Τι πρόβλημα αντιμετώπισε η Τάμτα κατά τήν διάρκεια της δεύτερης πρόβας;

Τι πρόβλημα αντιμετώπισε η Τάμτα κατά τήν διάρκεια της δεύτερης πρόβας;

Τι πρόβλημα αντιμετώπισε η Τάμτα κατά τήν διάρκεια της δεύτερης πρόβας;

Μπορεί η δεύτερη πρόβα της Τάμτα να πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην σκηνική της παρουσία, ωστόσο αν κανείς παρατηρήσει καλύτερα τα πλάνα που έδωσε η EBU, θα διαπιστώσει πως υπήρχε πρόβλημα στον ήχο.

Και αυτό γιατί δεν είχε συντονιστεί ο ήχος του δικού της μικροφώνου με αυτόν των τραγουδιστών που τη συνοδεύουν στα φωνητικά.

Τόσο η εκπρόσωπος της Κύπρου, όσο και το ΡIK ζήτησαν να γίνει νέα πρόβα ήχου. Λίγο μετά, το κρατικό κανάλι της Κύπρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν».

Η ανακοίνωση

Σχετικά με την εμφάνιση της δεύτερης πρόβας της, η τραγουδίστρια άνοιξε την αυλαία και λίγο πριν το πρώτο ρεφρέν εμφανίστηκαν οι χορευτές.

Η Tamta, με ολόμαυρες μπότες και σακάκι εντυπωσίασε on stage ενώ από μέσα φορούσε το λαμπερό φόρεμά της.
Οι χορευτές ντυμένοι στα μαύρα φορώντας καπέλα την πλαισίωναν.
Στη “γέφυρα” του τραγουδιού έβγαλαν το σακάκι της Τάμτα κι αποκαλύφθηκε το εντυπωσιακό κορμάκι που φοράει, το οποίο ήταν αρκετά σέξι κι αποκαλυπτικό με κρόσσια και κρυστάλλους. Στα κουπλέ οι κινήσεις των χορευτών αλλά και της ερμηνεύτριας ήταν πιο απαλές ενώ στα ρεφρέν πιο έντονες.

Πηγή : Like.com.cy/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *