Τι θα διαβάστε αυτή την Κυριακή στο Down Town

Τι θα διαβάστε αυτή την Κυριακή στο Down Town

Τι θα διαβάστε αυτή την Κυριακή στο Down Town

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOWN TOWN
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ζει το δικό της παραμύθι με πρίγκιπες τον Παναγιώτη και τον Μάξιμο. Η.. Σύλβια του «Έλα στη θέση μου» είναι μια παραδοσιακή μαμά και δεν είναι καθόλου αλλοπαρμένη. Ακόμη.. γράμμα στον Ντάνο: Η μέση τηλεθεάτρια γράφει στον Mr. Τεστοστερόνη του «Survivor».

ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ BABY’S FIRST COOKBOOK
Δοκιμασμένες σπιτικές συνταγές για το μωράκι σας! Ένα βιβλίο με εύκολες συνταγές για τα πρώτα γεύματα των παιδιών σας στα ελληνικά και αγγλικά! Ακόμη, βρείτε συμβουλές από ειδικούς για το θηλασμό, τον απογαλακτισμό και τη διατροφή του μωρού σας. Μια προσφορά της εταιρείας Μιτσίδης για όλες τις μητέρες της Κύπρου!

ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ €5,00

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ
Επανακυκλοφορεί σε πολύ περιορισμένη ποσότητα! Ένας ιατρικός οδηγός 400 σελίδων για όλη την οικογένεια! Η Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια Συμπτωμάτων διευκολύνει τον προσδιορισμό της ασθένειας από την οποία ενδέχεται να πάσχει ο οργανισμός, αμέσως μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα. Στον οδηγό αυτό, παραθέτουμε, για κάθε περίπτωση, την περιγραφή των συμπτωμάτων, των πιθανών αιτιών, καθώς και μια επαγγελματική πρόγνωση σχετικά με την εξέλιξη και την αντιμετώπιση τους. Η Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια Συμπτωμάτων απευθύνεται στο ευρύ κοινό, δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί και ελεγχθεί από μια μεγάλη ομάδα γιατρών και ειδικών και έχει γραφτεί σε γλώσσα απλή και κατανοητή.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *