Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ DOWN TOWN

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η ζωή στον Άγιο Δομίνικο. «Οι παίκτες βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό!». Οι sexy χορευτές της Demy ξεδιπλώνουν… τους κοιλιακούς τους στο Down Town. Ακόμη… τι γυρεύει ένας «Πυξ Λαξ» στο X-Factor; Τρυπώσαμε στο μυαλό του Μπάμπη Στόκα.

ΜΑΖΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ TASTE WINE LIST: 255 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Κρασί, οινογνωσία, ποικιλίες, τιμές! Λίστα κρασιών: Η πιο ολοκληρωμένη που φτιάχτηκε ποτέ για εσάς με 255 ετικέτες, όλες τις κατηγορίες και τύπους κρασιών μαζί και οι τιμές. Φύλαξη: Φτιάξτε μια κάβα στο σπίτι σας με τις σωστές προϋποθέσεις και διατηρήστε τα κρασιά σας φρέσκα και απολαυστικά. Σωστά Ποτήρια: Στενό και κολονάτο για το αφρώδες, μεγάλο για το ερυθρό. Όλες οι πληροφορίες στον κατάλογο με τα κρασιά.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ «ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»
Τουρισμός, η εντυπωσιακή ανάκαμψη της βαριάς βιομηχανίας της Κύπρου! Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και παρεμβάσεις αρμοδίων. Στοιχεία και παρουσιάσεις τουριστικών προγραμμάτων, ξενοδοχείων και υπηρεσιών. Το προφίλ του Κύπριου τουρίστα και οι προτιμήσεις του. Εσωτερικός τουρισμός και το στοίχημα του χειμερινού τουρισμού. Αγροτουρισμός: Στροφή στα χωριά. Ελλάδα: η αγαπημένη των Κυπρίων και άλλοι προορισμοί. Βρετανοί και Ρώσοι οι καλύτεροι μας πελάτες. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου και ο ανταγωνισμός.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *