Τι συμβαίνει στη Celine Dion; Ακύρωσε τις συναυλίες της και υποβάλλεται σε χειρουργείο

Τι συμβαίνει στη Celine Dion; Ακύρωσε τις συναυλίες της και υποβάλλεται σε χειρουργείο

Τι συμβαίνει στη Celine Dion; Ακύρωσε τις συναυλίες της και υποβάλλεται σε χειρουργείο

Την αναβολή των live εμφανίσεών της ανακοίνωσε η Celine Dion, η οποία θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ένα σημαντικό πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Celine Dion, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της στο Las Vegas.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η διάσημη τραγουδίστρια πάσχει από μία διαταραχή στο αυτί της που ονομάζεται Τυμπανοπνευμονία (Patulous Eustachian tube), κάτι που της δημιουργεί προβλήματα στην ομιλία και στην ακοή και κατά συνέπεια και στο τραγούδι.

Μάλιστα, η ανακοίνωση ανέφερε πως η Celine θα υποβληθεί σε μία μικρή επεμβατική χειρουργική επέμβαση, ώστε να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο αυτί της.

“Με λύπη σας πληροφορούμε πως οι εμφανίσεις της Celine Dion στο The Colosseum στο Las Vegas έχουν ακυρωθεί. H Celine αντιμετωπίζει μια διαταραχή στο αυτί της, γνωστή ως Τυμπανοπνευμονία, η οποία της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το να τραγουδήσει. Η ίδια βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τους τελευταίους 12 με 18 μήνες, αλλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα φάρμακα δεν λειτουργούν, με συνέπεια να πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή επεμβατική χειρουργική επέμβαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση, με την Celine Dion να απολογείται στους χιλιάδες θαυμαστές της που δεν μπορεί να κάνει το show της.

Πηγή : Like.com.cy/thecaller.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *