Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones; (pics&video)

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones; (pics&video)

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones; (pics&video)

Aντίστροφα μετρούν οι φανατικοί του Game of Thrones μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου, όταν και θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της διάσημης τηλεοπτικής σειράς.

Το επεισόδιο θα έχει διάρκεια 58 λεπτά και κρίνοντας από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η HBO, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Γουίντερφελ, καθώς οι ενωμένες δυνάμεις του Γουέστερος ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τους Λευκούς Οδοιπόρους και τις ορδές των ζόμπι που σέρνουν μαζί τους. Ο προβληματισμός είναι έντονος, καθώς ο αντίπαλος είναι πανίσχυρος και απειλεί να φέρει τη Μεγάλη Νύχτα (για δεύτερη φορά) στα 7 βασίλεια.

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς η HBO συνεχίζει την τακτική να μην μας δείχνει καμία νέα εικόνα του Night King. Ο «Βασιλιάς της Νύχτας» παραμένει άφαντος από τις οθόνες μας και η παρουσία του γίνεται μόνο έμμεσα αντιληπτή. Την τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν καβάλα στον νεκροζώντανο Βισέριον, ενώ περνούσε μέσα από το γκρεμισμένο Τείχος στο Ανατολικό Παρατηρητήριο.

Night King

Την ίδια στιγμή, η συζήτηση έχει… ανάψει στα social media για το περίεργο «σύμβολο» που άφησε πίσω του ως μήνυμα στην Τελευταία Εστία των Άμπερ. Οι ερμηνείες είναι πολλές, με αρκετούς να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποτελεί απόδειξη πως ο Night King έχει καταγωγή από τον οίκο των Ταργκάριεν.

Στις νέες φωτογραφίες εμφανίζονται μεταξύ άλλων η Γκίλλυ, ο Γκριζοσκώληκας και ο Μπραν.

O 8ος κύκλος της σειράς θα προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand για 4 ολόκληρους μήνες, από την Παρασκευή 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Πηγή : Like.com.cy/ athensvoice.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *