Τι προβλέπεται για τα ζώδια τον Νοέμβριο του 2018

Τι προβλέπεται για τα ζώδια τον Νοέμβριο του 2018

Τι προβλέπεται για τα ζώδια τον Νοέμβριο του 2018

Γενικά
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αστρολογικά, καθώς στις μέρες του, εκτός από σημαντικά περάσματα, διακρίνουμε ότι στην ουσία δεν έχει καμία αρνητική όψη, ενώ αντίθετα οι θετικές του όψεις, ακόμα και αν δεν είναι πολλές, είναι σημαντικές. Οι πρώτες του 6 ημέρες είναι αδιάφορες αστρολογικά με μόνες μικρής διάρκειας όψεις της Σελήνης. Γενικά, ο Νοέμβρης θεωρείται ένας εξαιρετικά θετικός μήνας. Στις μέρες του είναι λίγοι αυτοί που θα δυσκολευτούν. Για τους πολλούς μπορεί και θα καταφέρει να μεταφέρει αισιοδοξία και καλύτερη διάθεση. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα λειτουργήσει στα 12 ζώδια…

Κριός
Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη είναι ό,τι καλύτερο για πολλούς Κριούς, καθώς αλλάζει δεδομένα. Μα, περισσότερο αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα πάντα γύρω σας. Αυτόν το μήνα εσείς των 5 πρώτων ημερών του ζωδίου θα νιώσετε την ευεργετική επίδρασή του να σας ανοίγει πόρτες και προοπτικές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Ωστόσο, οι γεννημένοι 26, 27, 28 Μαρτίου φροντίστε να είστε τυπικά εντάξει στις υποχρεώσεις σας απέναντι στον κόσμο μα και στην οικογένειά σας και οι γεννημένοι 9 Απριλίου μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος που μπορεί να χαλάσουν στρωμένες καταστάσεις. Όλοι, μέχρι να γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής ,προσέξτε τον σκληρό σας λόγο και οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε εκ νέου τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ανατροπές στη ζωή σας και που τις είχατε ξανά στις αρχές του Μάη που πέρασε. Όλοι εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό, που θέλει και μπορεί να ομαλοποιήσει σχέσεις και συνεργασίες σας. Από τις 16 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σας Άρης θα περάσει στον χώρο των Ιχθύων θα δώσει σε πολλούς την τάση να κάνουν κρυφές κινήσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αυτή η θέση θα μπερδέψει κάποιους Κριούς σε καταστάσεις (κυρίως ερωτικές) που αυξάνουν το άγχος και δημιουργούν εσωτερική αναστάτωση. Οι υπόλοιποι θα έχετε την τάση να σκαλίζετε λεπτομέρειες και λογικά να βγάζετε στην επιφάνεια θέματα που ίσως να μην υπάρχει λόγος να ανακατευτείτε με αυτά.

Ταύρος
Ο καλός Νοέμβριος, πρώτα από όλα, σας απαλλάσσει από την αρνητική παρουσία του Ουρανού, που στη μέχρι τώρα πορεία του στο ζώδιό σας έχει καταφέρει να αναστατώσει αρκετά τη ζωή των γεννημένων στις αρχές του ζωδίου. Ο μήνας επαναφέρει, έστω και πρόσκαιρα, μία καλή λειτουργία στους επαγγελματικούς σας χώρους και, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί κάποιοι να δουν να αναπτύσσεται αυτόν τον καιρό ένα συναίσθημα σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ, όσο ο Ήλιος θα είναι στον Σκορπιό, μπορείτε με την καλή δική σας θέληση και με τη θετική απόκριση των άλλων να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμα, από τον Νοέμβρη ξεκινά για εσάς μία περίοδος που θα μπορέσει να αυξήσει τα εισοδήματά σας, όχι όμως μέσα από τη δουλειά σας, αλλά μέσα από τη διευθέτηση οικονομικών – κληρονομικών στοιχείων, τη διεκδίκηση όσων θεωρείτε ότι σας χρωστούν αλλά και την ενεργοποίηση πηγών που μπορούν να παράγουν για εσάς χρήμα, όπως την ενοικίαση ενός ακινήτου την εκμετάλλευση ενός κτήματος κ.λπ. Ακόμα, αυτόν τον μήνα θα μπορούσε, είτε να αρχίσει να αποδίδει μία συνεργασία που μέχρι τώρα δεν έδινε, είτε πολλοί Ταύροι να κερδίσετε από την αύξηση εσόδων, που πιθανά θα έχει ένας σύντροφος ή σύζυγός σας. Όταν, από τις 22 περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη, θα ξεκινήσει ένα διάστημα που τις κινήσεις σας δεν θα τις χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια και ο σκοπός σας σε ό,τι κάνετε, σημαντικό ή ασήμαντο, θα είναι να αποκομίζετε κέρδος μικρό ή μεγάλο. Ακόμα και τον χρόνο σας δεν θα τον χαρίζετε σε ό,τι δεν μπορεί να σας αποφέρει κέρδος.

Δίδυμοι
Θα βρεθείτε μπροστά σε ένα πολύ αποδοτικό σε σημαντικούς τομείς Νοέμβρη, καθώς όλα δείχνουν ότι αυτός ο μήνας, έχει έρθει για να φέρει ισορροπία σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Συναισθηματικά, η Αφροδίτη, ανάδρομη μέσα στον χώρο του φιλικού σας Ζυγού, αναθερμαίνει σχέσεις, αλλά φέρνει και άτομα του σχετικά πρόσφατου χτες ξανά στη ζωή σας, μαζί με νέες ευκαιρίες για τους ελεύθερους Διδύμους των τελευταίων πέντε ημερών του ζωδίου. Ο Ήλιος, ισχυρός και χωρίς κόντρα όψεις, μέσα στο χώρο της δουλειάς, σάς διασφαλίζει έναν αποδοτικό επαγγελματικά Νοέμβριο, με θετική απήχηση και στον οικονομικό σας τομέα. Ακόμα, ο μήνας δείχνει ότι μπορεί να επαναφέρει τον υγιή διάλογο – τη συνεννόηση, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε συνεργασίες σας. Από τις 9 του μήνα και για ένα χρόνο, ο Δίας, από τον χώρο του Τοξότη, θα δημιουργεί θετικές προδιαγραφές, που μπορούν να οδηγήσουν τους αδέσμευτους στο να πάρουν σοβαρές αποφάσεις ζωής, αλλά και τους άλλους να κερδίσουν μέσα από μια σημαντική συνεργασία ή να πετύχουν μια καλή συμφωνία που να βοηθήσει να νιώσουν πιο ασφαλείς αυτούς τους καιρούς. Ο Άρης, μέχρι τα μισά του μήνα από τον Υδροχόο, θα δίνει όση τόλμη και αποφασιστικότητα χρειάζεστε για να περνάτε τη γραμμή σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Αλλά και στο δεύτερο μισό του μήνα, θα δώσει την ευκαιρία σε όσους έχουν τις όποιες ηγετικές ικανότητες να τις φανερώσουν και να κερδίσουν μέσα από αυτές καταξίωση. Μέσα σε αυτό το θετικό πλανητικό σκηνικό, ο Ουρανός εγκαταλείπει τον Ταύρο, παίρνοντας μαζί του μέχρι και την άνοιξη του 2019 όλες τις αιτίες που σας προκαλούσαν ψυχική αναστάτωση. Εύκολα, λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι είστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά θετικό για σας μήνα.

Καρκίνος
Για τους περισσοτέρους Καρκίνους ο Νοέμβρης είναι μήνας επιβράβευσης των προσπαθειών τους. Ένας μήνας επαγγελματικής, οικονομικής, μα και συναισθηματικής ανόδου. Το πρώτο του δεκαήμερο δίνει προτάσεις και ευκαιρίες ζωής στους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ από τις 9 και μετά, περνώντας ο Δίας στον χώρο του Τοξότη, ανοίγει τις πόρτες για να γίνει αυτό το μαγικό κάτι που χρειάζεστε για να απλωθείτε, να φανείτε, να επιβεβαιωθείτε και εσείς και οι κόποι σας επαγγελματικά. Όμως, και στα συναισθηματικά ο μήνας είναι καλός για τους Καρκίνους. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό δίνει δυνατές στιγμές και συναισθηματικές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους. Η Αφροδίτη ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις και μόνο λίγοι είστε εσείς που έχετε λόγο να ζοριστείτε αυτό τον καιρό. Οι γεννημένοι στις 27, 28 και 29 Ιουνίου θα έχετε αυτόν τον καιρό πολλές ευθύνες και άγχος ή θα είσαστε μπερδεμένοι με απαιτητικές και δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες. Οι γεννημένοι στις 11-12 Ιουλίου να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά τα όποια δύσκολα βρίσκονται στον δρόμο σας και ό,τι σας φέρνει η ζωή. Οι γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου, θα πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα αν πρέπει να ακολουθήσετε μια ευκαιρία ή αν θα βρεθείτε πάλι στη δίνη καταστάσεων που σας ταλαιπώρησαν τις αρχές του Μαΐου που πέρασε.

Λέων
Το πρώτο ζώδιο που θα πρέπει να στρώσει το κόκκινο χαλί για να περάσει ο Νοέμβρης στη ζωή του είστε εσείς. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας, από τις 9 του μήνα και μετά, ο ισχυρός Δίας, στην καλύτερη θέση που θα μπορούσε να πάρει για σας, έρχεται να σας δώσει τρόπους, ευκαιρίες, εναλλακτικούς δρόμους σε βασικούς τομείς της ζωής σας, ώστε να ξαναπάρει επαγγελματική ανάπτυξη. Ο Δίας είναι τύχη και πρόταση αυτό το μήνα και, αν όχι όλοι, εσείς των πρώτων πέντε ημερών του ζωδίου, θα νιώσετε την ευεργετική επιρροή του, αλλά και τη δύναμη που έχει να τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο. Όμως και για τους υπόλοιπους Λέοντες ο Νοέμβρης δείχνει θετικός. Εσείς του πρώτου δεκαπενθήμερου, θα τα πείτε και θα τα βρείτε με τους ανθρώπους της καρδιάς σας, τελικά και ουσιαστικά, ενώ η Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα σας δώσει όση ευελιξία χρειάζεται ο λόγος σας, ώστε να είναι αποδοτικός και πειστικός. Ο μήνας έχει πολλές ευχάριστες μετακινήσεις, που μπορεί να συνδυάζουν και δουλειά και χαρά, αλλά για κάποιους μεγαλύτερους Λέοντες ο μήνας φέρνει και ικανοποίηση από εξελίξεις που αφορούν στη ζωή των παιδιών και των αγαπημένων τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαήμερου, θα μπορούσε να δώσει στιγμές έντασης στις συνεργασίες σας, που εύκολα όμως θα μπορείτε να ξεπεράσετε. Ο χώρος της δουλειάς, εξακολουθεί, ό,τι κι αν κάνετε, να θέλει προσπάθεια και ίσως χρειαστεί μέχρι κι ολόκληρος χρόνος για να φέρετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε.

Παρθένος
Ο Νοέμβρης μπορεί να χαρακτηριστεί ένας αρκετά ουδέτερος, αλλά όχι αρνητικός, μήνας για σας. Για όσο καιρό η Αφροδίτη θα είναι στον Ζυγό, θα υπάρχει καλή ισορροπία στα οικονομικά σας. Επικοινωνιακά, ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα κρατά ανοικτούς τους διαύλους των επαφών σας, των συναντήσεων και θα βοηθά στο κλείσιμο συμφωνιών κάποιους. Οικογενειακά, ο μήνας έχει αιτίες για πολλές συγκεντρώσεις και συζητήσεις, ενώ η παρουσία του Δία στον Τοξότη, από τις 9 του μήνα και μετά, σηματοδοτεί ένα διάστημα ενός έτους που θα αλλάξει, προς το καλύτερο πάντα, τους χώρους που ζείτε, είτε λόγω ανανέωσης είτε λόγω εξελίξεων. Επαγγελματικά, οι περισσότεροι, σωστά δραστηριοποιημένοι, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείχνετε και να αποδεικνύετε ότι αποτελείτε πολύτιμες μονάδες για να κινηθεί το σύστημα στο οποίο εργάζεστε και μόνο θέματα τα όποια αφορούν τον συναισθηματικό σας κόσμο και οι άνθρωποι που αγαπάτε, με όποιας μορφής σχέση, είτε δηλαδή ερωτική είτε φιλική είτε συγγενική, θα μπορούσαν αυτό το μήνα να σας προβληματίσουν. είναι Ωστόσο, οι γεννημένοι 6 Σεπτεμβρίου, πρέπει να προσέχετε, αφού για άλλο ένα μήνα μπορεί να μην έχετε σωστή κρίση και εύκολα να ξεγελαστείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, γι’ αυτό να είστε γενικά επιφυλακτικοί σε ό,τι συμφωνείτε και υπογράφετε.

Ζυγός
Το γύρισμα που κάνει η Αφροδίτη αυτό τον Νοέμβριο στο ζώδιό σας, αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία για να νιώσετε χαρά και επιβεβαίωση, ενώ οι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε τη ευκαιρία να επιλέξετε σωστά ώστε να ξεκινήσετε ή να αναθερμάνετε και να διατηρήσετε μια αξιόλογη σχέση. Ο μήνας αυτός στηρίζει πολύ τους Ζυγούς οικονομικά και είναι ελάχιστοι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Ο Νοέμβρης δίνει πολλές προσκλήσεις, ευκαιρίες για συναντήσεις και επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν πάντα ανοικτή τη γραμμή τους για εσάς και υποστήριξη από ανθρώπους του κοντινού, συγγενικού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Επίσης, υπάρχει ερωτική κινητικότητα και διεκδικήσεις για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες και όχι μόνο, όπως ισχύει για όλα τα ζώδια, για ο Νοέμβρης έρχεται φορτωμένος δώρα. Ωστόσο, οι γεννημένοι 28, 29 και 30 του Σεπτέμβρη, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ρεαλιστικά ένα πρόβλημα ή μια κόντρα που αφορά, είτε το σπίτι (σαν χώρο) είτε οικογενειακό θέμα. Τέλος, οι γεννημένοι στις 12, 13/11, πρέπει να είστε προσεκτικοί, τόσο στις κινήσεις όσο και στις αποφάσεις σας, με δεδομένο ότι, ακόμα και αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά στη ζωή σας, η εποχή που διανύετε δεν συγχωρεί τα λάθη. Από το δεύτερο μισό του μήνα ίσως χρειαστεί να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες ή να έχετε περισσότερες αρμοδιότητες στη δουλειά σας και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει νευρικότητα και άγχος, αλλά αποδίδει σε όσους είναι φιλόδοξοι.

Σκορπιός
Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και όλα δείχνουν ότι η καινούρια αστρολογική χρονιά που ξεκινά για σας τώρα δημιουργεί το σκηνικό που χρειάζεται για να πετύχετε πολλά πράγματα το δωδεκάμηνο που θα τρέξει. Αυτός ο καιρός προσκαλεί και προκαλεί τους Σκορπιούς να κινήσουν τα φιλόδοξα σχέδιά τους, ενώ το πέρασμα του Δία στον Τοξότη, μετά από δώδεκα χρόνια, υπόσχεται σε όσους προσπαθούν την καλύτερη οικονομικά χρονιά της τελευταίας δωδεκαετίας στη ζωή τους. Από τα μισά του μήνα και μετά τα σημάδια της βελτίωσης θα είναι έντονα, ενώ η ευκαιρία που πάντα ζητούσατε για να δυναμώσετε και να αποκτήσετε κάτι που θεωρούσατε σημαντικό για σας, δείχνει να μην είναι άπιαστο όνειρο και αυτό είναι σημαντικό. Ψυχολογικά, η Αφροδίτη φροντίζει όλο το μήνα να έχετε εσωτερική χαρά και γαλήνη, ενώ ο Άρης στο πέρασμά του στους Ιχθύς, από τα μισά του μήνα και μετά, σας κάνει εύστοχους στις διεκδικήσεις σας, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Τέλος, σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα καλά, φεύγοντας ο Ουρανός από τον Ταύρο τον Νοέμβρη, ηρεμεί την ένταση που ζούσατε σε διάφορους τομείς οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου αποφύγετε τις παροδικές όμως έντονες συγκρούσεις οικογενειακού χαρακτήρα. Τέλος, εσείς των δυο τελευταίων ημερών του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη ευκαιρία που σας χαρίζει ο Δίας πριν εγκαταλείψει το ζώδιο σας, η οποία έρχεται μέσα από μια πρόταση, ένα άνοιγμα ή οικονομικό όφελος.

Τοξότης
Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας ψυχολογικής ανόδου, προσωπικής ανάπτυξης, επιβεβαίωσης και ευκαιριών σε όλους τους υπόλοιπους τομείς για τους περισσότερους Τοξότες. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν τα αυξημένα πάγια που προβληματίζουν οικονομικά τη ζωή πολλών εδώ και καιρό. Μετά από δώδεκα χρόνια, η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σας και θα σας προφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, ανάλογα με την ηλικιακή στιγμή που βρίσκεται ο καθένας και τα αιτήματά σας. Αυτό μπορεί να προκύψει μέσα από ένα συμβόλαιο, μια πρόταση, ένα άνοιγμα, ένα ξεκίνημα μεγάλο και σημαντικό, γενικά μέσα από μια μεγάλη νέα αρχή. Οι γεννημένοι τις πέντε πρώτες μέρες του ζωδίου θα διανύσετε μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδο και θα νιώσετε περισσότερο απελευθερωμένοι από καταστάσεις που σας πίεζαν. Οι κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις θα είναι άριστες, ενώ, σε ψυχολογικό επίπεδο, ο ισχυρός Ήλιος από τον Σκορπιό, σας δίνει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα εσωτερική χαρά και αιτίες που σας επιτρέπουν να ονειρεύεστε με αισιοδοξία το αύριο. Ωστόσο, όλα αυτά, όσο όμορφα και αν είναι, δεν δείχνουν ικανά να διώξουν το οικονομικό άγχος που πολλοί εξακολουθείτε να έχετε. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα μην αφήσετε στιγμές έντασης να σας χαλάσουν την οικογενειακή σας ηρεμία. Τέλος, οι γεννημένοι στις 6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όποιον σας προσεγγίζει και σε ό,τι σας προτείνεται, καθώς αυτό το διάστημα η κρίση σας μπορεί να μη δουλεύει σωστά.

Αιγόκερως
Το σίγουρο είναι ότι ο Νοέμβρης, με τις καλές του θέσεις και την ουσιαστική απουσία των αρνητικών όψεων, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να νιώσετε ότι είστε στα νερά σας. Η ισχυρή παρουσία του Δία στον δωδέκατο σας οίκο, από αυτό τον μήνα και για ένα ολόκληρο χρόνο, θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε, αλλά και τον απαραίτητο χρόνο που θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε σε καταστάσεις, να βγάλετε πολύτιμα συμπεράσματα, να τα βρείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, αφού οι περισσότεροι φαίνεται ότι θα μπορέσετε με κάποιο τρόπο να απαλλαγείτε αυτό τον καιρό από ό,τι σας προκαλούσε άγχος και αναστάτωση. Προβληματισμένοι, πρόσκαιρα όμως, θα είστε οι γεννημένοι στις 27, 28, και 29 του Δεκέμβρη που θα δείχνετε αρκετά καταπιεσμένοι, ενώ οι γεννημένοι στις 10 Ιανουαρίου πιθανόν να βρεθείτε απέναντι σε καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας, χωρίς να δεν μπορείτε να τις κατευθύνετε εσείς. Εσείς, επίσης, θα είσαστε και οι μόνοι Αιγόκεροι που θα μπορούσατε να νιώσετε πίεση αυτό τον τόσο καλό μήνα. Η Αφροδίτη εξακολουθεί για όλο τον Νοέμβρη, από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, να βοηθά τις φιλοδοξίες σας αλλά και να ενισχύει την οικονομική σας θέση, παρόλο που, ως τα μέσα του μήνα, ο Άρης μέσα από τον Υδροχόο μπορεί να κάνει περίεργο τον τρόπο που διακινείτε το χρήμα, κάνοντάς σας άλλες φορές αλόγιστα σπάταλους και άλλες φορές αναίτια σφιχτούς μέχρι και τσιγκούνηδες και μάλιστα σε πράγματα που δεν χρειάζεται να είστε έτσι.

Υδροχόος
Πολύ βοηθητικός είναι αυτός ο Νοέμβρης για εσάς τους Υδροχόους. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό, σας στηρίζει οικονομικά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πράγματα που επιθυμείτε ή να κάνετε πράγματα που κοστίζουν αλλά σας ανεβάζουν τη διάθεση. αυτήν τη χρονιά Αισθηματικά, οι περισσότεροι αυτή την περίοδο τα πήγατε αρκετά καλά. Τώρα, η ανάδρομη Αφροδίτη, που επιστρέφει στον φιλικό σας Ζυγό, φέρνει σε όλους, ιδιαίτερα στους Υδροχόους των πέντε τελευταίων ημερών, αισθηματικές ευκαιρίες, επιστροφές ατόμων του χθες, αναθέρμανση σχέσεων και πετυχημένα ανοίγματα και επιλογές. Αλλά, το σημαντικότερο δώρο που φέρνει ο Νοέμβριος στη ζωή σας είναι το πέρασμα του Δία στον Τοξότη, γεγονός που διάπλατα την πόρτα της κοινωνικότητας και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε ιδιαίτερους ανθρώπους, να αποκτήσετε ή να εδραιώσετε σημαντικές για την πορεία και την εξέλιξή σας φιλίες, να μη νιώθετε μόνοι και φυσικά να μην πλήττετε. Η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα έχει θετικό αντίκτυπο και στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας, ενώ όλο αυτό τον μήνα θα είστε διεκδικητικοί και μαχητικοί, όσο χρειάζεται για να προασπίζεστε τη θέση και τα συμφέροντά σας. Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι, φεύγοντας ο Ουρανός από τον Ταύρο, έρχεται μια περίοδος ηρεμίας για τους γεννημένους τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ τους τελευταίους μήνες, είτε από ένα ανατρεπτικό γεγονός, είτε από την απειλή μιας εξέλιξης, που θα μπορούσε να τους αλλάξει δεδομένα ή ακόμα και να τους ξεσπιτώσει. Όμως, ακόμα και εσείς θα έχετε τώρα ένα ευνοϊκό πολύμηνο διάστημα που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Ιχθείς
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σας καλεί να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι μπορεί να ισχυροποιήσει τη θέση σας, την επαγγελματική, την κοινωνική και φυσικά την οικονομική. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε σωστά την όποια γνώση και εμπειρία έχετε αποκομίσει το τελευταίο θετικό για εσάς δωδεκάμηνο, μετατρέποντάς τις στο πιο ισχυρό σας όπλο. Η δωδεκάμηνη κίνηση του Δία, από τις 9 του Νοέμβρη και μετά, στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη, είναι κάτι που δεν γίνεται παρά μόνο μια φορά στα δώδεκα χρόνια και την ευκαιρία ανάπτυξης που σας προφέρει αυτό το πέρασμα είναι ανόητο να την χάσετε. Για να τα καταφέρετε, όμως, καλά, θα πρέπει να βάλετε στην άκρη άτομα που απομυζούν είτε χρόνο, είτε ενέργεια, είτε χρήμα από το χρήμα σας και που, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι μόνο ένα και δυο. Τα πιο πάνω δεν προεξοφλούν ότι ο Νοέμβρης δεν θα έχει έξοδα· θα έχει, όμως, σημαντικά έσοδα. Επίσης, όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον χώρο του Υδροχόου (μέχρι τα μέσα του μήνα), ίσως εξακολουθήσουν να υπάρχουν αιτίες για να αναστατώνεστε ψυχολογικά, όμως, περνώντας ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι των εξελίξεων και να κινηθείτε όπως χρειάζεται, ακόμα και επιθετικά κάποιες φορές, προκειμένου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

Aπό τον Πέρρη Κρητικό και το astrology4u.gr, τηλ. επικοινωνίας 210 9349036 Αθήνα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *