Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

Τι θα διαβάσετε στον «Φ» της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ DOWN TOWN
Άντρη Δανιήλ: Μιλά για τα 20 χρόνια στην τηλεόραση και τη νέα της αγάπη, το Active Radio. Love to Hate! 11 TV περσόνες που κατά καιρούς αντιπαθήσαμε πιο πολύ κι από τον Στέλιο Χανταμπάκη. Παιχνίδια εξουσίας στον Άγιο Δομίνικο. Οι δολοπλοκίες, οι ίντριγκες και οι στρατηγικές. Ποιος θα γίνει ηγεμόνας; Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο νικητής του Rising Star στην πρώτη συνέντευξη του αποκλειστικά στο Down Town.

ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TASTE
Burgermania! Τι να ζητήσεις και που να φας τα καλύτερα burgers. Που τρώνε οι σεφ; 7 επαγγελματίες του είδους αναλαμβάνουν να δώσουν απαντήσεις. Πρόσκληση σε γεύμα με την Κωνστάντια Δημητριάδου, τη Ρίτα Αττάλα και τους υπέροχους φίλους τους. Προορισμός: Ταξιδεύουμε με XENOS TRAVEL στη μαγευτική Πράγα. Ο νέος hot προορισμός!

ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ROOMS TO CONTEMPLATE»
32 σελίδες με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την έκθεση «ROOMS TO CONTEMPLATE: περιεχόμενο και προοπτική μιας συλλογής» που θα πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017 στο πλαίσιο της προβολής και ανάπτυξης των συλλογών του για τη Σύγχρονη Κυπριακή Τέχνη. Υποστηρικτής Frederick University.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *