Τι θα δούμε σήμερα και αύριο στο «Παραμύθι… Αλλιώς» του Λώρη Λοϊζίδη

Τι θα δούμε σήμερα και αύριο στο «Παραμύθι… Αλλιώς» του Λώρη Λοϊζίδη

Τι θα δούμε σήμερα και αύριο στο «Παραμύθι… Αλλιώς» του Λώρη Λοϊζίδη

Εκπλήξεις και ανατροπές έχει ετοιμάσει ο Λώρης Λοϊζίδης για το αποψινό και αυριανό επεισόδιο της νέας σειράς που προβάλλεται στον ALPHΑ Κύπρου, «Παραμύθι… Αλλιώς».

Στο αποψινό επεισόδιο εξελίσσεται η απαγωγή της Κατερίνας Παπουτσάκη αλλά θα προκύψουν και εκπλήξεις όσον αφορά στον μυστήριο, άγνωστο φίλο των ιπποτών.

Επεισόδιο: 5
Οι απόγονοι βρίσκονται σε πανικό καθώς, επιστρέφοντας στην κρυψώνα τους, δεν βρίσκουν τον νέο τους φίλο και την πριγκίπισσα Αικατερίνη, η οποία αποτελεί το μοναδικό τους διαπραγματευτικό χαρτί προκειμένου να πάρουν πίσω τον Βαρθολομαίο. Το παλάτι βρίσκεται, αντίστοιχα, σε αναστάτωση με την εξαφάνιση της Αικατερίνης. Όλα ηρεμούν, όμως, με την ξαφνική επιστροφή της. Οι εξηγήσεις για την απουσία της ανατρέπουν όσα σενάρια είχαν στηθεί μέχρι τώρα, όμως η πριγκίπισσα Ελισαβέτα δεν πιστεύει λέξη από όσα είπε η αδελφή της και προσπαθεί να την ξεσκεπάσει. «Ψέματα για τον τρόπο που ξέφυγε η Αικατερίνη», λέει. Ο άγνωστος φίλος των απογόνων τούς πείθει να καταστρώσουν σχέδιο εκ νέου, ώστε να μπουν στο παλάτι και να σώσουν μόνοι τους τον Βαρθολομαίο. Τι θα γίνει όμως όταν συναντήσουν μπροστά τους τον ίδιο τον Βασιλιά;

Επεισόδιο: 6
Ο Βασιλιάς Ιάκωβος προσκαλεί στην αίθουσα του θρόνου το συγκρότημα που έχει έρθει για μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι πίσω από τις στολές βρίσκονται οι τρεις απόγονοι των ιπποτών του καλού Βασιλιά και ο καινούριος τους φίλος. Λίγο πριν την έναρξη του event επικρατεί αναστάτωση, με τους απογόνους να βρίσκονται σε πανικό, καθώς φοβούνται ότι θα αποκαλυφθεί η πραγματική τους ταυτότητα. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τούς αναγνωρίζει. Με τη βοήθεια της Ασπασίας, καταφέρνουν να δημιουργήσουν έναν αντιπερισπασμό για να τους φυγαδεύσουν παρέα με τον Βαρθολομαίο, πριν να είναι πολύ αργά. Λίγο πριν τη φυγή τους από το παλάτι, ο άγνωστος έχει μια ιδιαίτερη στιγμή με την Πριγκίπισσα και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Η σειρά «Παραμύθι… Αλλιώς» προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *