρώσεις. Μπορείς όμως και να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα, το σίγουρο είναι αυτές τις μέρες όμως βρίσκεις μέσα σου την δύναμη, όπως δείχνει το τρίγωνο Ερμή-Δία που κάνει την πίεση που δέχεσαι καύσιμο για να πας παρακάτω.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Θέλεις άλλωστε να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου, όσα σε βαραίνουν. Ωστόσο καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ποιους θα ανοιχτείς. Οι φίλοι σου πάντως σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο και οι οικείοι σε στηρίζουν.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου και στρέφει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προσοχής σου σε αυτό τον τομέα. Παράλληλα, είναι αρκετά καλή μέρα αν θέλεις να επιλύσεις νομικά ή διαδικαστικά, αρκεί οι στόχοι σου να είναι ρεαλιστικοί. Επίσης, πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενοί σου διαδραματίζουν κάποιο ρόλο, ωστόσο εσύ σήμερα μπορεί να είσαι κάπως κυκλοθυμικός.

Παρθένος
Αν έχεις να διευθετήσεις νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, κάποια επαφές με το δημόσιο ή ζητήματα σπουδών, σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να έχεις ένα θετικό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς Ερμής και Δίας μαζί σε θετική όψη σε κάνουν να μιλάς για τα θέλω σου. Επίσης, η μέρα είναι βοηθητική και για την ψυχολογία σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, παρότι οι διενέξεις με τους άλλους συνεχίζονται.

Ζυγός
Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η σημερινή ημέρα είναι κάπως ουδέτερη για σένα, χωρίς σημαντικές δυσκολίες, αλλά και χωρίς θεαματικές λύσεις. Παρόλα αυτά εσύ δεν αποκλείεται να φέρνεις στο μυαλό σου δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν, το όποιο όμως το τρίγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να βάλεις σε τάξη.

Σκορπιός
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα όμως μπορείς μέσα από τη διπλωματία να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Παράλληλα, αν κάτι σε ενοχλεί αυτή την περίοδο, κάνεις βήματα για να το λύσεις καθώς ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν ευνοϊκή όψη που ανεβάζει στα ύψη την διαίσθηση και τις δυνατότητές σου στην επικοινωνία.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και κάποιες βαρετές εκκρεμότητες μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα μπορείς να κάνεις ενέργειες για να φροντίσεις την υγεία και τον οργανισμό σου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, καλό θα ήταν να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από τον Ταύρο δείχνει μια αρκετά ευνοϊκή μέρα σήμερα και υποστηρικτική για τα σχέδιά σου, ενώ θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αντί να μείνεις μέσα. Παράλληλα, ένα δημιουργικό σου σχέδιο προχωρά μέσα από τις δικές σου προσπάθειες και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αρκεί να μάθεις να συγχωρείς, όπως δείχνει και ο Ερμής σε θετική όψη με τον Δία.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται στον τομέα του σπιτιού, γεγονός που δείχνει πως εσύ ασχολείσαι με τα του οίκου σου, μα πιο πολύ με ό,τι σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και αν υπάρχει κάποια οικογενειακή υπόθεση που εκκρεμεί, μπορείς να την χειριστείς εξίσου καλά, τόσο σήμερα, όσο και αύριο.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή και υποστηρικτική για τις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου μέσα από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης, «παλεύεις» για τους στόχους σου και βλέπεις αποτέλεσμα όπως δείχνει και το ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *