Τι μπορεί να κάνει ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και όχι τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον

Τι μπορεί να κάνει ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και όχι τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον

Τι μπορεί να κάνει ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και όχι τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρουσίασαν τον γιο τους την Τετάρτη 8 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη γέννησή του.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, αποκαλύφθηκε το όνομα του βασιλικού μωρού, μέσω μηνύματος που ανέβασε το ζευγάρι στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, ονόμασαν τον γιο τους Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ.

Ο Άρτσι, είναι έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον δούκα του Κέιμπριτζ και τα παιδιά του- πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις- και μετά τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι και όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε αντίθεση με τα ξαδέρφια του, ο Άρτσι θα απολαμβάνει περισσότερη ελευθερία και τα πράγματα δεν θα είναι τόσο αυστηρά για αυτόν. Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, θα έχουν μεγαλύτερους περιορισμούς. Κι αυτό συμβαίνει εξαιτίας των τίτλων που έχουν ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λιούις.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα μπορέσει να κάνει ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, σε αντίθεσή με τα ξαδέρφια του λοιπόν, είναι σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή Τζέιμς Μπρουκς, να διαλέξει πιο «νορμάλ» καριέρα.

Μιλώντας στην Express.co.uk, ο Μπρουκς είπε: «Ο Άρτσι, δεν είναι πιθανό να γίνει ποτέ βασιλιάς κι έτσι θα μπορέσει να κοιτάξει πιο ‘φυσιολογικά’ μονοπάτια σταδιοδρομίας, καθώς μεγαλώνει. Αυτό βέβαια, βοήθησε και το γεγονός ότι ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν να μην του δώσουν τίτλο με το που γεννήθηκε».

«Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να επεκταθεί στον τομέα των επιχειρήσεων ή να ασχοληθεί ενεργά με ανθρωπιστικές ή φιλανθρωπικές προσπάθειες στο μέλλον, μπορεί πιο άνετα να ακολουθήσει αυτούς τους δρόμους», πρόσθεσε ο Μπρουκς.

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *