ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤι λένε τ'άστρα για σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Τι λένε τ’άστρα για σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Κριός
Στο ξεκίνημα της μέρας η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων. Γενικότερα όμως θα πρέπει να περιορίσεις την αντιδραστικότητα που μπορεί να βλάψει την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

Ταύρος
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας στρέφεις το βλέμμα σου σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου.

Δίδυμοι
Πιο φιλική η μέρα μέχρι το απόγευμα όπου η Σελήνη παραμένει σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Έτσι, προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο δρόμο για τα ζητήματα ρουτίνας που σχετίζονται κυρίως με πρακτικά θέματα.

Καρκίνος
Μέχρι το απόγευμα το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει και εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, όσο δηλαδή η Σελήνη παραμένει σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου που σου δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και γύρω από ζητήματα που αφορούν τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους. Παράλληλα, η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη στάση σου, είναι οι πιο ισχυροί σου σύμμαχοι.

Ζυγός
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους. Παράλληλα, η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεις το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη στάση σου είναι οι πιο ισχυροί σου σύμμαχοι.

Σκορπιός
Μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, φρόντισε λοιπόν να είσαι σε εγρήγορση για να αδράξεις τις ευκαιρίες με τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό σχέδιο που έχεις στα σκαριά και να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, περίπου στο ίδιο πλαίσιο με τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Κράτα κατά νου επίσης πως η σημερινή ημέρα είναι πολύ βοηθητική για να πάρεις συμβουλές.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ακόμη δυσκολεύεσαι να συμπορευτείς με την πεζή πραγματικότητα γεμάτη υποχρεώσεις και προωθείς τις διαδικαστικές σου υποθέσεις. Κάνεις πάντως τις σωστές κινήσεις.

Ιχθείς
Μέχρι το απόγευμα όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, αφού τα θέλω τους είναι και δικά σου θέλω. Ενδεχομένως να ζητήσεις απαντήσεις από κάποιο. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS